Nasıl davranmaliyim

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Merhaba arkadaslar. Cok cok onemli bir konu degil ama bi yazmak istedim. Cok samimi arkadaslarim var liseden beri. Sevgilim arkadasim arkadasimin sevgilisi hepimiz ayni grup arkadastik. Zamanla sevgiliye dondu is. Ama sorun su: arkadasim surekli sevgiliyse cok cok mutlu oldugunu asla ayrilmayacaklarini onu cok mutlu ettigini bir suru hediye aldigini yuzuk taktiklarini soyluyor. Benimki cok sevmez oyle seyleri ama surekli inceden inceden hani benimki beni cok mutlu ediyo seninki de yapsin vs. Herkes baskadir her iliski baskadir ama surekli kiyas yapmaya calisiyor gibi hissediyorum. "Mustakbel kayinvalidesi" de onu cok sevmis surekli ariyormus. Anca olum ayirirmis evleniceklerimis gelinlik modeli hazirmis falan. Yaslarimiz 20. Benim idealim once okul sonrasinda hayirlisi kimse onunla evlenmek. Ama surekli bizi anormal buldugu icin kendimde mi sorun diye dusunmeden edemiyorum. Ne yapacagimi bilemedim. Tabi bunlarin diainda cok sevdigim bir insan 7 yildir arkadasiz her seyime kosar. Konu ask ve iliskiler oldu mu icinden cikamiyorum maalesef :/

Ayyy lüzumsuz. Siz okulunuza bakın. Boşverin o konuşsun dursun.
O konuştukça şarkılar mırıldanın kafanızda mesela. Güzel bir meslek edindiğinizi, hayatınızın ne akdar güzel olacağını, sevgili saygılı birisiyle bir hayat paylaşacağınızı düşünün mesela.
Daha şimdiden erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak falan ucuzlatıyor maalesef...

Kimse kimseye benzemez ayrica sen okulunu bitir meslegini eline al evlilik suan icin cok erken o her zmn olur ama egitimini erteleme...
Bdv yi takip ediyorsan anlarsin bunun önemini canim
Arkadasini bu konuda umursama...

Siz doğru yoldasiniz bence.inşaallah üniversiteye de gittiğinizde anlatacak çok hikayeniz olacak.ayrıca ilişkisine bu kadar kesin gözüyle bakmasi çok saçma.hic bi ilişki kesin degil,sonrasında ayrilirlarsa çok üzülür. Bence siz arkadasiniza ufaktan bunu tembihleyin.ikinizde mutlu olursunuz insaallah

Hayırlısı olsun diyorum ben. Sizde o konuşurken öyle söyleyin.
Bu kadar plan yapmaya ne zaman başlamış acaba? İlk görüşte mi? Hayatta önce sağlık ve hayırlı olanı istemek lazım.

Ne çok insan gördük sekiz sene tanıyıp, nişanlanıp, evlenmeyen.
Okul önemli, hayat boyu o okulun, çabanın ekmeğini yiyeceğiz.

20 senelik evli insanlar ayriliyor o mu iki gunluk sevgilisinden ayrilmayacakmis. Pehh.

Ne buyuk konusursan o basina gelir zaten yarin obur gun ayrilirlar onlar hediyeler falan filan da tamamen yildiz tilbenin 14 subat sarkisindaki gibi "gosteris olsunnn maksattttt"

Hııı tabi canım sadece ölüm ayırır..
Peh!
Sadece nispet yapıyor takma gül geç..
Sadece unutma bu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Evlilik her yaşta olur önce okulunuzu bitirin arkadaşınıza da kulak asmayin hherkesin ilişkisi farklidir

Hep dedim canim kesin diye bi sey yoktur diye ama azarlandim resmen

Bende oyle dusunuyorum kesinlikle. Bizim bi ayrilma durumumuz olmustu. O zaman bile benimki hic boyle degil falan demisti. Zaten moralim bozuktu boyle yapimca cikistim biraz ben iliskimde mutluyum diye boyle yapiyosun demisti

Kimse kimseye benzemez ayrica sen okulunu bitir meslegini eline al evlilik suan icin cok erken o her zmn olur ama egitimini erteleme...
Bdv yi takip ediyorsan anlarsin bunun önemini canim
Arkadasini bu konuda umursama...
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum sevgilim kaderimse zaten olacak. Su anda derslerim benim icin cok onemli. Burda hep okuyorum meslegim yok ayrilamiyorum diyen hanimlari. Maddi ozgurlugumu once elime alip sonrasini akisa bırakacağım. Tabi bunlar olunca da tadim.kaciyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…