Farklı mezhepten birine kız vermeyi istememe tüm mezheplerde var yine tüm mezheplerde farklı mezhepten kız almak onu kazanmak olarak görülüyor ve buna sıcak bakılıyor. Hatta değil mezhep, dinlerde de bu şekilde, en azından islamda...
Bir de yorumların çoğuna şaşırdım, konu sahibi sanki uzaylıyla evlenmek istemiş, iki taraf da katı anlayışta değilse, anlayış ve saygı olduktan sonra her şey aşılır bence.
Farklı mezhepten birine kız vermeyi istememe tüm mezheplerde var yine tüm mezheplerde farklı mezhepten kız almak onu kazanmak olarak görülüyor ve buna sıcak bakılıyor. Hatta değil mezhep, dinlerde de bu şekilde, en azından islamda...
Bir de yorumların çoğuna şaşırdım, konu sahibi sanki uzaylıyla evlenmek istemiş, iki taraf da katı anlayışta değilse, anlayış ve saygı olduktan sonra her şey aşılır bence.
meraba;
merakımdan soruyorum son durum nedir. birde genel olarak söylüyorum size değil. lütfen ALEVİLİĞİ araştırın ondan sonra yorum yapın kulaktan duyma şeylerle yorum yapmayın. öyle bir konuşmuşsunuzki yani bilmeyende bu alevıler musluman degılmış dıyecek. BİR ALEVİ İNSANI İNSAN OLDUĞU İÇİN SEVER. DİN dil ırk ayrımı yapmaz. dini İSLAM Peygamberi HZ.MUHAMMED Halifesi Hz ALİDİR. Sunni mezhebinde nasıl tarikatlar var ise Alevi mezhebınde de farklı dusunenler ve dınını farklı yaşayanlar vardır. Allaha inanmıyormuş müslüman değilmiş gibi düşünceleri kafalarınızdan silin lütfen. Toplumda insanları birbirine düşürmek için yapılan bunca oyun varken yalan dolanlara kulaktan duyma şeylere inanıp birde üstüne bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayınız.