nasıl davranmalıyım

ben bilmiyorken soruyordum yeni öğrendim herşeyi

o zaman idare edin, yuvanızın selameti için.
duymayın görmeyin, gülümseyin, rol yapın.
onlar için değil hepsi eşiniz ve sizin iyiliğiniz için. o yüzden rahat olun ve rahat davranın.

sizinki mesai saatını sorguluyormus bu cok enteresan değil

benımkı kac para maas aldıgımızı
şirketımızın ne kadar kar ettiğini
kardesımın cebıne mı benım cebıme mı fazla para girdiğini
gunluk kaç fatura kestiğimizi ve bunun ne kadarının kar oldugunu
babamın evini kaça sattıgını
sattıgı parayı bankaya mı koydugunu
yenı alacagı evın kac para oldugunu
üstüne para ekleyecek mı cebınde mı parası kalacak bunları soruyor

adam benım babamın ve kardesımın maaşı ile tırlatmıs durumda
keske benımkı de calısma saatlerımı sorsa

öyle yapacağım ama onlara bir şekilde sorularına cevap versem bile cahilliklerine katlanamayıp tavırlı söylüyorum kv hemen bunu eşime abartarak ağlayarak söylüyor boşanmamızı istiyor çünkü

O zaman sende milletin yüzünü güldürme. Kendine hakim ol surat asmamak için elinden geleni yap. Seni oyalayan mutlu eden bişey vardır muhakkak kitap, müzik vs gibi kendine gelmek için çok doldun mu kaç yanlarindan 5 dk 5 dkdir topla kendini devam et sohbete.

öyle yapacağım ama onlara bir şekilde sorularına cevap versem bile cahilliklerine katlanamayıp tavırlı söylüyorum kv hemen bunu eşime abartarak ağlayarak söylüyor boşanmamızı istiyor çünkü
birkaç gün idare edin, bir şey olmaz. eşinizin hatrı için daha tahammüllü ve güler yüzlü olmak zorundasınız. kimse mükemmel değil, o yüzden idare edin.

ben bilmiyorken soruyordum yeni öğrendim herşeyi

demek ki size anlatmak istememişler,hemen yalancılıkla suçlamayın,eşinizin ailesini.
ailenizin herşeyine koşturan eşinizin,ailesine 3 gün katlanmak zor olmasa gerek.hatır için yani.

evet kitap alacağım yanıma kendime gelmek için.ama neden böyleler anlamış değilim

demek ki size anlatmak istememişler,hemen yalancılıkla suçlamayın,eşinizin ailesini.
ailenizin herşeyine koşturan eşinizin,ailesine 3 gün katlanmak zor olmasa gerek.hatır için yani.
daamtları evlerine gelmeyip kv ve kp evine kabul etmiyorken bundan eşimin de haberi yok öyle saklarken eşimle benim evliliğimde neden herşeyi öğrenmek için eşime duygu sömürüsü yapıyorlar.basbayağı kıskançlık ve aşağılık kompleksi var bence ve onlar böyle oldukça allah daha beterini çıkarıyor.
mesela torunları hastalanmış eşime diyorlarki karına söyleme sakın.öğreniyorum birşekilde geçmiş olsun diyorum hasta değil nazar diyorlar.
hastalıkta Allahtan habire allah diyorlar bir de

Ortama giriyorsun madem zorlıycaksın kendini. İkili diyaloglardan olabildiğince kaçın, genel konuşmalara katıl, seviyeni ve mesafeni koru, klasik bayram seyran muhabbetlerini yap gel işte tek çözüm bu..

ben size haksızsınız demek istemiyorum,yanlış anlamayın.zira ne yaşadığınızı bilemem.ama eşiniz iyiyse,sizin ailenize değer veriyorsa,adaletli olmak adına 3 gün katlanılabilinir diyorum.

aile meselelerine bu kadar müdahil olmayın.torun hastalanmışsa,geçmiş olsun denilir geçilir.görümceniz boşanıyorsa,onların bileceği iştir.
benim 2 görümcemde boşandı,en son duyan kişi oldum,etraftan duyuyordum ama bana direkt söylenmeyince,beni ilgilendirmediğini düşündüm.benim öğrenmemi isteselerdi,bana söylerlerdi.böyle şeylere hiç takılmam,sizde takılmayın,kendi evliliğinizin selameti açısından.

bende öyle yapmaya çalışıyorum ama benim evliliğimde devamlı açık aramaları sinirlendiriyor beni

Takma, samimi olma gerekmedikçe sohbete girme .. Önemseme ..

evet kitap alacağım yanıma kendime gelmek için.ama neden böyleler anlamış değilim

Zaten anlaşılan bir durum olsaydı sorunlar yarıya inerdi. Sende anlamaya çalışma bırak sen eşine bak , tatilinin muhakkak güzel tarafları olucak o güzellikleri yaşamaya bak onlari kafana takarak o anları kaçırma. Çok konusurlarsa da "yaa ,tabii ,evett ,aynen öyle" cevapları verirsin geçersin.

Çok enteresanlar.Bence sizi kıskanıyorlar.Yani bu kelimeyi kolay kolay kullanmam ama sizinle yarışıyor gibiler.Kötü şeylerini saklıyorlar iyi gibi göstermeye çalışıyorlar.Bence bu durumu eşinizde görüyorsa anlaşamıyorsanız ailesiyle birlikte neden bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ki.Yangına körükle gitmek gibi bişey bu.Bu diretmeyi anlayamadım ben.Anladığım kadarıyla eşinizin ailesi yüzünden ayrılma aşamasına gelmişsiniz.Neden sizi üzenlerin yanında durup kendinize işkence ediyosunuz ki?

eşim farkında değil işte bu durumun.dediğim zaman ya ne diyeceklerdi kızını damadını koruyacak tabi diyor.benden de mi diyecek oluyorum ama cevap vermiyorum.eşimde saklıyor görümcemin herşeyini benden

eşim farkında değil işte bu durumun.dediğim zaman ya ne diyeceklerdi kızını damadını koruyacak tabi diyor.benden de mi diyecek oluyorum ama cevap vermiyorum.eşimde saklıyor görümcemin herşeyini benden
Kusura bakmayın ama asıl problem eşinizde o halde.Size yapılan bu tahammülsüzlüğü nasıl görmez.Benim için evlendiği zaman insan en yakını eşidir.Anneymiş babaymış kardeşmiş onlar 2.derece olur.Önce eşinin kalbini kazansın da sonra kardeşine gelir sıra.Kusurabakmayın katıyım ben bu konuda.Siz kendinizi rahat hissedemiyorsunuz onların yanında ve sorun sizden dolayı olmuyor.Bunu eşinizin görmesi lazım bence.

Tabiki de konuşarak.Asla tartışarak değil.Eşinizle oturun ellerini ellerinizin içine alıp gözüne içine baka baka yumuşak bir tonla konuşun.Sizin ikinizin yeni düzeldiğini.Onu kaybetme korkusuna bile tahammül edemediğinizi bundan dolayı yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korktuğunuzu anlatın.Sizin için en değerli insanın o olduğunu onunla başbaşa vakit geçirmek istediğinizi hem ayrıca böyle olursa belki onun ailesiyle de aranızın düzelebileceğini biraz uzak kalmanız gerektiğini anlatın.Ayrıca bu kadar iç içe yaşamak zorunda mısınız.Aynı apartmanda otursanız bile siz çalışıyorsunuz.Bu kadar iç içe olduğunuz için de oluyor böyle sorunlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…