Nasıl davranmalıyım?Lütfen görüş :((

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
ya arkadaşlar ben aşırı kıskancım erkek arkadaşıma karşı ama sebepsiz değil. çok yanlış şeylerini yakaladım ve şimdi her yaptığı şeye paranoyak gibi yaklaşıyorum.hele bi normal arkadaşım dediği yasemin die kız var.gerçekten arkadaşı çünkü kızın sevgilisi benmkinin ev arkadaşı. dolayısı ile kız sürekli bunlara gidip geliyor.beni de bi ara tanıştırmıştı ama ben kızı nedense bi türlü sevemedim.dolayısı ile kıza soğuk davrandım kız da sonra fatihe: ya hiç sıcak değil ben sevmedim bu kızı felan diye laf söylemiş bir sürü arkamdan.tabi ben öğrenince aşırı sinirlendim.mesela kızla geziyolar yanlarında başka arkadaşlar da var. kız akrabasını getiriyo.fatihle o kızın(akrabası) yanyana fotolarını çekiyo felan.hatta bi ara msn konuşmasını buldum fatihin yaseminle.o kızdan ayrıl ya salla gitsin diyodu.fatihle bunun yüzünden kavga ettim.fatih dikkate almıyorum tabiki saçmalama diyo ama ben aşırı sinirlendim. ne yapmalıyım ya sinirlerime yenik düşüp sürekli tartışıyoruz :(((:kızgın:

Kusura bakma ama bunlar bana çok tuhaf geliyor. Bende kıskancım ama öncelikle şunu söylemeliyim.. aşırı kıskançlık hep felaket getirmiştir kararınca herşey diye boşa dememişler... Anlattıklarından şöyle birşey çıkardım madem bu kız senin hakkında kötü şeyler söylüyor erkek arkadaşın nasıl bu durum karşısında hiç birşey demeden tepkisiz kalıyor ve nasıl hala onlarla konuşuyor? Yani burası biraz tuhaf geldi bana. :bbo:

salla ya diyo demek..ben olsam o kızla da bi güzel kavga ederdim., kim bilir belki de elimde kalırdı....sen git yaseminin sevgilisine "sevgiline sahp çık" de..herkes kendi sevgilisyile ilgilensin.

ewt cnm ya sinirden boğasım geliyo kızı.msn konuşmasında fatih işte gerekli gereksiz sorun yapıyo herşeyi felan diye anlatmış yasemine aklı sıra dert yanmış! ben geldiimde bi ara yasemnle arkek arkadaşının pcsinde sorun var diye ona bakmaya gitmişti yan odaya.ve 10-15 dk gelmedi ben de yalnız kalınca çok bozuldum buna.onu anlatmış demiş ki kıza :yanına gitmedim die bozuldu çok kızdı felan demiş.kız da :sen yokken onlar vardı deseydin demiş !! inanabiliyomusunuz ya nasıl sinir olmam .çok mu abartıyorum??

Kızın hiç bir suçu yok bende bütün suç sizin sevgilinizde. nasıl olurda bir başkasının sevgilisi hakkında ileri geri konuşmasına ve bu tür yaklaşımlarına izin veriri anlamıyorum . Demekki sevgilinizde sizi pek takmıyor. yani üzülürmüsünüz,kırılırmısınız ,kızarmısınız umrunda değil.
Kıza tepki gösterecek onu susuturacak tek kişi erkek arkadaşınız oda bunu yapmıyorsa vay ilişkinizin haline.

O kız yerine erkek arkadaşına sinirlensen daha iyi olur canım,sevgilin izin vermese kız senin hakkında ileri geri konuşamazdı..Ne demek salla ? Sevgilinin sana gereken değeri verdiğini sanmıyorum bu tabloda..

bune ya sen eşşek başımısın hem bu kız kim oluyorda senin sevgiline senin hakkında atıp tutuyor bu yine neysede senin erkek arkadaşın sana hiçmi değer vermiyorda neydüyü belirsiz bir kızın senin hakkında atıp tutmalarını dinliyor ben öylesi erkeğin kalıbına tükürrüm sende bundan sonra gerekeni yaparsın artık

çok vefalı bi kızmış.ailesi ile sorunlar yaşarken hep fatihe destek çıkmış.bir kızkardeş gibi yaklaşmış.artniyeti asla yokmuş zaten bu durumlar oluşunca eskisi gibi samimiyeti de kalmamış doğru düzgün aramıyormuş bile uzaklaşmış felan ... öyle diyo ..:uhm:

çok vefalı bi kızmış.ailesi ile sorunlar yaşarken hep fatihe destek çıkmış.bir kızkardeş gibi yaklaşmış.artniyeti asla yokmuş zaten bu durumlar oluşunca eskisi gibi samimiyeti de kalmamış doğru düzgün aramıyormuş bile uzaklaşmış felan ... öyle diyo ..:uhm:

sen kısaca o fatihine herifine bi uzuncana hadi lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çek dedirttirmesin fatihinde onun desteğine ihtiyacı vardı senin o fatihe bu dalarım alim allih kimse elimden alamaz ben olsam kızla görüşmesine seliam vermesine bile izin vermezdim ya o ya ben tercihini yaptırırdım sınırları aşmış sende bu seçimi sun hanginizi diyecek merak ediyorum

Neden seni yıllardan beri tanıdığı bir dostuna tercih etsin ki. Bence dostluk aşktan öte birşey. Dostluklar her zaman bakidir. Seneye onun sevgilisi olacağın ne malum? Sen dostlarıyla arasına girebilecek kadar değerlimisin? Eğer öyleyim diyorsan iki dostun arasına girecek kadar düşüncesizmisin? Ben bir yanlışlık göremedim, sevgilinide doğru seçiminden ötürü kutluyorum. Kıskanç biri için yıllarla oluşan dostluğunu heba etmediğinden ötürü :1closedeyes:

işin ilginç yönü o da bana seçim sunuyor bu konuda .6 senelik okul arkadaşımla görüşmemi istemiyor .arkadaşım bi ara facebook a üzgün olduum bi anda boşver üzülme degmez önündeki maçlara bak demişti :roflol:ona feci sinirlendi.onun bana karşı bişiler hissettiğini düşünüyo ama alakası bile yok.en ii arkadaşlarımdan biri sadece benim üzülmemi istemiyor.öyle bişey olsa 6 senedir anlardım kesinlikle bi arkadaştan öte deil diyorum anlamıyor??

Neden seni yıllardan beri tanıdığı bir dostuna tercih etsin ki. Bence dostluk aşktan öte birşey. Dostluklar her zaman bakidir. Seneye onun sevgilisi olacağın ne malum? Sen dostlarıyla arasına girebilecek kadar değerlimisin? Eğer öyleyim diyorsan iki dostun arasına girecek kadar düşüncesizmisin? Ben bir yanlışlık göremedim, sevgilinide doğru seçiminden ötürü kutluyorum. Kıskanç biri için yıllarla oluşan dostluğunu heba etmediğinden ötürü :1closedeyes:
onun gerçekten dostu olduğunu düşünmüyorum.eğer öyle olsaydı kişisel hislerini fatihe yansıtarak benden soğutmaya çalışmaz aksine hoşgörmeye ve kaynaştırmaya çalışırdı bence.

çok acımasızsınız vengeance :)

Fatih kızı msn de engellesin?

Kimden ötürü videosu geldi aklıma şimdi yaaa..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaseminler kötü olmaz yaa..mis gibi kızdır okaydirigubbakcemile2

Back
X