Aynen ya her seyimiz herkese dert oluyor öyle üzülüyorum ki her olayi kadinlar üzerinden yapiyolar yok örtülu yok açik yok şortlu size ne yaniKadınları bi rahat bıraksalar özgürce diledigimizce yaşasak
Kimi zorla kapatmaya çalışır,kimisi açmaya ne derlerse desinler sizde tepki verin ki seslerini kessinler
Kimseyi ilgilendirmez siz kendi iradenizle hareket ettikten sonra
Öncelikle derdim dini değil lütfen yorumlarinizda dikkat ederseniz sevinirim
Ben 1 ay önce kendi isteğimle kapandim benim tercihim evliyim eşim bana saygi duyuyo ailem baska sehirde ve senede 2 kere en fazla 1 er hafta ya da 10 gun göruyorum annem ve babam karşı bu fikrime daha önce de gündeme getirmistim istememislerdi şimdi de annem biliyo babam da gidince öğrenek ya da hiç gitmiycem bilmiyorum annem.her telefonda mutlaka iğneliyo beni yaa öyle mi yaa böylemi cevap vermiyorum çoğunda ya da isim var hadi sonra konuşuruz diyorum ama artik cok sıkıldım nasil davranmaliyim gittigim de babama nasil konusmaliyim ben böyle mutluyum ama anlatamiyorum bana bi akil verin
Çekinmek degil de kırmak istemiyorum kötü bisey yapmiyorum sonuçtaSen boyle cekinir ve onlara soz hakki verirsen herkes karisma hakkini bulur kendinde.. Ne münasebet ya..
Kavga edip hakaret ile karşılık vermeyeceksin sonucta, kirilacak bi sey yok.. Net olmak lazim..Çekinmek degil de kırmak istemiyorum kötü bisey yapmiyorum sonuçta
O zaman eninde sonunda saygı duyması gerektiğini anlayacak... Dilerim kolay atlatırsınız bu süreci.Yeni evli değilim o yüzden eşimden bilmiyolar annem özellikle kendi kararim olduğunu çok iyu biliyor
Sevgiden degilde resmen gıcık oluyolar bana bunun icin de az seveceklerse de sevsinler ama bundan hoşlanmamalari canımı sıkiyor kotü bi his yaniDını ınancın kapanıp kapanmaman tamamen senın hür iradendir. Kımseyı karıstırma. Ne yanı kapandıgında daha mı az sevecekler senı
Öncelikle derdim dini değil lütfen yorumlarinizda dikkat ederseniz sevinirim
Ben 1 ay önce kendi isteğimle kapandim benim tercihim evliyim eşim bana saygi duyuyo ailem baska sehirde ve senede 2 kere en fazla 1 er hafta ya da 10 gun göruyorum annem ve babam karşı bu fikrime daha önce de gündeme getirmistim istememislerdi şimdi de annem biliyo babam da gidince öğrenek ya da hiç gitmiycem bilmiyorum annem.her telefonda mutlaka iğneliyo beni yaa öyle mi yaa böylemi cevap vermiyorum çoğunda ya da isim var hadi sonra konuşuruz diyorum ama artik cok sıkıldım nasil davranmaliyim gittigim de babama nasil konusmaliyim ben böyle mutluyum ama anlatamiyorum bana bi akil verin
Fazla açıklamaya girerseniz işin içinden çıkamazsınız. Bunun kendi fikriniz olduğunu ve tartışmak istemediğinizi belirtin ve gerçekten de tartışmayın... Gerekirse gitmeyeceksiniz ya da kısa kalacaksınız.. Size saygı göstermeliler..
[/QUOTE
Aynen uzun konusmayi yüreğim kaldirmaz zaten bir iki cümleyle halletmem gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?