nasil davranmaliyim????

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Iyi geceler bayanlar...

Sorun tam olarak daha olusmadi ama bir kac ay sonra basima gelecekleri biliyorum tehlike canlari calmaya basladi... o yüzden fevri davranmadan ne yapacagima sizinle fikirlerinizle karar vermek istiyorum... bir kac ay sonra dogumum olacak...kv cok hevesli durumda ki anlayabiliyorum ilk torunu degil ama...görümcemin cocugunu damadi yüzünden istedigi gibi yönlendiremedigi icin...daha dogmamis bir bebek icin...onu istedigimi gibi büyütecegim diye laflar diyor ortaya... cok rahatsiz oluyorum...kendisi patavatsizdir...hijyene cok önem veren biri degil... ki ben tam tersiyim cok dikkat ederim herseye... hele ki bebek söz konusuysa... ne bilim ben düzene cok düskünüm o daha farkli... ben dogumdan sonra calismayacagim kesinlikle bunu göze alamam kendimi sirf bebegime vermek istiyorum... ben egitmek istiyorum ama karisacagindan eminim...herseye karisir...uykusuna yemegine herseyine...sizce ne yapmaliyim gelecekde...aramiz acilacak diye kvle yada esimle cok korkuyorum...

Tamam temizliğini herseyini siz yapın bir annesiniz sonuçta. Ama oda babaanne. Bırakın torun sevgisini doyasıya yaşasin gereken yerlerde kırmadan müdahale edebilirsiniz bence.

Tamam temizliğini herseyini siz yapın bir annesiniz sonuçta. Ama oda babaanne. Bırakın torun sevgisini doyasıya yaşasin gereken yerlerde kırmadan müdahale edebilirsiniz bence.
Kesinlikle anliyorum... ama beni ciddiye almaz diye düsünüyorum... öyle yapisi var...baslar demeye damadim 2 diye eminim...yada offlar pofflar... dalga gecer

Ya o sıkılır belli bir zamandan sonra şimdi heyecandan öyle diyordur, yani umarım öyledir. :KK48: Takma kafana bunları çocuğunu gene sen yetiştireceksin çalışmadığına göre sorun yok. Güzellikle konuşarak halledersin, yapmasından hoşlanmadığın şeyleri söyle hemen. Duruma alıştırmadan söyle. O şimdi hevesleniyordur şimdi babanne olacağım diye.

Ya o sıkılır belli bir zamandan sonra şimdi heyecandan öyle diyordur, yani umarım öyledir. :KK48: Takma kafana bunları çocuğunu gene sen yetiştireceksin çalışmadığına göre sorun yok. Güzellikle konuşarak halledersin, yapmasından hoşlanmadığın şeyleri söyle hemen. Duruma alıştırmadan söyle. O şimdi hevesleniyordur şimdi babanne olacağım diye.
Umarim sIkilir :) söyledigimde yanlis anlamaz beni umarim anlasa bile ne yapayim ki o yanlis anlamadin diye ben mi icime atayim hayir :) heveslensin bakalim :)

Umarim sIkilir :) söyledigimde yanlis anlamaz beni umarim anlasa bile ne yapayim ki o yanlis anlamadin diye ben mi icime atayim hayir :) heveslensin bakalim :)

Anlasın, söz konusu olan çocuk ama başka şey değil ki. Hem senin söyleme şekline bağlı annecim bu böyle olsun dersen anlamaz. Ay senin çok masum streslerin var ya :KK45:

Bebeğine senden başka birisinin bakmasını istememen için herhangi bir sebep sahibi olmana bile gerek yok, o hijyenik değil falan gibi.
Taam bişi demiyoz babanne olmasına, gelsin, sevsin, oynasın, bağrına bassın, ama yetiştirilmesine müdahale etmesin.
Gelecekte değil, olayın çözümü şu anda gizli. O tarz laflar ettiğide artık bi şekilde "haa, yok onu ben öyle planlamadım, ben şöyle yapıcam" falan gibi bireysel cümleler kur, arada da tıpkı onun yaptıgı gibi "ayy bi doğsun onu şöyle yetiştiricem, o benim eserim olcak" falan gibi gereksiz ama iddaalı cümleler sarf et. Mesajı ver yani alttan.

Bebeğine senden başka birisinin bakmasını istememen için herhangi bir sebep sahibi olmana bile gerek yok, o hijyenik değil falan gibi.
Taam bişi demiyoz babanne olmasına, gelsin, sevsin, oynasın, bağrına bassın, ama yetiştirilmesine müdahale etmesin.
Gelecekte değil, olayın çözümü şu anda gizli. O tarz laflar ettiğide artık bi şekilde "haa, yok onu ben öyle planlamadım, ben şöyle yapıcam" falan gibi bireysel cümleler kur, arada da tıpkı onun yaptıgı gibi "ayy bi doğsun onu şöyle yetiştiricem, o benim eserim olcak" falan gibi gereksiz ama iddaalı cümleler sarf et. Mesajı ver yani alttan.

Buda iyimisti sagol canim yapacagim :) :)

X