• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım bilmiyorum!

Kıskanmak :1::1::1: Nişanlılık süreci tatlı bir o kadar da garip zamanlar... Çifte kumrular gibi gününü geçirebildiğin insanla nişanlılık döneminde düşman kesilebiliyorsun maalesef... O kadar stres biz bayanlara ağır geliyor sanırım... Bizde eşimle çok tartışmışızdır nişanlılık zamanlarımızda imzayı atana kadar hepsi inan sonra keyifli zamanlar yaşama vakti...

Nişanlım yanıma geldiği zaman bensiz 1dk dahi geçirmez her yere beraber gideriz tuvalete dahi gitsem kapıda bekler ayrılmaz hiç yanımdan ayrı olunca şimdi bensiz bir yere gitmesi kıskandırdı beni ama sanırım içime doğdu sonunun kötü biteceği yoksa bu kadar takmazdım ben :43: Nişanlılık sürecimiz sevgililik döneminden daha çok güzel geçti ALLAH'a çok şükür hiç bir sorunumuz olmadı ilk defa içim bu kadar sıkılmıştı nedensiz değilmiş işte :26: Tapusunu alayım da 1 saniye dahi ayırmayacağım gözümün önünden :19:

en güzel zamanlarınız be canım..:16:
gerçi arkadaslar gerekeni söylemişler bende katılıyorum..
erkeklerin eğlence anlayışı çok farklı bunda bişey yok boşuna üzmeyin birbirinizi..
bu günlerin kıymetini bilin..:ssz:

Oyy canım sağol
Teşekkür ederim yorumun için :16:
Erkeklerin eğlence anlayışı farklıysa başlarım böyle eğlenceye yani eğlenecekse düzgün eğlensin 1-2 bira içersin muhabbetini eder dönersin ama yok benim adam illa abartacak bir şeyi... ilk ve sondu bu zaten ..
:99:
bu günlerin kıymetini o bilsin yarın göstereceğim ben ona :15:

Sanırım düğün stresi beni cimri yaptı.. Tek başına yaşadığı için dışarıda yemek yiyor her gün ona bile karışıyorum ne yedin diye :26: düğün yaklaştıkça daha çok strese girmeye başladık. Ben eğlenmesine gezmesine karışmam bende mutlu olurum senin gibi.. Ama o izin vermez asla arkadaşlarımla dışarı çıkmama.. Geçenlerde iş çıkışı arkadaşımla kıyafet bakmaya çıktık aksam 8 gibi ona bile kızıp 10 dk ya evde olacaksın dedi de arkadaşımı yarı yolda bırakıp hemen eve gittim sözünü dinleyip :18: Ama o merak ederim dediğim halde unutmazsam odama gidince haber veririm dedi :19:

vah vah... sende daha saat 8 de arkadasini alisverisi birakip kosa kosa onun dedigi gibi 10 dakikada eve gittin oylemi? Sana Allah kolaylik versin evlenince napicaksin... Sanmaki sen apar topar eve gittin diye adamin basi goge erdi, sadece icinden aman lafimi ne guzel geciriyorum diye gecirmistir. Ayrica o disari cikarsa iyi sen cikarsn baska oylemi...Siz cocuk musunuz ki size 10 dakikaya evde olacaksin diyor... Zaten hep boyle olur el oglunun yaptigini ailen bile yapmaz sana.Bu yastan sonra cocuk gibi azarlanip daha erken bir vakitte disarda oldugunuz icin azar isitmek.Hemde sozunu dinleyip hemen eve gittim demissiniz ustelik o sizin sozunu hic ama hic dinlemezken! Bence siz evlenirseniz daha cok konu acarsiniz buraya herseyden evvel nisanliniz adil degil.

Son düzenleme:
valla sekerım sımdıden boyle seylere takarsan ısın zor.
ne var yanı adam 1 bıra degılde 3 bıra ıcse dugun hazırlıklarında anlıyorum senı ınsan nerden kıssam dıye dusunuyor ama sen nerden kıssam derken adam ne yedı ne ıctı onu takıp edersen elındeki adamı sıkarsın.
ben mesela aynı senın gıbı kredı cektık. arıyorum ne yedın dıye yedım dıyor bılıyorum yemedı, masraf cok hemen yıyosun senın saglıgın benım ıcın herseyden once yemekle batmayız dıyorum. yada bıra ıcerken kafasını dagıtmasını ben ıstıyorum ozellıkle.
onun dısında sende bıraz bıraz sozunu gecırmeye bak ama bu konularda degıl sende mesela dısarı cıkabılıyo ol.
evlenınce alkolık olmaz ama senı hıc bı yere salmayan bı adam olabılır.

Back
X