nasıl davranmalıyım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Evet şimdiye kadar çok konu açtım farkındayım.Ama şimdi anlam veremediğim birşey oldu.Sevgilim benim bulunduğum şehire gelmişti.O gün çok güzel geçti.Ama tek dert onun için rüzgarlı havada tam dizimin üstünde olan elbisemi giymek oldu.Ona,ben sen geliyorsun güzel olayım iyi görüneyim dedim.Zaten ayda bir geliyorsun dedim.O da tamam peki dedi o gün akşam yolcu ederkende iyiydik ben ona keşke aynı şehirde olabilsek istediğim zaman seni görebilsem ne güzel olur dedim ve ağlamaya başladım,o da sakinleştirmeye başladı.Tamam canım üzülme diye.İki gün sonra bu konuda şakalaştık.Güzelce mesajlaşıyorduk.Bir dakika ara ile çok farklı mesajlar yazdı bana.Yani 18.00 da canım,birtanem derken,18.01 de benim düşünmem lazım biraz canım kusura bakma bana zaman verebilir misin, dedim ne oldu niye böyle birşey dedin diye cevap attım o da bilmiyorum sadece düşünmem gerek diye mesaj attı.Ne olur canım üzülme ağlama sadece bekle...yorumlarınızı bekliyorum nasıl davranmalıyım üstüne gideyim mi gitmeyeyim mi yardım edin kızlar.

üstüne gitmeden olayın aslını astarını öğrenebilirsen öğren derim ben.. bir dakika arayla bu kadar değişmesi aklımı karıştırdı biraz.. hani bana kızma sakın ama, acaba başkasına atmış olabilir mi o mesajı ? sonra da olayı toparlamak için öyle demiş olabilir.. benim aklıma bu geldi ilk.. ama inşallah yanılıyorumdur..

Üstüne git bence ... Bi kaç gün arayla olsa tamam da 1 dakika araylada öyle denmez ...

bi dakika arayla başka türlü mesajlar ben olsam iyi şeyler düşünmezdim
sanırım internetten fatura dökümüne bakabiliyorsun bi araştır derim

evet 1 dakika ara ile öyle olmaz ama ondan önceki attığı mesajların hepsi son bir dakika öncesine kadar bile benim yazdığım şeylere cevap attı ve ben o bir dakika arada ona birşey sormuştum onun cevabınıda verdi sonra birtanem falan dedi ve ondan sonra da sen o elbiseyi istediğin zaman giyin,ben olmasamda giy hepsi bundan sonra oluştu,aklına acaba o günkü elbise geldi ve aa ben yokkende böyle mi giyiniyor diye mi düşündü,anlamadım yani.

ve birkaç gün öncesinden de şaka ile karışık bir sürü şey söyledi ciddiye almadım ben.

Son düzenleme:
evet 1 dakika ara ile öyle olmaz ama ondan önceki attığı mesajların hepsi son bir dakika öncesine kadar bile benim yazdığım şeylere cevap attı ve ben o bir dakika arada ona birşey sormuştum onun cevabınıda verdi sonra birtanem falan dedi ve ondan sonra da sen o elbiseyi istediğin zaman giyin,ben olmasamda giy hepsi bundan sonra oluştu,aklına acaba o günkü elbise geldi ve aa ben yokkende böyle mi giyiniyor diye mi düşündü,anlamadım yani.

ve birkaç gün öncesinden de şaka ile karışık bir sürü şey söyledi ciddiye almadım ben.

ne söyledı mesela
belkı konuyu bıraz daha açarsan anlayabılırız :44:

ne söyledı mesela
belkı konuyu bıraz daha açarsan anlayabılırız :44:

şaka derken ne zaman ayrılıyoruz canım sonra gülücük şaka şaka dedi,aslında bunu hep yapar,tanırımda,ama bu sefer kafam karıştı arkadaşlarım tanıyor onu böyle biri değildir o yani dediler ve onlarda anlam veremedi malesef bende tabi,ailesi ile bir haber almış olabilir,onları anlatıyordu,iş yerinde çok stresli kafasını kaldıramıyor.Bilmiyorum ne olduğunu...

Back
X