Herkese mutlu bayramlar.Görümcem kendi kendine bi triplerde bi havalarda, herşeye rağmen eşim için katlaniyorum.Kinamda düğünümde el gibiydi, bes karis suratla ortalikta dolaşti göz göze asla temas kurmadi ..Hayirda ben ne yaptim ki? Üzerindeki kiyafet zaten ,hic özenmediginden belliydi? Emanet gibiydi...Soruyorum problem varsa çözelim diyorum .Mesaj yaziyorum 5 saat sonra cevap girip cikiyor.Senlik bisey yok yanliş anladin diyor? Ama tek bana ambargosu.Bu bayramda aramayim dedim ,aradim acmadi. Sadece Iyi bayramlar yazmis. 1 saat sonra .Soguk kendi kendine mesafeli ama tek bana karsi mesaj atarim gormez .Artik şu bayramlik agzimi acmak istiyorum.Nasil tepki vermeyliyim millete ben sorun yaşıyorum izlenimi veriyor.Herkese iyi allim ballim .Onceden bizde oyleydik ben herseyimi kendim aldim gücüm vardi.Esyalarimi evimi kiskandi ,hayirli olsun bile demedi.Evi gördükten sonra degisti.Hanfendiye danışmadım görumcelik yapamadi ondan herlade .Nazik davranmaya çalışıyorum ama yüz yüze gelmek istemiyorum .Ona nasil davranmaliyim ,bayramda mecburiyetten de olsa gitmeli miyim ? Zerre gidesim yok? Ben yokmusum gibi çünkü? Tepkim ne olmali?