Nasıl davranmalıyım?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Herkese mutlu bayramlar.Görümcem kendi kendine bi triplerde bi havalarda, herşeye rağmen eşim için katlaniyorum.Kinamda düğünümde el gibiydi, bes karis suratla ortalikta dolaşti göz göze asla temas kurmadi ..Hayirda ben ne yaptim ki? Üzerindeki kiyafet zaten ,hic özenmediginden belliydi? Emanet gibiydi...Soruyorum problem varsa çözelim diyorum .Mesaj yaziyorum 5 saat sonra cevap girip cikiyor.Senlik bisey yok yanliş anladin diyor? Ama tek bana ambargosu.Bu bayramda aramayim dedim ,aradim acmadi. Sadece Iyi bayramlar yazmis. 1 saat sonra .Soguk kendi kendine mesafeli ama tek bana karsi mesaj atarim gormez .Artik şu bayramlik agzimi acmak istiyorum.Nasil tepki vermeyliyim millete ben sorun yaşıyorum izlenimi veriyor.Herkese iyi allim ballim .Onceden bizde oyleydik ben herseyimi kendim aldim gücüm vardi.Esyalarimi evimi kiskandi ,hayirli olsun bile demedi.Evi gördükten sonra degisti.Hanfendiye danışmadım görumcelik yapamadi ondan herlade .Nazik davranmaya çalışıyorum ama yüz yüze gelmek istemiyorum .Ona nasil davranmaliyim ,bayramda mecburiyetten de olsa gitmeli miyim ? Zerre gidesim yok? Ben yokmusum gibi çünkü? Tepkim ne olmali?

Herkese mutlu bayramlar.Görümcem kendi kendine bi triplerde bi havalarda, herşeye rağmen eşim için katlaniyorum.Kinamda düğünümde el gibiydi, bes karis suratla ortalikta dolaşti göz göze asla temas kurmadi ..Hayirda ben ne yaptim ki? Üzerindeki kiyafet zaten ,hic özenmediginden belliydi? Emanet gibiydi...Soruyorum problem varsa çözelim diyorum .Mesaj yaziyorum 5 saat sonra cevap girip cikiyor.Senlik bisey yok yanliş anladin diyor? Ama tek bana ambargosu.Bu bayramda aramayim dedim ,aradim acmadi. Sadece Iyi bayramlar yazmis. 1 saat sonra .Soguk kendi kendine mesafeli ama tek bana karsi mesaj atarim gormez .Artik şu bayramlik agzimi acmak istiyorum.Nasil tepki vermeyliyim millete ben sorun yaşıyorum izlenimi veriyor.Herkese iyi allim ballim .Onceden bizde oyleydik ben herseyimi kendim aldim gücüm vardi.Esyalarimi evimi kiskandi ,hayirli olsun bile demedi.Evi gördükten sonra degisti.Hanfendiye danışmadım görumcelik yapamadi ondan herlade .Nazik davranmaya çalışıyorum ama yüz yüze gelmek istemiyorum .Ona nasil davranmaliyim ,bayramda mecburiyetten de olsa gitmeli miyim ? Zerre gidesim yok? Ben yokmusum gibi çünkü? Tepkim ne olmali?

kadın sana karşı mesafeli olmaya çalışıyor açık şekilde, sen de mesafeli ol o zaman, anlattıklarına bakılırsa açık bi kötülüğü olmamış sana, demekki sıkı fıkı olmak istemiyor hepsi bu

Hayatında bu kadar yer işgal etmesine izin verme. Sen izin verdiğin sürece üzer

kadın sana karşı mesafeli olmaya çalışıyor açık şekilde, sen de mesafeli ol o zaman, anlattıklarına bakılırsa açık bi kötülüğü olmamış sana, demekki sıkı fıkı olmak istemiyor hepsi bu
Onceden sıkı fikiydi ne degisti surat bes karış söylemiyorda.Mesajlarima aramlarima cevap yok ..Ama herkesle kakare kikiri mecbur muym evine gitmrye bole birinin

Onceden sıkı fikiydi ne degisti surat bes karış söylemiyorda.Mesajlarima aramlarima cevap yok ..Ama herkesle kakare kikiri mecbur muym evine gitmrye bole birinin

yoo değilsin, istemiyorsan gitme, bence görümceni çok kafana takmışsın boşver, kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta

yoo değilsin, istemiyorsan gitme, bence görümceni çok kafana takmışsın boşver, kimse kimseyi sevmek zorunda değil sonuçta
Önceden aramz iyidi düğünüm oldu yabanci oldu.Bi anda degisti bayram diye esim gitmek isteyecek tek gondermekte istemoorm anlasin diye arayan soran kadin gitti .Sanki düğüne filan silah la getirtmislerdi

Tıpkı ben. Kendi nasıl davranıyorsa aynısını yaptım. Şimdi bana msj atmış hayırlı bayramlar diye. Doğumum da aradı açmadım. Kafam rahat. Bişey yapmadığım için vicdanım da rahat

Sizinle samimiyet kurmuyor, soğuk davranıyor diye bir şey yapmak zorunda mısınız?

Boşverin, siz de onunla ilgilenmeyin. Mesafeli olun.

Ayrıca önce siz mesafe koymuşsunuz, karşılık görünce rahatsızlık duymak neden?

Önceden aramz iyidi düğünüm oldu yabanci oldu.Bi anda degisti bayram diye esim gitmek isteyecek tek gondermekte istemoorm anlasin diye arayan soran kadin gitti .Sanki düğüne filan silah la getirtmislerdi

valla kadın seninle iletişim kurmak istemediğinden derdini de öğrenemiyorsun, bu görümce ablaysa bi git 5 dk bayram ziyareti, eşinle aranı bozma bence, diğer aylarda arayıp sormazsın

Sende fazla üstpne gidip arama sorma

Meaafe herzaman iyidir birak ne hali varsa görsün

Mecbur muyum diyorsun ama sürekli de mesaj atiyormussun. Yani mecbur değilsen neden bu ısrar

Yengemi sevmeyen biri olarak ben cevap verebilirim.
Abimin eşinden hiç hoşlanmıyorum
Hayata bakışımız farklı
Siyasi görüşlerimiz farklı.

Benim normal hayatta arkadaşlık yapmadığım biri, konuşmak istemiyorum.
O da hem kardeşime hem bana yazıyor, arası iyi olsun istiyor.
Ben de cevap yazmam, bazen whatsapptan yazıyor, hani ekranı açmadan ne yazdığı görülüyor ya.
Okuyorum hemen sağ çekip kapatıyorum.
Görmemiş gibi yapıyorum.

Keşke bana hiç yazmasa, onu salak buluyorum.
Siz de yazmayın. Bırakın konuşmasın.

• Beğen
Reactions: tse
E siz de onun gibi davranın.

Her insanla samimi olamazsınız. Bazı kişiler olmak istemez.
Zorlamamak lazim.

Bayram için aramayın. Sormayın.
Ararsa dönersiniz.

Yani fazla anlam yüklemeyin.
Akışına bırakın.

Yoksayın hanımefendi ilgilendikçe onunla hatalarını görmez umursamayın bir süre.O size sorsun bir şey mi yaptım diye?

• Beğen
Reactions: tse
İstemiyorsa istemiyor zorla mı? Düğününüzde onun be giydiğini amma dert etmişsiniz.

Kadın benden uzak allaha yakın ol triplerine girmiş sende ona istediğini ver.

Back
X