Nasıl davranmalıyım ?

çoğu insan yaşıyor galiba

Yerinizde olsam işten ciksin diye anlayışlı hallerine girip işten ayril diye gazlamazdim. Sorumluluğu olan insan tepem attı diyip işi bırakıp çıkamaz, çıkmamalı. İş, işteyen bulunur diyorlar. Yeni bir iş bulup işini hazırlayıp öyle çıksaydı.

Nisanliniz ne yaşadı bilmiyorum tabi ki havadan yorum yapıyorum ama bu kadar rahata alıştırmayın yok mutsuzsan çık diye zırt pırt tepem attı çıktım diye eve gelirse sikinti.Kaç tane iş yeri mükemmel.

Kendi isteğiyle işten çıkmak isteyen herkes yeni işini bulup öyle çıkıyor. Dim dizlak çıkmıyorlar.

Son düzenleme:
Ben sadece üzüldüğüm İçin öyle oldu yoksa laf etmedim ki ona
İyi de adam ayrilali daha birkaç hafta olmamış bile. Kim olsa sinir olur. Zaten kendini kötü hissediyordur hala bulamadığı için. Ailesi bir yandan, siz bir yandan.
İnsan hayatındaki insana destek olmalı, her şey yoluna girecek motivasyonu vermeli. Zaten stresli insanı daha da strese sokarak olmaz bu iş.
ha deseydin ki 6 aydır işsiz,hiç aramıyor, iş begenmiyor o zaman sana hak verir hatta ayrıl derdim. Ama daha her şey çok yeni

Doğru haklısınız ben sadece üzüldüm ama bişi demedim ona.Sadece bu süreçte nasıl davranmam lazım bilemediğim için soruyorum burdan

Aslında annesi ve kız kardeşinin dediği şey de oydu.Alt üst meselesi, ordaki sorunlu ve yalaka insanlar, çalışma saatleri… Herşey bir bütündü çıkması için.Ama sorun hep olacak bu da bir gerçek.

Nişanlınız İçin demiyorum ama çok sık iş değiştiren ve çalıştığı yerde 1-2 sene gibi kısa süre çalışan insanlar; yeni iş başvurularında çok tercih edilmiyorlar
Yani elbette her yer mükemmel olmayabilir ama, sen 5 senede 3-4 iş değiştirirsen de sorarlar adama ‘problem sende mi ‘ diye
Bu konuya dikkat etmenizi öneririm

O meseleler çoğu yerde var. Ben kaldıramıyorum çalışmıyorum.
Nisanliniz da kaldıramıyorsa muhtemelen iş birakir durur.

Bence durum buysa ertelemeye gerek yok.

Nişanlın iş bulsun öyle evlenin acele etmeyin.Dugun zamanı çok paraya ihtiyaç duyuluyor.

iş dolayısıyla 2 sene nişanlı kalmış biri olarak nişanlının doğru bir işe girmesini bekle öyle evlen. kafasında iş sorunu olan bir erkek var yanında. ilk zamanlar ilgi görmek isteyeceksin gezmek isteyeceksin nasıl olacak bunlar? erteleyin evliliği

Benim eşimde sürekli iş değiştirirdi Türkiye'de.
Afrika'da agzına s.çıyorlar yok anam çıkmıyo.
Ne bi öğle yemeği var ne cay molası. İşyeri açacam diye kendince hedef koymuş açamazsa hayatının mahvolacıgını düşünüyor.
Sizinkde hedef belirleme kolay kolay çıkmaZ bence

Biz de evlendiğimizde, nisanliyken eşim işsizdi ama pandemi onun sektörü vurduğu için ben pek problem etmedim evlendikten 4 ay sonra doğru düzgün bir işe girdi. Eğer çalışkan olduğunu biliyorsanız evde durmaktan hoşnut olayan bir insansa bence problem değil ama tabi bu benim görüşüm. Ben maddiyati ikinci hatta üçüncü plana attım aşık olduğum için ama sizi yanlış yönlendirmek istemem benim çocukluktan tanıdığım bir insandı biliyordum yani nasıl biri olduğunu iş konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…