- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
Merhaba arkadaslar. Cok cok onemli bir konu degil ama bi yazmak istedim. Cok samimi arkadaslarim var liseden beri. Sevgilim arkadasim arkadasimin sevgilisi hepimiz ayni grup arkadastik. Zamanla sevgiliye dondu is. Ama sorun su: arkadasim surekli sevgiliyse cok cok mutlu oldugunu asla ayrilmayacaklarini onu cok mutlu ettigini bir suru hediye aldigini yuzuk taktiklarini soyluyor. Benimki cok sevmez oyle seyleri ama surekli inceden inceden hani benimki beni cok mutlu ediyo seninki de yapsin vs. Herkes baskadir her iliski baskadir ama surekli kiyas yapmaya calisiyor gibi hissediyorum. "Mustakbel kayinvalidesi" de onu cok sevmis surekli ariyormus. Anca olum ayirirmis evleniceklerimis gelinlik modeli hazirmis falan. Yaslarimiz 20. Benim idealim once okul sonrasinda hayirlisi kimse onunla evlenmek. Ama surekli bizi anormal buldugu icin kendimde mi sorun diye dusunmeden edemiyorum. Ne yapacagimi bilemedim. Tabi bunlarin diainda cok sevdigim bir insan 7 yildir arkadasiz her seyime kosar. Konu ask ve iliskiler oldu mu icinden cikamiyorum maalesef :/