Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektemn öyle düşünen bir insan bunu böyle gözüne soka soka söylemez davranışlarıyla belli eder kesinlikle tam tersini düşünüyordur...ve şimdi eski gelin tecrübesi moduna girmiş...sana yol yordam gösteriyo aklınca...ve cahil insanın agzı çok ve boş laf yapar...sadece kısa cevaplar ver evet evet hııı yaa dogru falan yap.ben eşimin ailesine sıkıldıgımı,dinlemek istemedigimi ve rahatsız oldugumu bu şekilde belli ediyorum.seni mecburen dinliyorum ama görüşlerini önemseyecek kadar saygı ve samimiyet duymuyorum imajı çiziyorum
Yakında evleneceğim için şuan evim yerleşme aşamasında ve dün evimdeydim eltimler falanda geldiler birara eltimle yanlız kaldık biraz sohbet ortamı oldu kendisiyle çok sık olmasada ne zaman sohbet etsem mutlaka canımı sıkacak lafları oluyor sanki bana karşı bi çekememezliğimi var anlayamıyorum nasıl davranacağım konusunda bana yardım edin lütfen mesela o gün sohbet ediyoruz kısaca anlatıyım ,kayınvalidemlerden bahsetti falan şöyle iyi aile böyle iyi aile çok iyi bir aileye düştün bana şöyle iyi oldular böyle iyi oldular işte onlara laf söyleyen karşısında beni bulur gereksiz gereksiz laflar hani konuşmak olsunda ne olursa olsun. Bilmiş tavırlarda onun görüşü doğru onun dediği doğru hep bi havalarda yani. Bende insanları asla kırmak istemem hani çirkeflik yoktur yapımda asla ama bazen öye olmak gerekiyor en sonunda patlıycam kimseyle kötü olmak istemem ama gerçekten canım sıkılıyor. Eltimin bu tavırları karşısında nasıl davranmalıyım tecrübelerinizle bana yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyorr????????
Benim de eşimin kardeşi haftaya evleniyor bende büyük elti olacağım 3 senedir de tanışırız ve içiçeyiz allah bozmasın arkadaş gibiyizdir
ve ailelerden bi kere olsun bahsetmemişizdir,gerçekten tek kelime etmedik.Çünkü abi kardeş birbirine çok düşkünler sağolsunlar bizleri de birbirimize yakınlaştırdılar,bi kızkardeşim gibidir eltim.Hiç bir zaman da eşlerimizin ailesi şöyledir böyledir diye de laf etme gereği duymadım...gereksiz bi laf atmış ortaya...
canım ne düşündüğünü bilmiyorm belkide dediğin gibi farklı düşünüyordur ama kendi kendine akıl verir tavırlarda olması çok yanlış bi büyüklük havalarında onun benden ne farkı varki eski gelin olması neyi değiştirir neticede ikimizde geliniz ama yok illa rekabet olucak kimseyle kötü olmak istemem o bana yaklaşsa bende yaklaşırım ama tek taraflı olmuyor onun bu tavırlarını gördükçe iyice soğuyorumm ondan ne görmek nede konuşmak istemiyorum onla.
Uzak durmaya calis canim. Suan evlilik asamasindasin, simdi pek uzak duramasin belki ama evlendikten sonra pek fazla görüsmezsin olur biter. Benim eltimle cok büyük sorunlarim oldu, beni sinirden catlatti, daha 4 aylik evliydim esimin abisi ve eltim bizden para istemeye geldiler kafayi yedim. Esim bizim borcumuz bize yeter dedi, bu seferde eee karin altinlarini satsin dediler. Vermedik, bu seferde borclu olduklari kisilere bizim telefon numaramizi vermisler, adamlar sabah aksam dinlemiyor zirt pirt ariyorlardi, sonunda cildirdim, kayinvalidemi aradim bütün sinirimi kustum. Ondan beri nerdeyse hic görüsmüyoruz. Bayramlarda falan mecburen denk geliyoruz kayinvalidemlerde ama 2 saatcik disimi sIkiyorum artik. Nekadar uzak olursan, okadar rahat olursun
ah canım seninde yaşadıkların hiç kolay değil ne kadar ayıp etmişler karın altınları satsın ne demek ne kadar ayıp mecburmusun sanki onlara borç vermeye. Evet en doğrusu uzak olmak fazla samimiyete girmemek lazımm
eltiler ve gelin-görümce arasında,hele hele yaşları birbirine yakınsa mutlaka çekişmezlik olur.bence kaynana kayınvalide vs sana ilgili ise biraz fesatlık olmuştur muhakkak başka açıklaması yok.ya da belki sadece sana öyle gelmiştir:) bazen insan alıngan dönemlerde olur ya.
Yakında evleneceğim için şuan evim yerleşme aşamasında ve dün evimdeydim eltimler falanda geldiler birara eltimle yanlız kaldık biraz sohbet ortamı oldu kendisiyle çok sık olmasada ne zaman sohbet etsem mutlaka canımı sıkacak lafları oluyor sanki bana karşı bi çekememezliğimi var anlayamıyorum nasıl davranacağım konusunda bana yardım edin lütfen mesela o gün sohbet ediyoruz kısaca anlatıyım ,kayınvalidemlerden bahsetti falan şöyle iyi aile böyle iyi aile çok iyi bir aileye düştün bana şöyle iyi oldular böyle iyi oldular işte onlara laf söyleyen karşısında beni bulur gereksiz gereksiz laflar hani konuşmak olsunda ne olursa olsun. Bilmiş tavırlarda onun görüşü doğru onun dediği doğru hep bi havalarda yani. Bende insanları asla kırmak istemem hani çirkeflik yoktur yapımda asla ama bazen öye olmak gerekiyor en sonunda patlıycam kimseyle kötü olmak istemem ama gerçekten canım sıkılıyor. Eltimin bu tavırları karşısında nasıl davranmalıyım tecrübelerinizle bana yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyorr????????
Kesinlikle bi açık verme kvalidenler hakkında ona bişey deme..Çünkü o başlarda yaşamış dediğin gibi sorunları.Senle şuan bi sorunları olmadığı için kıskanıyo,yeni ev ,eşya vs..Hiç koz verme derim..