• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım bilmiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
Günaydın kızlar yine yardımınıza ıhtıyacım var:( belki bılıyosunuz 2 yıllık erkek arkadaşım var.
bi kaç gündür sürekli kavga ediyoruz zaten ama dün farklı davrandı bana.
Dun 10 da maçı vardı arkadaşlarıyla ondan önce arkadaşlarıyla dısardaydı nerdyse sabahtan akşama kadar!
Mactan çıktı güzelce 1 erkek 1 kadın var eve gıt de hadı izleyelim aşkım dedim arkadaşlarla oturacaktık dedi. Tamam dedim bende çünkü uzatsam tartıscaz. Saat 1.45 gibi eve geldi gece ve sen çok tatlısın seni seviyorumlar havada uçuyor! Ben hiç bişey soylemıyorum falan. Sırf ona gıcıklık olsun diye whatsappa gırmıstım 1.30 da çünkü kıskansın istedim. Öyle de oldu soruyor kimle konusuyosun diye neyse onu hallettık kıskandı tabi. Uyuyalım dedi bana! Eve gelince hiç konuşmuyoruz artık gündüzlerı de konuşmuyoruz. Ergen gibi zırt pırt elımızde değil telefon ama bu ara hiç konuşmuyoruz.
Ben uykum yok falan dedim o da emin misin uyumuyor musun dedi. Uyudu. 4 gibi uyandırdım aglamaktan gözlerim şişti benim ve o uyumus. Kalk dedim soyledıgı şey şu ne arayıp duruyosun noldu. Ve beni azarlayıp tekrar uyudu. Inanın sabaha kadar agladım. Şimdi uyanmadı galiba yazarsa ne soyleyım nasıl davranıyım bilmiyorum lütfen yardım edin.
Kusura bakmayın uzun oldu :(

Sabaha kadar ağlayacak ne var cidden?
Sen de araya biraz mesafe koy.
Ergen gibi sürekli konuşmayalım de o aramadıkça arama.

Sabaha kadar ağlayacak ne var cidden?
Sen de araya biraz mesafe koy.
Ergen gibi sürekli konuşmayalım de o aramadıkça arama.
Nasıl bu hale geldi anlamıyorum çünkü. bütün gün 10 mesaj anca atıyorum zaten. Soyleyınce de yazdın da cevap mı vermedım dedi

Biraz kendini ağırdan sat. Bu kadar üstüne düşme çok sıkma sen üstüne düştükçe iyice kendini bişey sanar .ne demişler bir kuşu çok sıkarsan öldürür gevşek bırakırsan kaçırırsın orta halli davran

Günaydın kızlar yine yardımınıza ıhtıyacım var:KK43: belki bılıyosunuz 2 yıllık erkek arkadaşım var.
bi kaç gündür sürekli kavga ediyoruz zaten ama dün farklı davrandı bana.
Dun 10 da maçı vardı arkadaşlarıyla ondan önce arkadaşlarıyla dısardaydı nerdyse sabahtan akşama kadar!
Mactan çıktı güzelce 1 erkek 1 kadın var eve gıt de hadı izleyelim aşkım dedim arkadaşlarla oturacaktık dedi. Tamam dedim bende çünkü uzatsam tartıscaz. Saat 1.45 gibi eve geldi gece ve sen çok tatlısın seni seviyorumlar havada uçuyor! Ben hiç bişey soylemıyorum falan. Sırf ona gıcıklık olsun diye whatsappa gırmıstım 1.30 da çünkü kıskansın istedim. Öyle de oldu soruyor kimle konusuyosun diye neyse onu hallettık kıskandı tabi. Uyuyalım dedi bana! Eve gelince hiç konuşmuyoruz artık gündüzlerı de konuşmuyoruz. Ergen gibi zırt pırt elımızde değil telefon ama bu ara hiç konuşmuyoruz.
Ben uykum yok falan dedim o da emin misin uyumuyor musun dedi. Uyudu. 4 gibi uyandırdım aglamaktan gözlerim şişti benim ve o uyumus. Kalk dedim soyledıgı şey şu ne arayıp duruyosun noldu. Ve beni azarlayıp tekrar uyudu. Inanın sabaha kadar agladım. Şimdi uyanmadı galiba yazarsa ne soyleyım nasıl davranıyım bilmiyorum lütfen yardım edin.
Kusura bakmayın uzun oldu :KK43:
Valla bence o cocuk seni sevmıyor eger gercekten sevıyor olsaydı saat kacta olursa olsun aglıyorsan yanında olurdu ki zaten gece 4 arkadasım bi insan gece 4 te seni neden keyfi uyandırsınki... Bence o cocuk seni daha coook uzer benden soylemesi

Bu tür tartışmalar sadece sizi yıpratır.
Bi kere sen sevgilinin adına ne izleyeceğine niye karar veriyosun ki, tamam seviyosun, bişeyleri beraber yapmak istiyorsun da bence erkek arkadaşının da kendine ait bi arkadaş çevresi olduğunu unutma. Erkeklerin de kafa dağıtmaya ihtiyacı var.
Böyle şeyleri büyütmemeni tavsiye ederim.

sabaha kadar ağlama sebebin ne? cidden çok merak ettim.
daha önceki konularında bahsettiysen bilmiyorum. ama şurda yazdığım iki satırdan anladığım kadarıyla ağlayacak bişey göremedim ben. bu şekilde davranırsan sonunda bunalabilir karşındaki

Valla bence o cocuk seni sevmıyor eger gercekten sevıyor olsaydı saat kacta olursa olsun aglıyorsan yanında olurdu ki zaten gece 4 arkadasım bi insan gece 4 te seni neden keyfi uyandırsınki... Bence o cocuk seni daha coook uzer benden soylemesi
Sevdiğine eminim. Hatta bır kaç gün önce ayrılalım dedim ağladı beni bırakmayacaktın söz verdın diye

Nasıl bu hale geldi anlamıyorum çünkü. bütün gün 10 mesaj anca atıyorum zaten. Soyleyınce de yazdın da cevap mı vermedım dedi
Çocuk bişey yapmamışki neye kızmışsınız anlamadım bir gününü arkadaşlarına ayırmış eve gelincede szn gönlünüzü hoş etmeye çalışmış yanlş bşey göremedim. bazen olur böyle zamanlar görüşemeyeblrsnz bu kadar skmayn üstüne gtmeden ben de hassastım falan dyip geçiştirin bu olayı bnce

Çocuk bişey yapmamışki neye kızmışsınız anlamadım bir gününü arkadaşlarına ayırmış eve gelincede szn gönlünüzü hoş etmeye çalışmış yanlş bşey göremedim. bazen olur böyle zamanlar görüşemeyeblrsnz bu kadar skmayn üstüne gtmeden ben de hassastım falan dyip geçiştirin bu olayı bnce
Her gün böyle ınanın herr gün

Off vallahi cok abartmissiniz sabaha kadar aglayacak me var niye kendinizi uzuyorsunuz. Sonra erkekler odun oluyor.
Kadinlar mi fazla alingan ve duygusal acaba ?

Back
X