Ablam arkadaşının vasıtasıyla bir erkekle danıştı kızlar,sanırım fikir olarak birbirlerini beğendiler en azından ablam beğendi çocuk dünden razı zaten..
Benim sorunum ben karşı tarafı hiç beğenmedim ve açıkcası da ailesi dahil sevmedim,maddi durumları iyi çocuk polis..Yedi ay sonra şark hizmetine gidecek nereye gideceği belli değil.Bu benim aklımı çok kurcalıyor.Tip olarak da ablamla uyumlu değiller ablam uzun çocuk kısa..Ben beğenmediğimi belirttim ablama çok eleştirip ablamıda üzmek istemiyorum ben sadece ablamın evlendiği zaman çoook mutlu olmasını istiyorum ne yapayım şimdi ben, çok sıkıntılı bu işler.
siz kardeşiniz aklına yatan yatmayan herşeyi ablanıza söyleyin. aile önemli tabi ayrıca şark hizmeti var. ablanız ister mi uzakta yaşamak? fizikte önemli. en başta insan gözünü karartıyor herşey güllük gülistanlık geliyor ama evlenince herşey insanın gözüne batıyor. her evlenen mutlu olmuyor maalesef. hakkında hayırlısı olur inşallah.
çocuğun bi yanlışını görmediyseniz boşuna kuruntu yapıyorsunuz.
ablanız olduğu için yakıştıramıyor olabilirsiniz ama boyla yada sizin yakıştırmamınızla evliliğin arasında hiç alaka yok.
herkes sevdiklerinin mutlu olmasını ister ama ablanız memnunsa sizi sıkıntıya sokacak bi durum yok.
o sizin ablanız tabiki iyiliğini istersiiniz ama onu incitmekden kırmadan bunu anlatın şark görevi mecburen yapılacak inş. çok uzak yerlere çıkmaz ama evlenirlerse şark görevi olmasada illaki başka biyer olacak ve ayrılacaksınız.
benim kız kardeşime eşimi bana yakıştırmazdı tip olaak aile olarak onları onaylamazdı ama evlendik bende ailemdne uzaktayım ne oldu kızkardeşim sevgilisini bile gelir eşimle tanıştırır o kadar samimi oldular araları düzeldi tanıdıkça sevdi tanıdıkça anladı doğru bir kara verdiğimi ve bazen bana ne der biliyomusun seni ondan başkası çekmez abla ondan iyisini bulamazsın iyi katlanıyor sana der bu bakımdan snein korumacı tavrını anlıyorum ama biraz daha gözlemle derim.
Ben ablamın artık evlenmesi taraftarıyımdı şimdi iş ciddiye binince kötü oldum biz ablamla abla kardeş ilişkisinden ziyade çok iyi iki arkadaşız alışverişe oraya buraya hep birlikte gidiyoduk..Şimdi bu iş çıkıncada böyle oldum..Çocuğu hiç sevmedim umarım senin dediğin gibi olur tanıdıkça severim onu..Eleştirirken de kırmak istemiyorum hem ablamı hem karşı tarafı..Birsen senin tavsiyelerine uyacağım çaktırmadan laf almaya çalışayım ondan çok teşekkürler..
ayol sizene onlar birbirni begenmisse, yok cocugun boyu kisa söyle boyle, sizene yani. Bari siz secin ablanizin evlencegi kisiyi, sizin standartlariniza gore!
boy kısalığı denince aklıma Cem Yılmaz geldi,adamın sevgilileri hep manken ve uzun boylular.eh tipi deişte ama kimse sorun etmiyor tabii Cem Yılmaz olduğu için