Nasıl davranmam gerek bu rezillikten sonra?

Srgamzee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
15
2
36
Ankara
Merhaba kızlar.Maalesef dün babamın telefonunda uygunsuz fotoğraflar yakaladım.Kendisi altmış beş yaşında ve dindar birisi.Yıllar önce yine uygunsuz bi fotoğraf yakalamıştım ama yaşım küçüktü ve pek üstünde durmamıştım.Ama bu sıralar babam çok değişti.Kendiyle çok ilgilenir oldu.Telefonuyla da.Uzun süredir şüpheleniyodum o telefonla napıyo diye.Son günlerde gece üçlere kadar telefonla ilgileniyodu.Dün fırsat bulup telefonuna baktım.O fotoğrafları bulucağımı bildiğim halde yine de şok oldum.İki gündür yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum da ters ters cevaplar veriyorum.İnanın hiç beklenmez yani öyle dinine düşkündür ki.Sinirden ölüyorum namak kılarken görünce, böyle islamla ahlakla ilgili konuşurken katlanamıyorum.Yani tabi din ile bağlamak uygun değil belki ama çevresinde böyle tanınan bi adam ve babam yani ister istemez, sinirlerim alt üst oldu.Napmam gerek bilmiyorum.Bugün internete aile koruma şifresi de koydum.Ama nasıl tavır takınmalıyım, birine söylemeli miyim bilmiyorum.Zaten psikolojim iyi değildi, bi türlü baş edemediğim sorunlarım vardı üstüne bi de bu oldu ve babamdan soğudum resmen.Fikir verirseniz sevinirim.

Yaşı kaç olursa olsun sizin babanız olması erkek olduğu ve ona ait bir cinsel hayatı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Niye psikolojiniz bozuluyor , leylekler getirmedi ya sizi kuzum , olabilir yahu.

Teşekkürler yorum için.Zaten sorunlarım vardı bu da ağır geldi bana.Cinsel hayatı var diye bunu görmezden gelemem, nasılsa erkek açsın baksın diyemem benim ahlak anlayışıma, yaşantıma ters şeyler bunlar.Babam için de öyle olduğunu düşünürken ve benim ahlak anlayışımda babamın rolü büyükken bunu yapması tam bir hayalkırıklığı.

olabilir çok normal aslında.
annen hayattamı? hayatta olsa da olmasa da erkek erkekliğini yapıyor. annen de biliyordur belki
engel olman gereken bir durum görünmüyor gibi bana göre.
takılma buna

Yaptığı yanlış size yapılmış bir davranış değil.
Ne olursa olsun ters cevap vermeler yüzüne bakmamalar falan..
Hesap sormak, yargılamak sizin haddinize değil.
Bir evlada yakıştıramıyorum ben böyle şeyleri.
Namaz kılması ayrı bişey bunlar ayrı..

Dediğiniz gibi evladıyım evine ailesine karşı sorumlulukları var maddi manevi o yüzden bu bize de yapılan bi yanlış.Böyle iğrençliklerle uğraşmasını hiçbir şekilde normal karşılayamam.Hesap sormuyorum zaten ama soğukluk girdi içimden böyle davranmak geliyo.Bu şekilde devam edemeyeceği için paylaşmak fikir almak istedim ama maalesef anlayan çıkmadı.Yine de teşekkürler.

Anne ve babalarimiz hep kutsaldir bizim icin.sanki biz dunyaya onlarin iliskileriyle degilde leyleklerle geldik onlarin birlikte olduklarini dusunmek bile istemeyiz.babanda bi erkek cok normal boyle olmasi.erkekler belli bi yasta antropoza girebiliyolar.senin ona tavir yapman yanlis bunun diniyle namazla da ilgisi yok cinsellik ihtiyactir eger baskalarina taciz ve rahatsizligi yoksa buna takilman cok yanlis. Seni anliyorum baban sonucta ona yakistiramiyosun basta dedigim gibi ama telefonunu ozelini kurcalaman en buyuk yanlis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kimse telefonu kurcalansın istemez ama içimde şüphe vardı ve baktım.Benim doğrularım yanlışlarım değil konu.Babamın dini anlayışıyla yaptığı çok çok ters bi şey bu yüzden söyledim.Tamam herkesin cinsel bi hayatı vardır tabi ki leylek getirmedi bizi, ben gayet bilincindeyim.Cinsel hayat internetten iğrenç fotoğraflara bakmak değil, yani bunu gerektirmez.Herkes çok normal karşılıyo ben anormalim sanırım.Sadece nasıl davranıcağımı bilemiyorum.Teşekkürler yorum için.

Babanız sizin babanız olabilir ama hayatı sizin değil,
Bu kadar tepki vermeniz özeline dalmanız gerçekten çok yanlış..
Telefon karıştıracak kadar siz saygıyı yitiriyorsunuzda,
Adam açık seçik fotoğralara baktı diyemi iğrenç oluyor.
Belki kötü şeyler yapıyor belkide yapmıyor, bu konuda yorum yapmıyorum.
Sizin bu kadar tepki vermeniz, telefonu karıştırmanız, bence haddiniz değil
Kusura bakmayın...
haaa bu arada sapıklık derecesinde olur bazı resimler vs.. o başka olayın boyutu değişiri o zaman

Seni yargilamadim yanlis anladin.bende babam icin ayni seyi dusunurdum etkilenirdim ama erkeklerin geneli yapiyor bunu belki.annenle ozeline girmek istemedim anlatamadim demek istedigimi.cok kafanda buyutme dogal seyler erkekler icin.ortak bilgisayarinizdan falan baksa farkli dusunurdum yanlis derdim ama kendi ozel esyasi kimseyi rahatsiz etmeden bakiyorsa baksin bu annenin sorunu olmali asil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni eleştirmek de sizin haddiniz değil siz de kusura bakmayın.Çok farklı düşünüyoruz.Ben yıllar önce şans eseri görmüştüm.Bu sefer de şüphelendim ve telefonuna bakabilirim şifre falan koymaz yani yine şans eseri de görebilirdim.Kardeşlerim de görebilirdi veya başkası.Eleştirilmek için yazmadım ortada böyle bi durum var, yapımıza uygun değil anlayan biri olur ve önerisi olur diye paylaştım.Teşekkürler.

bende senin gibi normal karşılamıyorum canım haklısın...ama senin müdahale edebileceğin bir durum değil..sen bile farkına vardıysan annen çoktan farkına varmıştır...aralarındaki bir durum sen karışma bence...

Evet müdahale pek akıl işi olmaz sanırım, çok teşekkürler.

baban olunca konduramamışsın, görmen hoş olmamış evet hak verdim bu konuda ama erkek erkektir. bunun dinle ne alakası var. o zaman evlenmeyelim , çocuk yapmayalım. ayrıca internete giren kadın olsun erkek olsun. nelere bakıyoruz nelere. var mıdır bel altı şeylere bakmayan.

Eleştiri istemiyorsanız konu açmayın. Burda farklı görüşler, eleştiriler olacaktır elbet

Evet maalesef insan beklemiyo.Dinle alakası şunu kastetmek istedim yani insanların belli hassasiyetleri vardır ya.Kimisi bu tarz şeyleri yanlış bulmuyo gördüğünüz gibi.Babam bu hassasiyetleri taşıyan biri dinini bilinçli yaşayan biri onu belirtmek istedim.Yorum için teşekkürler.

Eleştiri istemiyorsanız konu açmayın. Burda farklı görüşler, eleştiriler olacaktır elbet

Görüşünüz hakkında yorum yapmadım teşekkür de ettim.Sadece sorunum, yardım beklediğim konu farklıyken başka bi konuda eleştirilmek istemiyorum.

Konu sahibi baban için yuhh bu yaştan sonra hiç yakışıyor mu bak bak bir de dindarmış yazıklar olsun deseydik memnun olacak mıydın ?
Erkek her yaşta erkek sanki baban bilmiyor mu yanlış yaptığını günahını sevabını bile bile yapıyor , bu Allah ile onun arasın da .
Ayrıca kınıyorsunuz babanızı çok iyi bildiğimiz bir hadis var bunun hakkın da onu da hatırlatırım .

Anneniz hayatta mı bilmiyorum , genç kadınlara ilgi duyar evlenmek ister falan o zaman sonuna kadar destekleriz seni.
Bu yaşadığın olay sadece sizin eve mahsus bir durum değil.Sinirlenme o yüzden.
Ben babannemi eskiden erotik dergiler vardı ona bakarken defelarca gördüm ve kendisi de dindar bir hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…