• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Davranmalıyım?

actigiyaraizinisevmismi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
2
0
1
34
Merhaba, forumu takip ediyordum lakin konu açacağım hiç aklıma gelmemişti. Şimdi benim çalıştığım yerde biri var. Sanırım ondan hoşlanıyorum hatta sanırım değil baya baya hoşlanıyorum. O da bunu biliyor fakat sırf canımı yakmak için diğer çalıştığım yerdeki kadınlarla bilerek samimi oluyor. Sinir oluyorum. Benimle de iletişim kuruyor tabii ama işine gelince. Ne yapmalıyım kızlar bir akıl verseniz. :110::110::110:

Merhaba, forumu takip ediyordum lakin konu açacağım hiç aklıma gelmemişti. Şimdi benim çalıştığım yerde biri var. Sanırım ondan hoşlanıyorum hatta sanırım değil baya baya hoşlanıyorum. O da bunu biliyor fakat sırf canımı yakmak için diğer çalıştığım yerdeki kadınlarla bilerek samimi oluyor. Sinir oluyorum. Benimle de iletişim kuruyor tabii ama işine gelince. Ne yapmalıyım kızlar bir akıl verseniz. :110::110::110:
Canim madem seninde ondan hoşlandıgını biliyor neden bir adım atmak yerine seni kıskandirmaya çalışıyor ki yoksa ilk adimı senden mi bekliyor,saçma.Yerinde olsam kılımı kıpırdatmam seven,hoşlanan yanaşır zaten yani bence öyle yine de sen bilirsin

Siz hoslandiginizi belli etikce havalannmis.kendinizi agirdan alin o size yanassin zaten oda hoslaniyorsa yaklasir.

baska adam mi kalmadı. salla gitsin

Back
X