- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
Neden seni yıllardan beri tanıdığı bir dostuna tercih etsin ki. Bence dostluk aşktan öte birşey. Dostluklar her zaman bakidir. Seneye onun sevgilisi olacağın ne malum? Sen dostlarıyla arasına girebilecek kadar değerlimisin? Eğer öyleyim diyorsan iki dostun arasına girecek kadar düşüncesizmisin? Ben bir yanlışlık göremedim, sevgilinide doğru seçiminden ötürü kutluyorum. Kıskanç biri için yıllarla oluşan dostluğunu heba etmediğinden ötürü :1closedeyes:
Herne olursa olsun .arkadaşını ırmadan ya da kötü davranmadan arkadaşım sevgilim hakkında konuşma yada bu konud artık fşkşr beyan etme istemiyorum diyebilir. Birke o kız bir dost olduğunu idda ediyorsa uyarılmadan susmayı bilmeli.çok vefalı bi kızmış.ailesi ile sorunlar yaşarken hep fatihe destek çıkmış.bir kızkardeş gibi yaklaşmış.artniyeti asla yokmuş zaten bu durumlar oluşunca eskisi gibi samimiyeti de kalmamış doğru düzgün aramıyormuş bile uzaklaşmış felan ... öyle diyo ..:uhm:
işin ilginç yönü o da bana seçim sunuyor bu konuda .6 senelik okul arkadaşımla görüşmemi istemiyor .arkadaşım bi ara facebook a üzgün olduum bi anda boşver üzülme degmez önündeki maçlara bak demişti :roflolna feci sinirlendi.onun bana karşı bişiler hissettiğini düşünüyo ama alakası bile yok.en ii arkadaşlarımdan biri sadece benim üzülmemi istemiyor.öyle bişey olsa 6 senedir anlardım kesinlikle bi arkadaştan öte deil diyorum anlamıyor??
içimden geçmiyor mu sanki yanımda olsa gebertecem o kokoşu . ama ben bir yandanyııım onlar bir yanda off yaaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?