İyi akşamlar herkese.
Eski konuma ait link :
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-dusunecegimi-bilmiyorum.1013998/
Arkadaşlar,ablalarım..
Bu olaydan sonra sevgilim çok değişti.
Nedir bu değişimler derseniz..
Kıskanç bir insan halini almaya başladı.Yani evet vardı ufak tefek kıskançlıkları ama artık bu işi abartmaya başladı.
Örnek verecek olursam
1) Önceden arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman sorun haline getirmeyen adam sorun haline getirmeye başladı. Mesela onun için 11 buçuktan sonra iki bayan dışarıda duramazmış.Ortam tehlikeliymiş. 12de geldim ve sorun yarattı. Peki dedim mantıklı bir açıklama yap bana.Bende mantıklı bulayım ve daha erken geleyim dedim. İSTEMİYORUM dedi.
2) İkimizde spora gitmek istiyoruz.Ve evlerimiz yakın olmadığı için ayrı salonlara gideceğiz.Ve konu nereden açıldı bilmiyorum.Bana sadece bayanların olduğu gün ve saatlerde git dedi. Ama sen karışık olan saatlerde olacaksın neden benim için böyle bir yaptırım uyguluyorsun dediğimde sinirlendi. Sen beni katil mi ettireceksin,orda seninle tanışmak isteyen kaç kişi olacak biliyor musun diye.Çok garibime gitti.
3) Eski zamanlarda hayatımda biri yokken bir arkadaşımın arkadaşı beni eklemişti ve hiç yapmadığım birşeyi yaparak kabul etmiştim.Çocuk benim birkaç fotoğrafımı beğenmişti.Bende denk geldiği zaman onun 2 fotoğrafını beğenmiştim.Bu kadar.. Hoşlanmadım çocuktan.İletişim olmadı canlı bile görmedim.Sonra onu sevgilim gördü ve anlattım bende.Durum böyle böyle diye.Sildim daha sonra o çocuğu. Dün sabaha kadar bunu konuştuk. Tek tek beğenilerime bakmış ve eski bir fotoğrafımı kim beğendiyse hepsine tek tek bakmış. Ve dün sabaha kadar o çocuğu sordu. Yahu bilmiyorum hatırlamıyorum hiç birşey olmadı desem de sordu da sordu.
Bütün bunlar eski konumun olduğu günden sonra başladı. 180 derece değişti sevgilim.Kendisi de farkında. Sen dışarı çıkmak istediğinde gece geç saat olduğunda sinirleniyorum çıldırıyorum manyaklaştım diyor.
Ben neredeyse 1 hafta oldu.Bu bir haftada çok bunaldım.
Onun böyle biri olmadığını biliyorum. 2seneden fazla bir süredir sevgiliyiz.Hep anlayışlı biriydi.
Belki de o gün olan olayda benim yüzümden psikolojisi bozuldu.
Sürekli başım ağrıyor diyor.
Ben ona nasıl yaklaşmalıyım.Onu toparlamak için ne yapmalıyım lütfen yapıcı yorumlarınızı bekliyorum