- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tabi kötü bir durum..ama 3 gün esin için katlanirsin..zaten bayram gelen giden olur..ben genelde böyle durumlarda kendime is çıkarırım. .yok çay koyayım. .yok marketten birsey alayım. .yok ağaçtan bişey topalayayim..koydeysem tabi..öyle vakit geçiyor hem muhattap olmuyorsun. .He de geç. .mesela görümcem boşanmak üzere evine haciz gelmiş ve eşi işten çıkarılmış ben biliyorum ama bildiğimi bilmiyorlar.görümcem eşinden laf açıp o niye gelmedi dediğimde ya işte deniyor yada kv kendi kendine ay damat beni aradı ağladı eşimi özledim 1 gün 1 yıl gibi dedi diyor.halbuki damatlarının kardeşi abisinin boşanmak istediğini devamlı kızı babaevine gönderdiğini söyledi ve bütün mahalle bunu söylüyor
kv ve kp okuma yazmayan bilmeyen ve hep kendi içlerinde kalmış dışarıyla bağları olmayan bir mahalledeler.kp kamu kurumunda işçi lunca etrafı çok yüceltmiş şimdi sanki herşeyi bilir kafasında ki kamu kurumlarında kimi yer 9-6 kimi yer 8-5 ben ilk kez 9-4 duyduğum halde tepki vermedi.cahil yapan bu değil benim anam babam üniversite mezunu ama temizlik yaparak emekli oldular.kayınpederiniz şirket personeli olabilir siz memurmuşsunuz bu mu adamı cahil yapan
görümceniz boşanıyormuş dışarıya şu an kötü günlerini yansıtmak istemedikleri için yalan söylemişler bu mu onları cahil yapan
eşiniz ailenize hep koşuyormuş 3 gün eşinizi doğuran büyüten insanlara tahammül edemediğiniz için gitmemek ,söyler misiniz sizi bu denli yükseklere çıkaran nedir?
altın saçla mı doğdunuz,yoksa devlet memuru olmak çok mu şanı yücelik.
not:devlet memuruyum ama ilk üç mesajda yazdıklarınız hakaret etmesenizde bana çok çirkin geldi.
yahu size ne şu yazdıklarınızın hangisi sizi ilgilendiriyor..vanda görev yaparken pek tabi 9-4 çalıştım bende ,valilik yer yer böyle mesai dilimleri açarken buna inanmayarak cahillik yaftasını yapıştırmak size mi kaldı.kv ve kp okuma yazmayan bilmeyen ve hep kendi içlerinde kalmış dışarıyla bağları olmayan bir mahalledeler.kp kamu kurumunda işçi lunca etrafı çok yüceltmiş şimdi sanki herşeyi bilir kafasında ki kamu kurumlarında kimi yer 9-6 kimi yer 8-5 ben ilk kez 9-4 duyduğum halde tepki vermedi.cahil yapan bu değil benim anam babam üniversite mezunu ama temizlik yaparak emekli oldular.
kızının kötü durumunu yansıtmak istemeyen kaynana oğlunun kötü durumunu neden yansıtır üzerine gider peki?
eşim doğmuş10 yaşına kadar dedei bakmış sonra ailesinin yanına gitmiş aileside dini yurda vermiş son 2 yıldrı ailesiyle yaşıyordu.emek vermiş insanlar değiller doğurmaklamı ana baba oluyor?
anlamanda sıkıntı var sanırım ben o yüzden cahiller demedim iyi oku ve bence git bir kitap al ya da gazete al oku anlaman gelişir.devamlı yalan söylemelerine cahillik dedim.ana babalığını sorgulamıyorum konuyu buraya siz getirdiniz sizin kafanızı yaşayan olmadı yorumlada şuana kadar.ne kadar sinirli bir kişiliksin hayırdır bir yaran mı var böyle oldun?yahu size ne şu yazdıklarınızın hangisi sizi ilgilendiriyor..vanda görev yaparken pek tabi 9-4 çalıştım bende ,valilik yer yer böyle mesai dilimleri açarken buna inanmayarak cahillik yaftasını yapıştırmak size mi kaldı.
şu bana yazdığınız cümlelere bir bakar mısınız?
öncelikle eski konularınızı okuma mecburiyetim yok,açtığınız şu konu inanılmaz saçma,insanlarla uğraşacak kadar boş vaktiniz çok sanırım..keşke eşiniz fikirlerinizi net bir şekilde bilseydi.ve size karşı ciddi bir önlem alsaydı.
kimsenin ana babalığını sorgulamak size düşmez..doğurun bir tane kendi çocuğunuza yapacağınız analığı sorgulayın...10 yaşına kadar dedesinin bakmış olması sizin ağzınıza sakız olamazki..dini yurda verilmiş olmasıda sizi ilgilendirmiyor..şu yazdıklarınızın hangisi sizi ilgilendiriyor Allah aşkına bir söyler misiniz?
uzun zamandır ilk defa ben memurum onlar görgüsüz cahil çocuklarına bile bakmamış kafasını yaşayan biriini görüyorum ve aşırı sinirlendim..
zaten işin okumakla olmadığını net anlıyorum hanımefendi ,bir yaram yok ,illa açtığınız her konuda tarafınızda mı olammız gerekiyor,cahillik yalandan diyorsunuz yalana örnek evine haciz gelip boşanacak görümceyi veriyorsunuz neden bu kadar mevzuların ortasında olmak istiyorsunuz..ha ola ki siz haklısınızdır örnekleri çoğaltırsınız,ama ya konularınızı net yazarsınız ya da yazılacak her yoruma hakaret içermedikçe kayıtsız kalmayacaksınız veyahut polemiğe girmeyeceksiniz..bu arada ne kadar okuduğumun ölçütünü size ispat etmek mecburiyetinde değilim ,talebinizi size iade edeyim belki kitap dergi gazete ve çeşitli mecmuaları okurken kayın ailenizle bilinç içinizde uğraşmak zorunda kalmazsınız.anlamanda sıkıntı var sanırım ben o yüzden cahiller demedim iyi oku ve bence git bir kitap al ya da gazete al oku anlaman gelişir.devamlı yalan söylemelerine cahillik dedim.ana babalığını sorgulamıyorum konuyu buraya siz getirdiniz sizin kafanızı yaşayan olmadı yorumlada şuana kadar.ne kadar sinirli bir kişiliksin hayırdır bir yaran mı var böyle oldun?
memur olmakla bilgi kültür eşdeğer şeyler değil.ne memurlar var bilgisayar açamaz yazı yazamaz ve gündem bilmez
Umursamayarak,her lafı takmayarak.He deyip geçerek.Kimseyi düzeltemezsin olduğu gibi kabul et.hanımlar merhaba sorunlu bir evliliğim var daha önceki konulardan da görebilirsiniz.
bayramda eşimin köyüne gideceğiz ailesi de gelecekmiş. ben ailesine katlanamıyorum. devamlı yalan söylüyorlar ve bana yalancı muamelesi yapıp cahilce hareket etmelerine katlanamıyorum. hemen suratım düşüyor eşimde buna kızıyor ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim
evet en doğrusu ve insanisi buUmursamayarak,her lafı takmayarak.He deyip geçerek.Kimseyi düzeltemezsin olduğu gibi kabul et.
hanımefendi eski konularınıza baktım ki bu az da olsa önem vermektir.yorumlarınızda aşırı agresifsiniz sanırım genetik bir durum o yüzden cevap vermeyeceğim.zaten işin okumakla olmadığını net anlıyorum hanımefendi ,bir yaram yok ,illa açtığınız her konuda tarafınızda mı olammız gerekiyor,cahillik yalandan diyorsunuz yalana örnek evine haciz gelip boşanacak görümceyi veriyorsunuz neden bu kadar mevzuların ortasında olmak istiyorsunuz..ha ola ki siz haklısınızdır örnekleri çoğaltırsınız,ama ya konularınızı net yazarsınız ya da yazılacak her yoruma hakaret içermedikçe kayıtsız kalmayacaksınız veyahut polemiğe girmeyeceksiniz..bu arada ne kadar okuduğumun ölçütünü size ispat etmek mecburiyetinde değilim ,talebinizi size iade edeyim belki kitap dergi gazete ve çeşitli mecmuaları okurken kayın ailenizle bilinç içinizde uğraşmak zorunda kalmazsınız.
not:birde hoşunuza gitmeyen şeyleri görünce şu üslubu bozma işinden vazgeçerseniz şık olur.
ben eski konulardan girip (ki konularım değil yorumlarımdan bahsediyorsunuz) hareket etmem,anınıza bakarım hanımefendi.sizede iyi mutlu pozitif günler dilerim.hanımefendi eski konularınıza baktım ki bu az da olsa önem vermektir.yorumlarınızda aşırı agresifsiniz sanırım genetik bir durum o yüzden cevap vermeyeceğim.
iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?