uff nerden çıktı karşımıza ya ne güzel hiç böle dertlerimiz yoktu şimdi sölesem bana güvenmiyomusun der.. üfff o çocuğu öldürmek istiyorum ya çalışıyo da işi maşşallah çok rahat.. benim sevgilim 112 de çalışıyo nöbetçi olduğu günlerde erken yatmaya çok önem verirdi ertesi gün çalışıcağı halde sabaha karşı geldi eve .. delircem valla. resmen zarar veriyo bizee
Yani bence de vazgecirmeye calısın güven meselesi degil ki bu aynı seyi siz yapsanız??
endiselenmekten cok haklisin canim...
madem konusmakla olmuyo ters cvp veriyo
o zaman sira sende..
yapacagin sey basit: Ya ben Ya o !
kisa sureli bi soktan sonra dogru karari verir ins
ayrıldınız mıçok özledim onu bana nasıl geri gelir ki
kızlar fikirlerinizi merak ediyorum 2 yıldır süren bi ilişkim var sevgilim son zamanlarda farlılaştı.. bi arkadaşıyla çok sık görüşür oldu bu aralar.. bende tanıştım gerçi arkadaşıyla fakat çocuk hiç içime sinmiyo. sürekli hadi içmeye gidelim eğlenmeye gidelim diye toplaşıp biyerlere gidiyolar bu üst üste tekrarlanmaya başladı sabaha karşı eve anca dönüyolar buda beni huzursuz ediyo ben sevgilime güveniyorum bana nereye gittiğini sölüyo haber veriyo ama ne biliyim alışık değilim ben sevgilimin böle yapmasına tamam öncedende arasıra giderdi arkadaşlarıyla ama böle değildi .. anlatabiliyorum inşallah hislerimi.. bi kaç kez de haber alamayınca iyice panik oldum beni ihmal etmeye başladığını düşünüyorum.artık sınırını aştı gibi. her gece koşmadan yatmazdık artık o sabahına anca eve geliyo. düşüncelerimi uygun bi dille sölemeye çalışıyorum artık kavga eder olduk bi ara çok sinirlendim gitmemesini o arkadaşıyla görüşmemesini söledim ters cevap verdi banaüstüne gitmek istemiyorum geçer düzelir diyorum ama bu şekilde yaşamaya alışır diye de korkuyorum.. şuan aramız iyi yine gidiyo ama biraz daha dikkatli davranıyo gibi.. napçağımı şaşırdım nasıl davransam bilemiyorum herşeyi mahvetmekte istemiyorum .. çok mu paranoyak oldum yoksa haklımıyım kafam çok karışık. lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın kızlar
canım senı cok ıyı anlıyorum
huzursuzsan konusacaksın
bak onu bıgun bır ortama cagır
karsına al sevgılı gıbı degılde arkadas gıbı
basla bu durum sole sole zarar verıyor dıe duygusuzca sakınce konus
senden bunu bıkac gun dusunmenı ıstıyorum , bunu tart
bıze bole zarar verecek sen bılırsın yıne de
ve orada o konuyu oylece bırak
eskısı kadar arama sorma
ayrılık lafı gecmeden ayrılık korkusu yasat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?