• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım.

kelebekleagac

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
278
247
18
selam kızlar. 8ay oldu boşanalı artık yoruldum. boşandığım adama karşı hiçbir his kalmadı içimde. sorun şu ki,aynı şehirde yaşıyoruz ve ortak çok arkadaşımız var. bnm arkadaşlarımla o çok samimiydi evliyken,bende onun arkadaşlarıyla samimiydim. sorun yoktu herkes anlaşır giderdi. ta ki boşandık her şey değişti. benim yıllardır dostum dediğim insanlar bana sen artık boşandın,kocana yapmadığın kalmadı deyip elini eteğini benden çekti. ki kocamla sorunları asla anlatmadım evliykende sonrasında da herkese anlaşamadık dedim malzeme vermedim..,, onun arkadaş tayfasından biride ki evime giren bebeğine baktığım güzel bir okulda müdür olan kadın bana sen artık boşandın,dulsun,bn seninle görüşemem.eşimi belki ayartırsın güvenmiyorum sana dedi. agzının payını aldı cenesini kapattım....yani herkes bana düşman oldu ve öğrendim ki eski koca müsvettesi beni kötülemek için elinden geleni ardına koymamış,kendini aklamak için her şey söylemiş arkamdan. iftiranın bini bin para.aileside aynı şekilde.......insanların hepsi mi çürük yumurta çıkar ya,tek taraflı dinleyip bana cephe aldılar. zoruma gidiyor,yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatmaları.....yalnız kaldım,hiç arkadaşım kalmadı etrafımda.birincisi boşandım diye,ikincisi yargısız infazlarından....ayrıldığım adamın pisliklerini birbir bana iftira atanlara gösterdim resimlerden tutun da yazışmalara kadar...... hem çok sinirliyim,hem kırgın... neyi nereye koymam gerek kafam allak bullak. yalnız kalmakta cabası. ne yapsam ki???

selam kızlar. 8ay oldu boşanalı artık yoruldum. boşandığım adama karşı hiçbir his kalmadı içimde. sorun şu ki,aynı şehirde yaşıyoruz ve ortak çok arkadaşımız var. bnm arkadaşlarımla o çok samimiydi evliyken,bende onun arkadaşlarıyla samimiydim. sorun yoktu herkes anlaşır giderdi. ta ki boşandık her şey değişti. benim yıllardır dostum dediğim insanlar bana sen artık boşandın,kocana yapmadığın kalmadı deyip elini eteğini benden çekti. ki kocamla sorunları asla anlatmadım evliykende sonrasında da herkese anlaşamadık dedim malzeme vermedim..,, onun arkadaş tayfasından biride ki evime giren bebeğine baktığım güzel bir okulda müdür olan kadın bana sen artık boşandın,dulsun,bn seninle görüşemem.eşimi belki ayartırsın güvenmiyorum sana dedi. agzının payını aldı cenesini kapattım....yani herkes bana düşman oldu ve öğrendim ki eski koca müsvettesi beni kötülemek için elinden geleni ardına koymamış,kendini aklamak için her şey söylemiş arkamdan. iftiranın bini bin para.aileside aynı şekilde.......insanların hepsi mi çürük yumurta çıkar ya,tek taraflı dinleyip bana cephe aldılar. zoruma gidiyor,yapmadığım şeyleri yapmış gibi anlatmaları.....yalnız kaldım,hiç arkadaşım kalmadı etrafımda.birincisi boşandım diye,ikincisi yargısız infazlarından....ayrıldığım adamın pisliklerini birbir bana iftira atanlara gösterdim resimlerden tutun da yazışmalara kadar...... hem çok sinirliyim,hem kırgın... neyi nereye koymam gerek kafam allak bullak. yalnız kalmakta cabası. ne yapsam ki???
sana cephe alanlar demek ki gerçek dostun arkadaşın değilmiş sorgulamadan iftiralara inandıklarına göre

Gecmis olsun, hayirlisi olsun hakkinizda. Insanlara kendinizi anlatmaya calismayin sizi bilen her zaman yaninizdadir zaten. Gerisi onemli olmamali..

yok daha neler . aklı başında hangi insan boşanmış bi kadına açık açık sen dulsun seninle görüşmem kocamı ayartırsın der ya. Acaba siz bu ayrılık olayından sonra biraz fazla hassaslaşıp çevrenizdekilerin hareketlerini farklı yorumluyor olabilir misiniz?

O insanların Varlığı zarar zaten bosversene. Yeni ortamlar bul kendine. Boş zamanlarında gidebileceğim bi kurs bul.böylece hem kafan dağılır hem yeni arkadaşlar edinirsin.

Valla miktirsinler.

Tayin isteme durumunuz var mı? Bu mortofollarla hayat çekilmez.
tayin isteme durumum yok atanmadım çünkü özel okulda çalışıyorum. ailemde bu şehirde. yani buraya tıkıldım kaldım.sokakta yürürken birbirimizi çok rahat görüp başlarını çeviren o eski dost yeni düşmanlardan bıktım cidden

yok daha neler . aklı başında hangi insan boşanmış bi kadına açık açık sen dulsun seninle görüşmem kocamı ayartırsın der ya. Acaba siz bu ayrılık olayından sonra biraz fazla hassaslaşıp çevrenizdekilerin hareketlerini farklı yorumluyor olabilir misiniz?
yok canım... kendi kocası pek sağlam pabuç olmadığı için bana alenen bunu dedi.hatta msj bile duruyor ki zamanı gelince kullanıcam o yazdığını ben... allaha şükür namusumla evlendim namusumla boşandım ve suanda da namusumla yaşamaya çalışıyorum...

dost - arkadas degıllermıs demekkı
hayatından bı sebeple defolup gıtmelerı ıyı olmus
yenı cevre daha saglıklı olur hem...

dost - arkadas degıllermıs demekkı
hayatından bı sebeple defolup gıtmelerı ıyı olmus
yenı cevre daha saglıklı olur hem...
çok salakmışım oyle diyorum eski kocam kadar iyi oynayamamışım. yani biride çıkıp bana sen haklısın demez mi demedi... çünkü çok iyi senaryo hazırlamış koca müsvettesi.....gerçek yüzleri çıktı ortaya o yönden rahatım ama insana agır geliyor o laflar

tayin isteme durumum yok atanmadım çünkü özel okulda çalışıyorum. ailemde bu şehirde. yani buraya tıkıldım kaldım.sokakta yürürken birbirimizi çok rahat görüp başlarını çeviren o eski dost yeni düşmanlardan bıktım cidden

Cehenneme gitsinler o zaman siz de konuşmayın bunlarla.

bende o ortak arkadaslardan dolyı bu kararı veremeyenlerdenım
ama onlar bu surec olmadan hatta bılmedıklerı halde arkadaslık nedır bılmeyen tıpler
bu yuzden sanırım ortak olupta ah be dıyecegım kısı pek kalmadı dıye gozukuyor
suprız yumurtalar cıkmazsa
sizde bence en acılınden baska bır ortama kendınızı adapte etmeye calısın
sosyal amaclı yardım derneklerı yenı bır grup

Aslinda bu da bir deneyim olmus. Etrafinizdaki insanlari tanimis oldunuz boylelikle. Artik sizin icin yeni insanlar tanima vakti. Yeni bir cevre yeni bir hayat kurma vaktidir. Allah iyilerle karsilastirsin..

Back
X