Nasıl davranmalıyım?

liseli1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
14
0
36
Artvin
Merhaba ben lise 3 talebesiyim.Lisede çok farklı insanlar var.Benim arkadaşlarımda çok çocuksu.Ama ben ağırbaşlı olmak istiyorum ve bunu onların yanında başaramıyorum.Ayrıca bana hiç saygı duymuyorlar.Çok yumuşağım diyemi acaba?Napsamda benim sözümde geçse hiç değilse kendimi ezdirmesem.Hem onların sevgisini kazanmak hem saygınlık görmek istiyorum.Bunu nasıl başarabilirim?Ağırbaşlı mi olayım çok gülen biri mi?

öncelikle tebrik ederim seni
yazın bile yaşından büyük göstermek istediğinin bir delili
öğrenci yerine talebe kelimesini kullanman
yazım ve imla kurallarına dikkat etmen arada yanlışlar olsa da biz bu kadarına bile dikkat etmiyoruz
tebrik ederim seni
hiç kimsenin sevgisine saygısına ihtiyacın yok içinden nasıl geliyorsa neyin doğru olduguna inanıyorsan öyle davran tabi
hani tarkan diyor ya
başkası olma kendin ol:)

ah şu lise hayatı!!!
canım maalesefki lisede insanlar böyledir, ne zaman lise biter kişilikler oturur
sen biraz daha çabuk olgunlaşmışsın onlara göre
sen ne yapsan ne desen şakaya vururlar çocuk çocuk aptal hareketlerdu bulunur seni utandırırlar
bunun sadece geçici bi dönem olduğunu unutma
hiç onları dert edinme saygıları sevgileri vardır sana elbet ama bu dönemler böyle işte gelecekte yaptıkları saçmasapan gelicek onlara zaten
sana önerim rahatsızsan bu durumdan kendine daha yakın arkadaşlar seçmeye çalış
ama en önemlisi derslerine yoğunlaş
şuan senin için en önde olan şey dersler
üniversiteyi kazanınca böyle sorunların olmicak nasılsa

Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.Lakin şöyle bir durum var nedense okulda hep şaka yapan veyahut kötülük yapanlar ön planda.Çok seviliyorlar.Lisede bu hep böyle midir?Neden iyiler dış planda?

Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun.Lakin şöyle bir durum var nedense okulda hep şaka yapan veyahut kötülük yapanlar ön planda.Çok seviliyorlar.Lisede bu hep böyle midir?Neden iyiler dış planda?

öyle oluyor malesef ben de çok üzülüyorum ama yapacak yok
ergenliğin etkisi de var
etrafa büyüdüklerini gösterme çabası o dönemde olur
ama canım dikkat et onlara kendini kabul ettirmek için onlar gibi olmayı düşünme
derslerine yoğunlaş
üniversite hedefin olsun
onlar şimdi mutludurlar herkes etrafındaıdrlar ama okul bitince herbiri bir yere savrulacaktır
şimdi kazanan onlar kaybeden sen gibi görünüyorsan ama ilerleyen zamanlar
tersine döndürür durumu

Gerçekten öyle olur değil mi?Sadece suçum yapmacık davranmamak hocam.Ben onlar gibi yapmacık olamıyorum.Yalan sevgi gösteremiyorum.Ama onları da çok seviyorum.Diğerleri sevmedikleri halde seviyorum diyorlar.Sarılıp,öpüyorlar birbirlerini.Biz dostuz diyorlar.Ama ben onları sevmesem buraya gelip napmam gerektiğini sorar mıydım?Çok zor durumdayım.Rabbime şükür olsun ki sizler varsınız.Yardımcı oluyorsunuz.

Ya bizim okulda hiç hoşlanmadığım kızlar var ama aynı servisteyiz.Arkadaşlarımda onların peşinde kuyruk gibi.Çok havalılar diye.Güzeller diye.Sürekli laf çarpıyolar.Ne yapayım?Özellikle bir tanesi var sürekli laf çarpıyor.Kendini bişi zannediyor.Bende mi onun bana davrandığı gibi ona davranayım?Kötü olayım?

neden mi canım?
bak şimdi onlar ergenlik çağında oldukları için ve en önemli özellikleride dikkat çekmek için nerde kabadayı nerde kavga nerde yılışıklık şımarıklık varsa oraya giderler ve hep öle olmak isterler öle olanlarada hayranlıkla bakarlar hatta öle olmayanları hor görürler derslerinde başarılı olanlaralada ..masesef bunun önene geçemzsin ve senin yapman gereken bu şımarklardan uzak durman olacak..önce biraz uzaktan takip et kim senin gibi olgunlaşmışsa ona yanaş oldumu

ay yok canım olurmu öle şey ne kötü olması özenme ayol bunlara sende ergenliktesin dikkat çekmek istiosun ama onlar kadar değil şükür
sakın öle olmaya kalkma valla çok zararlı çıkarsın sen de o laf çarpıtan dan uzak dur sessiz sakin akıllı kızlarla arkadaşlık et

Canım bende senin gibi düşünüyorum gercekten saygı yok artık arkadaslar arasında.
Arkadaslarım vardı fakat ben acık sözlülükle yüzlerine 10 sene sonra hayatımda olacakmısın ki seni dikkate alayım kırılayım dediğimi biliyorum. Ve aradan 2 sene gectı kımse bırbırının umrunda değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…