- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- Konu Sahibi kelebekleagac
selam kızlar. 8ay oldu boşanalı artık yoruldum. boşandığım adama karşı hiçbir his kalmadı içimde. sorun şu ki,aynı şehirde yaşıyoruz ve ortak çok arkadaşımız var. bnm arkadaşlarımla o çok samimiydi evliyken,bende onun arkadaşlarıyla samimiydim. sorun yoktu herkes anlaşır giderdi. ta ki boşandık her şey değişti. benim yıllardır dostum dediğim insanlar bana sen artık boşandın,kocana yapmadığın kalmadı deyip elini eteğini benden çekti. ki kocamla sorunları asla anlatmadım evliykende sonrasında da herkese anlaşamadık dedim malzeme vermedim..,, onun arkadaş tayfasından biride ki evime giren bebeğine baktığım güzel bir okulda müdür olan kadın bana sen artık boşandın,dulsun,bn seninle görüşemem.eşimi belki ayartırsın güvenmiyorum sana dedi. agzının payını aldı cenesini kapattım....yani herkes bana düşman oldu ve öğrendim ki eski koca müsvettesi beni kötülemek için elinden geleni ardına koymamış,kendini aklamak için her şey söylemiş arkamdan. iftiranın bini bin para.aileside aynı şekilde.......insanların hepsi mi çürük yumurta çıkar ya,tek taraflı dinleyip bana cephe aldılar. zoruma gidiyor,yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatmaları.....yalnız kaldım,hiç arkadaşım kalmadı etrafımda.birincisi boşandım diye,ikincisi yargısız infazlarından....ayrıldığım adamın pisliklerini birbir bana iftira atanlara gösterdim resimlerden tutun da yazışmalara kadar...... hem çok sinirliyim,hem kırgın... neyi nereye koymam gerek kafam allak bullak. yalnız kalmakta cabası. ne yapsam ki???