- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
Evet şimdiye kadar çok konu açtım farkındayım.Ama şimdi anlam veremediğim birşey oldu.Sevgilim benim bulunduğum şehire gelmişti.O gün çok güzel geçti.Ama tek dert onun için rüzgarlı havada tam dizimin üstünde olan elbisemi giymek oldu.Ona,ben sen geliyorsun güzel olayım iyi görüneyim dedim.Zaten ayda bir geliyorsun dedim.O da tamam peki dedi o gün akşam yolcu ederkende iyiydik ben ona keşke aynı şehirde olabilsek istediğim zaman seni görebilsem ne güzel olur dedim ve ağlamaya başladım,o da sakinleştirmeye başladı.Tamam canım üzülme diye.İki gün sonra bu konuda şakalaştık.Güzelce mesajlaşıyorduk.Bir dakika ara ile çok farklı mesajlar yazdı bana.Yani 18.00 da canım,birtanem derken,18.01 de benim düşünmem lazım biraz canım kusura bakma bana zaman verebilir misin, dedim ne oldu niye böyle birşey dedin diye cevap attım o da bilmiyorum sadece düşünmem gerek diye mesaj attı.Ne olur canım üzülme ağlama sadece bekle...yorumlarınızı bekliyorum nasıl davranmalıyım üstüne gideyim mi gitmeyeyim mi yardım edin kızlar.