evet vazgeçtikayrılma kararından vazgeçtiyseniz idare edin, evliliğiniz için.
hala karar aşamasındaysanız, köye gitmeyin.
ben bilmiyorken soruyordum yeni öğrendim herşeyisiz görümcenizin,durumunu bildiğiniz halde,niye soruyorsunuz ki,enişteyi?hem mahallenin ne dediği önemli mi?kimbilir sizin için neler söylüyorlardır,o mahalleli...
ayrıca eşiniz sizinkilere koşturuyorsa,sizde 3 gün katlanacaksınız mecbur.ya da sizinkilere de koşturmayacak, eşiniz.
o zaman idare edin, yuvanızın selameti için.evet vazgeçtik
sizinki mesai saatını sorguluyormus bu cok enteresan değilsallanmıyor işte.ben devlet memuruyum kp bi kamu kurumunun özel şirket aracılığıyla orada işçi ve kalkıp benim mesai saatimi kurcalıyor.bizde 9-4 sizde nasıl 8-5 olur bence yanlışın var ilk defa duydum böyle bir şey diyor...
aşırı cahiller bir şey sorduklarında filan cevap verince deliriyorum
öyle yapacağım ama onlara bir şekilde sorularına cevap versem bile cahilliklerine katlanamayıp tavırlı söylüyorum kv hemen bunu eşime abartarak ağlayarak söylüyor boşanmamızı istiyor çünkü
birkaç gün idare edin, bir şey olmaz. eşinizin hatrı için daha tahammüllü ve güler yüzlü olmak zorundasınız. kimse mükemmel değil, o yüzden idare edin.öyle yapacağım ama onlara bir şekilde sorularına cevap versem bile cahilliklerine katlanamayıp tavırlı söylüyorum kv hemen bunu eşime abartarak ağlayarak söylüyor boşanmamızı istiyor çünkü
ben bilmiyorken soruyordum yeni öğrendim herşeyi
evet kitap alacağım yanıma kendime gelmek için.ama neden böyleler anlamış değilimO zaman sende milletin yüzünü güldürme. Kendine hakim ol surat asmamak için elinden geleni yap. Seni oyalayan mutlu eden bişey vardır muhakkak kitap, müzik vs gibi kendine gelmek için çok doldun mu kaç yanlarindan 5 dk 5 dkdir topla kendini devam et sohbete.
daamtları evlerine gelmeyip kv ve kp evine kabul etmiyorken bundan eşimin de haberi yok öyle saklarken eşimle benim evliliğimde neden herşeyi öğrenmek için eşime duygu sömürüsü yapıyorlar.basbayağı kıskançlık ve aşağılık kompleksi var bence ve onlar böyle oldukça allah daha beterini çıkarıyor.demek ki size anlatmak istememişler,hemen yalancılıkla suçlamayın,eşinizin ailesini.
ailenizin herşeyine koşturan eşinizin,ailesine 3 gün katlanmak zor olmasa gerek.hatır için yani.
daamtları evlerine gelmeyip kv ve kp evine kabul etmiyorken bundan eşimin de haberi yok öyle saklarken eşimle benim evliliğimde neden herşeyi öğrenmek için eşime duygu sömürüsü yapıyorlar.basbayağı kıskançlık ve aşağılık kompleksi var bence ve onlar böyle oldukça allah daha beterini çıkarıyor.
mesela torunları hastalanmış eşime diyorlarki karına söyleme sakın.öğreniyorum birşekilde geçmiş olsun diyorum hasta değil nazar diyorlar.
hastalıkta Allahtan habire allah diyorlar bir de
hanımlar merhaba sorunlu bir evliliğim var daha önceki konulardan da görebilirsiniz.
bayramda eşimin köyüne gideceğiz ailesi de gelecekmiş. ben ailesine katlanamıyorum. devamlı yalan söylüyorlar ve bana yalancı muamelesi yapıp cahilce hareket etmelerine katlanamıyorum. hemen suratım düşüyor eşimde buna kızıyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim
evet kitap alacağım yanıma kendime gelmek için.ama neden böyleler anlamış değilim
eşim farkında değil işte bu durumun.dediğim zaman ya ne diyeceklerdi kızını damadını koruyacak tabi diyor.benden de mi diyecek oluyorum ama cevap vermiyorum.eşimde saklıyor görümcemin herşeyini bendenÇok enteresanlar.Bence sizi kıskanıyorlar.Yani bu kelimeyi kolay kolay kullanmam ama sizinle yarışıyor gibiler.Kötü şeylerini saklıyorlar iyi gibi göstermeye çalışıyorlar.Bence bu durumu eşinizde görüyorsa anlaşamıyorsanız ailesiyle birlikte neden bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz ki.Yangına körükle gitmek gibi bişey bu.Bu diretmeyi anlayamadım ben.Anladığım kadarıyla eşinizin ailesi yüzünden ayrılma aşamasına gelmişsiniz.Neden sizi üzenlerin yanında durup kendinize işkence ediyosunuz ki?
Kusura bakmayın ama asıl problem eşinizde o halde.Size yapılan bu tahammülsüzlüğü nasıl görmez.Benim için evlendiği zaman insan en yakını eşidir.Anneymiş babaymış kardeşmiş onlar 2.derece olur.Önce eşinin kalbini kazansın da sonra kardeşine gelir sıra.Kusurabakmayın katıyım ben bu konuda.Siz kendinizi rahat hissedemiyorsunuz onların yanında ve sorun sizden dolayı olmuyor.Bunu eşinizin görmesi lazım bence.eşim farkında değil işte bu durumun.dediğim zaman ya ne diyeceklerdi kızını damadını koruyacak tabi diyor.benden de mi diyecek oluyorum ama cevap vermiyorum.eşimde saklıyor görümcemin herşeyini benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?