Merhaba canım,
Uzun zamandır kimseye cevap yazmamıştım, açıp bakayım dedim, yazdığını gördüm, cevap vermek istedim.
Benim bir arkadaşım var, zamanında ilişkisini kurtarmak için çok çaba harcamıştı (şu anda evli), onun anlattıkları ve yaşadıkları hala aklımdadır. Senin yaşadıklarını biraz onunkine benzettim.
Onlar da kavgalı, kıskanmalı, sıkıcı, verimsiz ve negatif bir döneme girmişlerdi. Arkadaşım ilk zamanlar sürekli onu suçluyor, her karşılaşmamızda ondan şikayet ediyor, eli ayağı titreyecek kadar sinirleniyordu anlatırken. Ama ne olduysa bir süre sonra kız sakinleşti, artık hormonal bir değişim mi geçirdi yoksa kendi kendine huzuru mu buldu bilmiyorum. Sabırlı ve sakin davranmaya, sevgilisinin üstüne gitmemeye, alttan almaya başladı. Ve ilginç bir şey oldu, onun bu değişimi sevgilisine de yansıdı! Birbirilerine tahammül etmeyi öğrendiler ve bir anda her şey düzeldi. Hepimiz bu değişime tanık olduk ve çok şaşırdık. Sanırım bu yolla evlilikleri de kurtarmak mümkün.
Sana akıl vermek bana düşmez ama belki işine yarar diye yazdım bunları.
Sonuçta belli ki aranızda negatif bir enerji ortamı oluşmuş, o bulutu dağıtmak için birinizin adım atması gerekiyor.
Sevgiler...