Yakında evleneceğim için şuan evim yerleşme aşamasında ve dün evimdeydim eltimler falanda geldiler birara eltimle yanlız kaldık biraz sohbet ortamı oldu kendisiyle çok sık olmasada ne zaman sohbet etsem mutlaka canımı sıkacak lafları oluyor sanki bana karşı bi çekememezliğimi var anlayamıyorum nasıl davranacağım konusunda bana yardım edin lütfen mesela o gün sohbet ediyoruz kısaca anlatıyım ,kayınvalidemlerden bahsetti falan şöyle iyi aile böyle iyi aile çok iyi bir aileye düştün bana şöyle iyi oldular böyle iyi oldular işte onlara laf söyleyen karşısında beni bulur gereksiz gereksiz laflar hani konuşmak olsunda ne olursa olsun. Bilmiş tavırlarda onun görüşü doğru onun dediği doğru hep bi havalarda yani. Bende insanları asla kırmak istemem hani çirkeflik yoktur yapımda asla ama bazen öye olmak gerekiyor en sonunda patlıycam kimseyle kötü olmak istemem ama gerçekten canım sıkılıyor. Eltimin bu tavırları karşısında nasıl davranmalıyım tecrübelerinizle bana yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyorr????????