Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkamıyorum ki ben geceleri . çıkma ihtimalim olsa asla yalnız bırakmaz zaten öyle de bir huyu var
Tabiki bu sorunlar seni sevmediğini göstermez. Ama ilişkilerde olur ya böyle bi bunalma evresi, çiftlerden birinde mutlaka gösterir kendini. Doğru bir karar vermişsin, ara bozmadan kendine biraz daha kişisel zamanlar ayır. Böylece birbirinizi özleyeceksinizdir, kıymetini anlayacaktır :)konuştuk şimdi. herşeye sorun yapıyormuşum biraz kendimi çekmeyi ve arkadaşlarımla daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorum. hayatımın merkezine koydum sanırım . sevdiğine çok eminim beni de bırakmıyor aslında
sanırımbizim gibiymiş yaşlarınız. güzel vakit geçirmiş mesela bi anki mutlulukla aşkı depreşmiş geceleri ondan askımlar canımlar havada ucusmus olabilir![]()
sabah uyanınca mesaj attı pek küslükleri yoktur zaten onun küsmeyi pek bilmez. konuştuk hallettik çok şükür :) çok fazla sahiplenmemem gerekiyor sanırımCanım en son ne oldu aradımı
her halini nerden biliyosunSabaha kadar neden agladin onu anlamadim...
Cocuk seni sevmiyor , bu her halinden belli!
Neden zorluyosunki halla...
evde takıldığım falan yok benim. bilmediğiniz şeylere yorum ypmak ne kadar kolay geliyor. her gün sabah 8 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de giriyorum. gayet yaşantım var rahat olunYazdım yazdım sildim valla. Gecenin dördünde uyandırmak nedir ya? Gerçek sevgi bu değil. Bir de azarladı diye kızıyorsunuz. Ben olsam çok daha büyük tepki verirdim.
Ayrıca niye sabahlara kadar ağlıyor, neden kava meselesi haline getiriyorsunuz konuyu? Çocuk arkadaşlarımla dışarıda olucam demiş siz de tamam demişsiniz. Lütfen kendinize bir hayat edinin. Gezin tozun, aranızda sorun yaşanacaksa da siz gezdiğiniz için yaşansın evde takılmaktan mantığınızı yitirmeye başladığınız için değil
Senin anlatiklarindan belli , nerden bilecemher halini nerden biliyosun
Tüm pozitifliğimle takıntılı davranışınıza mantıklı bir açıklama bulmaya çalışmışım demek ki. Aktif bir sosyal yaşantınız varsa daha da kötü, boşlukta kalmanızdan kaynaklanan geçici bir ruh hali değil demek ki bu. Konuyu yorum yapmamız için açıp bilmemiz gerektiğini düşündüğünüz ayrıntıları ekleyen sizsiniz. Ben tamamen sizin açınızdan aktarılan hikayeye göre yorum yapıyorum ve elle tutulur mantıklı bir yan bulamıyorum aktardığınız davranışlarınızda.evde takıldığım falan yok benim. bilmediğiniz şeylere yorum ypmak ne kadar kolay geliyor. her gün sabah 8 de çıkıyorum evden akşam en erken 7 de giriyorum. gayet yaşantım var rahat olun
Günaydın kızlar yine yardımınıza ıhtıyacım varbelki bılıyosunuz 2 yıllık erkek arkadaşım var.
bi kaç gündür sürekli kavga ediyoruz zaten ama dün farklı davrandı bana.
Dun 10 da maçı vardı arkadaşlarıyla ondan önce arkadaşlarıyla dısardaydı nerdyse sabahtan akşama kadar!
Mactan çıktı güzelce 1 erkek 1 kadın var eve gıt de hadı izleyelim aşkım dedim arkadaşlarla oturacaktık dedi. Tamam dedim bende çünkü uzatsam tartıscaz. Saat 1.45 gibi eve geldi gece ve sen çok tatlısın seni seviyorumlar havada uçuyor! Ben hiç bişey soylemıyorum falan. Sırf ona gıcıklık olsun diye whatsappa gırmıstım 1.30 da çünkü kıskansın istedim. Öyle de oldu soruyor kimle konusuyosun diye neyse onu hallettık kıskandı tabi. Uyuyalım dedi bana! Eve gelince hiç konuşmuyoruz artık gündüzlerı de konuşmuyoruz. Ergen gibi zırt pırt elımızde değil telefon ama bu ara hiç konuşmuyoruz.
Ben uykum yok falan dedim o da emin misin uyumuyor musun dedi. Uyudu. 4 gibi uyandırdım aglamaktan gözlerim şişti benim ve o uyumus. Kalk dedim soyledıgı şey şu ne arayıp duruyosun noldu. Ve beni azarlayıp tekrar uyudu. Inanın sabaha kadar agladım. Şimdi uyanmadı galiba yazarsa ne soyleyım nasıl davranıyım bilmiyorum lütfen yardım edin.
Kusura bakmayın uzun oldu![]()