Nasıl Davranmalıyım?

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Yakında evleneceğim için şuan evim yerleşme aşamasında ve dün evimdeydim eltimler falanda geldiler birara eltimle yanlız kaldık biraz sohbet ortamı oldu kendisiyle çok sık olmasada ne zaman sohbet etsem mutlaka canımı sıkacak lafları oluyor sanki bana karşı bi çekememezliğimi var anlayamıyorum nasıl davranacağım konusunda bana yardım edin lütfen mesela o gün sohbet ediyoruz kısaca anlatıyım ,kayınvalidemlerden bahsetti falan şöyle iyi aile böyle iyi aile çok iyi bir aileye düştün bana şöyle iyi oldular böyle iyi oldular işte onlara laf söyleyen karşısında beni bulur gereksiz gereksiz laflar hani konuşmak olsunda ne olursa olsun. Bilmiş tavırlarda onun görüşü doğru onun dediği doğru hep bi havalarda yani. Bende insanları asla kırmak istemem hani çirkeflik yoktur yapımda asla ama bazen öye olmak gerekiyor en sonunda patlıycam kimseyle kötü olmak istemem ama gerçekten canım sıkılıyor. Eltimin bu tavırları karşısında nasıl davranmalıyım tecrübelerinizle bana yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyorr????????

ya belkide yeni gelinsin ya aileyi övüyordur kendince
bunun icin skilma yani kötü aile dememis iste iyi bir aileymis icine girince sende görürüsün..
bosver bosyere kendini gaza getirme..Allah mutlu etsin

canım tamam aileyi övdü doğru ama hani bilmiş tavırları hoşuma gitmiyr benden bikaç yaş büyük kendince büyüklük havalarına giriyor ona kızıyorum neticede bende gelinim oda gelin yani bir eltim daha var o böyle değil ama bundan hiç hoşlaşmıyorum ama bi şekilde göreceğim bir insan napacağımı bilemiyorum

canim haklisin iste onun düsüncesi bence söyle ben ondan önce vardim:) belkide aileye yeni biri giriyor ilgi sende olacak haliyle biraz kiskanmis olabilir..simdi o bilmislik yapmayi hak görüyor kendine cünkü eski gelin ya güya..aman hic aldirma bence en iyisi ne biliyor musun evlenincede o kadar samimi olmadan görüsmek..yarari olmazsa zarari da olmasin.gercketen simdi bunlri düsünüp kendini üzme telasin büyük :)
insanoglu böyle iste illa bir yerden kendini gösterecek bosverrr

Son düzenleme:
sakin ol işine gelmeyan şeyleri duymazdan gel sana yaptığından rahatsız olduğun benzerini sende ona yap belki bu şekilde hatasını anlar..

Sordunuz mu Acaba; Ailenin Sözcüsü ''O'' muymuş ??

Hiç Muhatap Olma !!
İt Dalaşına da Girme !!!

evt aileye yeni girdiğim için bazı şeyleri kaldıramıyor kendi kendine bi hallere giriyor ben zaten eşimin ailesine saygıda kusur etmem nasıl davranacağımı biliyorum hani onları övgü amaçlı söylemiş olabilir ama herzaman böyle bir bilmişlik bir tuhaflık kendiside ilk gelin geldiği zamanlar hep sorunlar yaşamış duymuştum şimdi ne diye ahkam kesiyosun yani.

Sordunuz mu Acaba; Ailenin Sözcüsü ''O'' muymuş ??

Hiç Muhatap Olma !!
İt Dalaşına da Girme !!!

aynen canım yüzgöz olmakda istemiyorum neticede yüzyüze bakacağız ama bu saçmalıklarada biryere kadar susulur herkezin bir sabrı var.

Yakında evleneceğim için şuan evim yerleşme aşamasında ve dün evimdeydim eltimler falanda geldiler birara eltimle yanlız kaldık biraz sohbet ortamı oldu kendisiyle çok sık olmasada ne zaman sohbet etsem mutlaka canımı sıkacak lafları oluyor sanki bana karşı bi çekememezliğimi var anlayamıyorum nasıl davranacağım konusunda bana yardım edin lütfen mesela o gün sohbet ediyoruz kısaca anlatıyım ,kayınvalidemlerden bahsetti falan şöyle iyi aile böyle iyi aile çok iyi bir aileye düştün bana şöyle iyi oldular böyle iyi oldular işte onlara laf söyleyen karşısında beni bulur gereksiz gereksiz laflar hani konuşmak olsunda ne olursa olsun. Bilmiş tavırlarda onun görüşü doğru onun dediği doğru hep bi havalarda yani. Bende insanları asla kırmak istemem hani çirkeflik yoktur yapımda asla ama bazen öye olmak gerekiyor en sonunda patlıycam kimseyle kötü olmak istemem ama gerçekten canım sıkılıyor. Eltimin bu tavırları karşısında nasıl davranmalıyım tecrübelerinizle bana yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyorr????????

böyle söyleyen birinden şüphe ederim mutlaka altında bir nedeni vardır ilerde çıkar belkide böyle yaparak seni kendine çekmeye çalışıyor ...fazla takmayın derim hı hı diyin geçin çokta samimi olma boşver önce uzaktan uzaktan iyice tanımaya bak

zaten samimiyetim yok normalde hiç aramam etmem oda beni aramaz ama karşılaşıyoruz tabi haliyle ama içten içe bana karşı bi çekememezliği var kadının günahını almayayım ama kaç senedir çocuk yapmayan kadın tam benim düğün telaşımda inanırmısınız hamile kaldı sanki inadına yapar gibi denk getirdi sürekli bi hasta modunda yani insanları anlamıyorum inanın.

napcaksın haddini bildirivereceksin :1: birdahada densizce konuşamayacak o kim ki yok karşısında onu bulurlarmışta bilmem neymişde. o gelinse sende gelinsin. aklınca o ailden olmuşta seni yabancı olarak hissettirmeye çalışıyor. arkadasım böylelerine bi kere kibarca onun haddine düşmediği mesajını iletirsin bidahada sesi çıkmaz. ay sinir oluyorum daha baştan samimiyetsiz liderlik savaşına girenlere ben hiç lafımı esirgemem hiç tahammülüm yoktur. sen iyi niyetle yaklaşırsın ezik pısırık derler. kibarca hakaret etmeden şirretlik yapmadan haddini bildir derim.alır inşallah mesajı

evt cnm çok haklısın aynen daha baştan kendi kendine bi tavırlara girdi sanki ben aile kötü dedim işte ne yapmam lazım haddini bildirmek içinn ne yapmalıyımm????????

bencede gunahini alma
bende hamileyim ve devamli hastalaniyorum
allah biliyor ya bu kadar cekecegimi tahmin etmemistim
gerci bunada sukur
haftada en az uc sefer hastalaniyorum
herseye daha evlenmeden kulp takmayin bence
demek nisanlinizin ailesini cok seviyorki sahiplendi

Beniim kızdıgım sahiplenmesi değilki ama bana karşı iyi niyetlide değil tavırlarını ben biliyorum.

Hiç yüz verme.
Onu takmadığını belli et ona.
Karşılık bile verme.
Hatta dinleme onu, o konuşurken başka şeylerle ilgilen.
Kavga etme. Ne gerek var?
O gelinse sen de gelinsin. Sana bilmişlik taslayamaz.
Ona haddini bakışlarınla bildir.

evt canım mantıklı bi şekilde tavrımı koymam gerekiyor insanlara iyi olmaya gelmiyor tepene binmeye kalkıyorlar sanki çocuk var karşısında akıl verir tavırlarda bulunuyor kendisi ilk gelin geldiğinde nasıldı acaba şimdi kalkmış bana ahkam kesiyor

canım bence işe eltını cıddıye almamakla baslayabılırsın konussun konussun dursun

gerçektemn öyle düşünen bir insan bunu böyle gözüne soka soka söylemez davranışlarıyla belli eder kesinlikle tam tersini düşünüyordur...ve şimdi eski gelin tecrübesi moduna girmiş...sana yol yordam gösteriyo aklınca...ve cahil insanın agzı çok ve boş laf yapar...sadece kısa cevaplar ver evet evet hııı yaa dogru falan yap.ben eşimin ailesine sıkıldıgımı,dinlemek istemedigimi ve rahatsız oldugumu bu şekilde belli ediyorum.seni mecburen dinliyorum ama görüşlerini önemseyecek kadar saygı ve samimiyet duymuyorum imajı çiziyorum

canım tamam ama nasıl sonuçta o içindekini söyleyip bi şekilde kendini rahatlatıyor ben sinir oldugumla kaldım belki genel anlamda söyledi ama insanlar bi laf konuşurken nereye gittiğini düşünmeli ben eşimin ailesine nasıl davranacağımı ona soracak değilimki onu ne ilgilendirir ben eşimin ailesine saygı göstereceksem eşimden dolayıdır eltim öyle dedi diyemi göstereceğim sanki..

Back
X