Nasil davranmaliyim gercekten şaşirdim

Aynen ya her seyimiz herkese dert oluyor öyle üzülüyorum ki her olayi kadinlar üzerinden yapiyolar yok örtülu yok açik yok şortlu size ne yani

Allah daim etsin
Oyle ozendim ki size
Bir gun bana da nasip olur insallah, dualariniza talibim...

Net ve kararlı duruş çok önemli.
Ben henüz işe girmemiştim tesettüre karar verdiğimde. Ailem karşı çıkmıştı hayatını bir kur sonra yap ne yapacaksan diye.
Ama hayır dedim, ben istiyorum.
Net bir duruş sergiledim. Ama kırmadan, dökmeden.
İlk başlarda karşı olan babam 3 4 gün sonra kredi kartını verdi, git ne giymek istiyorsan al kendine dedi :)
Unutma, bu da bir imtihan. Kaçarak bir yere varamazsın. İç huzurunu kaybedersin böyle kaçarak. Konuş, anlat derdini. Karşı çıkarlarsa çıksınlar, elbet kabul edecekler bir noktadan sonra.

Dını ınancın kapanıp kapanmaman tamamen senın hür iradendir. Kımseyı karıstırma. Ne yanı kapandıgında daha mı az sevecekler senı

Dını ınancın kapanıp kapanmaman tamamen senın hür iradendir. Kımseyı karıstırma. Ne yanı kapandıgında daha mı az sevecekler senı
Sevgiden degilde resmen gıcık oluyolar bana bunun icin de az seveceklerse de sevsinler ama bundan hoşlanmamalari canımı sıkiyor kotü bi his yani

benim annem de tam tersi yani. hadi benimki kendini sorumlu sanıyor da sizinkine ne oluyor ki?

Kendi hür iradenle kapanmışsın ,şu durumda kimseye laf etmek düşmez .Ailene de diyeceğin şey şu benim kararim kapanmak istedim kapandım .

Fazla açıklamaya girerseniz işin içinden çıkamazsınız. Bunun kendi fikriniz olduğunu ve tartışmak istemediğinizi belirtin ve gerçekten de tartışmayın... Gerekirse gitmeyeceksiniz ya da kısa kalacaksınız.. Size saygı göstermeliler..

Arkadaşlar hallettim bu konuyu geçen yıldan beri bugün annemlere geldim ve babamla konustum garip bi şekilde bu senin tercihin seni ve kocanı ilgilendirir dedi ya boşuna gerilmişim gerçekten haber vermemi isteyenler olmuştu o yüzden buraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…