Kimse telefonu kurcalansın istemez ama içimde şüphe vardı ve baktım.Benim doğrularım yanlışlarım değil konu.Babamın dini anlayışıyla yaptığı çok çok ters bi şey bu yüzden söyledim.Tamam herkesin cinsel bi hayatı vardır tabi ki leylek getirmedi bizi, ben gayet bilincindeyim.Cinsel hayat internetten iğrenç fotoğraflara bakmak değil, yani bunu gerektirmez.Herkes çok normal karşılıyo ben anormalim sanırım.Sadece nasıl davranıcağımı bilemiyorum.Teşekkürler yorum için.
Babanız sizin babanız olabilir ama hayatı sizin değil,
Bu kadar tepki vermeniz özeline dalmanız gerçekten çok yanlış..
Telefon karıştıracak kadar siz saygıyı yitiriyorsunuzda,
Adam açık seçik fotoğralara baktı diyemi iğrenç oluyor.
Belki kötü şeyler yapıyor belkide yapmıyor, bu konuda yorum yapmıyorum.
Sizin bu kadar tepki vermeniz, telefonu karıştırmanız, bence haddiniz değil
Kusura bakmayın...
haaa bu arada sapıklık derecesinde olur bazı resimler vs.. o başka olayın boyutu değişiri o zaman
Ben size hak verdim acikcasi kimse babasini boyle bir ikilemin icinde dusunmek istemez
Kimse telefonu kurcalansın istemez ama içimde şüphe vardı ve baktım.Benim doğrularım yanlışlarım değil konu.Babamın dini anlayışıyla yaptığı çok çok ters bi şey bu yüzden söyledim.Tamam herkesin cinsel bi hayatı vardır tabi ki leylek getirmedi bizi, ben gayet bilincindeyim.Cinsel hayat internetten iğrenç fotoğraflara bakmak değil, yani bunu gerektirmez.Herkes çok normal karşılıyo ben anormalim sanırım.Sadece nasıl davranıcağımı bilemiyorum.Teşekkürler yorum için.
bende senin gibi normal karşılamıyorum canım haklısın...ama senin müdahale edebileceğin bir durum değil..sen bile farkına vardıysan annen çoktan farkına varmıştır...aralarındaki bir durum sen karışma bence...
Beni eleştirmek de sizin haddiniz değil siz de kusura bakmayın.Çok farklı düşünüyoruz.Ben yıllar önce şans eseri görmüştüm.Bu sefer de şüphelendim ve telefonuna bakabilirim şifre falan koymaz yani yine şans eseri de görebilirdim.Kardeşlerim de görebilirdi veya başkası.Eleştirilmek için yazmadım ortada böyle bi durum var, yapımıza uygun değil anlayan biri olur ve önerisi olur diye paylaştım.Teşekkürler.
baban olunca konduramamışsın, görmen hoş olmamış evet hak verdim bu konuda ama erkek erkektir. bunun dinle ne alakası var. o zaman evlenmeyelim , çocuk yapmayalım. ayrıca internete giren kadın olsun erkek olsun. nelere bakıyoruz nelere. var mıdır bel altı şeylere bakmayan.
Eleştiri istemiyorsanız konu açmayın. Burda farklı görüşler, eleştiriler olacaktır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?