Nasıl birini başını kapatması için zorlamak igrencse, açması için zorlamak da iğrenç. Kendi isteğinle bunu yapıyorsan kimsenin yorum yapmasına izin verme. Bu sadece seni ilgilendiren bir konu. Ne ananı, ne babanı, ne kocanı ilgilendirmiyor.Öncelikle derdim dini değil lütfen yorumlarinizda dikkat ederseniz sevinirim
Ben 1 ay önce kendi isteğimle kapandim benim tercihim evliyim eşim bana saygi duyuyo ailem baska sehirde ve senede 2 kere en fazla 1 er hafta ya da 10 gun göruyorum annem ve babam karşı bu fikrime daha önce de gündeme getirmistim istememislerdi şimdi de annem biliyo babam da gidince öğrenek ya da hiç gitmiycem bilmiyorum annem.her telefonda mutlaka iğneliyo beni yaa öyle mi yaa böylemi cevap vermiyorum çoğunda ya da isim var hadi sonra konuşuruz diyorum ama artik cok sıkıldım nasil davranmaliyim gittigim de babama nasil konusmaliyim ben böyle mutluyum ama anlatamiyorum bana bi akil verin
Bu senden başka kimseyi ilgilendirmezÖncelikle derdim dini değil lütfen yorumlarinizda dikkat ederseniz sevinirim
Ben 1 ay önce kendi isteğimle kapandim benim tercihim evliyim eşim bana saygi duyuyo ailem baska sehirde ve senede 2 kere en fazla 1 er hafta ya da 10 gun göruyorum annem ve babam karşı bu fikrime daha önce de gündeme getirmistim istememislerdi şimdi de annem biliyo babam da gidince öğrenek ya da hiç gitmiycem bilmiyorum annem.her telefonda mutlaka iğneliyo beni yaa öyle mi yaa böylemi cevap vermiyorum çoğunda ya da isim var hadi sonra konuşuruz diyorum ama artik cok sıkıldım nasil davranmaliyim gittigim de babama nasil konusmaliyim ben böyle mutluyum ama anlatamiyorum bana bi akil verin
Kadınları bi rahat bıraksalar özgürce diledigimizce yaşasakÖncelikle derdim dini değil lütfen yorumlarinizda dikkat ederseniz sevinirim
Yeni evli değilim o yüzden eşimden bilmiyolar annem özellikle kendi kararim olduğunu çok iyu biliyorEvlendikten sonra kapandığınız için sanırım eşinizin baskısı olabilir mi diye düşünmüş olabilirler. Öncelikle kendi isteğinizle kapandığınıza ailenizi ikna edin. İğneleme ya da aşağılama tarzında konuşmalar olursa daha sert bir dille uyarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?