• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.s

İlişkiye ara verip zaman istemek demekki yolunda gitmeyen bişeyler var demektir
1 hafta sonra barışmak biraz mantıksız..Yani bu kadar kısa sürede halledilecek şeylermiydi de bi ilişkinin yıpranıp ara verilmesine izin verildi..1 hafta için miydi herşey..

Kopan ip tekrar bağlansa da hiçbir zaman eskisi gibi olmaz bunu hiçbir zaman unutma

Sorunlarımız vardı ben çözmek istedim hemen fakat sevgilim hep aynı şeylerin olmasından bunaldım diyip zaman istedi...

Yahu ben şunu anlamıyorum erkekler ne kadar korkak ve nazlı
En ufak bişeyde bunaldım daraldım soğudum zaman lazım vs
Bu ne ya..
Hep aynı hikaye..
Canım aranızdaki olayı tam bilmiyorum samimiyetinizi de bilmiyorum ne kadar bağlısınız birbirinize
Ama inanıyorsan güveniyorsan inşallah güzel şeyler olur
Bu sahneleri çok yaşadığım için artık bana zaman isteme olayı inandırıcı gelmiyor..Bi ilişkiye birlikte başlanmışsa sorunların üstesinden de konuşarak birlikte gelinir.Kabuğa çekilip gelinmez..Benim düşüncem bu yani..İnşallah hakkında hayırlısı olur

Yahu ben şunu anlamıyorum erkekler ne kadar korkak ve nazlı
En ufak bişeyde bunaldım daraldım soğudum zaman lazım vs
Bu ne ya..
Hep aynı hikaye..
Canım aranızdaki olayı tam bilmiyorum samimiyetinizi de bilmiyorum ne kadar bağlısınız birbirinize
Ama inanıyorsan güveniyorsan inşallah güzel şeyler olur
Bu sahneleri çok yaşadığım için artık bana zaman isteme olayı inandırıcı gelmiyor..Bi ilişkiye birlikte başlanmışsa sorunların üstesinden de konuşarak birlikte gelinir.Kabuğa çekilip gelinmez..Benim düşüncem bu yani..İnşallah hakkında hayırlısı olur

Çok mutsuzum diye konu açmıştım isterseniz ordan okuyabilirsiniz...
Aslında şuanda her şeyin daha iyi olcağının düşüncesindeyim 1 hafta içinde naptın falan diye merak ettiğini söyledi her şeyi konuşcaz merak etme dedim...

hayırlısı olsun canım ... akışına bırak artık .zaten emin ol ki yürümese bile ilk seferinde üzüldüğün kadar bişey olmazz.ins kendinizi ifade edip sil baştan dvm edersinizzzz

hayırlısı olsun canım ... akışına bırak artık .zaten emin ol ki yürümese bile ilk seferinde üzüldüğün kadar bişey olmazz.ins kendinizi ifade edip sil baştan dvm edersinizzzz

Birbirimizi sevdiğimizden çok eminim umarım her şey düzelicektir zamanla...

açtığın konuları biliyorum cnm barıştığınıza sevindim ama artık üzüldün tmm artık kendine çeki düzen ver zaman bırak akışına bırak bence böyle korkarak nereye kadr deme insan bazı şeyleri kabullenmesini bilmeli korkarak devam edersen nereye kadar cnm hep tedirkin olacaksın onun için daha çekilmez hal alacaksın bence akışına bırak allahtan hayırlısını dile

ben bi defa uzaklaşıldıysa bi daha eskisi gibi olmaz şeklindeki yorumlara katılmıyorum öncelikle..
eğer arada gerçekten sevgi varsa, o uzaklık daha da iyi geliyo birbirinizi özlemeniz ve kıymet bilmeniz açısından..
önceki konunu bilmiyorum, aranızdaki ilişkinin boyutunu, birbirinize olan duygularınızı da bilmiyorum elbette ama buraya konu açıp insanlardan yardım istediğinize göre, gerçekten değer verdiğiniz biriyle birliktesiniz..
o zaman ara verdik ama ne olacak, sorunlarımız nasıl hallolacak, eskisi gibi olacak mı tarzı soru ve sorunlarla kendinizi üzmek yerine, burada paylaştıklarınızı 'sevdiğinizle' paylaşın, oturun konuşun..
konuşulduktan sonra öyle yada böyle hallolmayacak hiçbir sorun yok bence..
mutluluklar :34:

İyice koptuk bişeyler yapmaya çalışıyor ama anlayamadım dün çok güzeldik facede kızlarla arkadaş olmaması gerektiğini konuştum benim facemdede hiç erkek yok onunda hiç kız yoktu ama ayrılınca eklemeye başlamıştı tamam olmuycam dedi dün sabah bi baktım yine olmuş bende erkeklerle olmaya başladım...

Buluşalım konuşalım dedim ama ondan bi ses yok ve inadına arkadaş oluyor neden anlamıyorum...

İyice koptuk bişeyler yapmaya çalışıyor ama anlayamadım dün çok güzeldik facede kızlarla arkadaş olmaması gerektiğini konuştum benim facemdede hiç erkek yok onunda hiç kız yoktu ama ayrılınca eklemeye başlamıştı tamam olmuycam dedi dün sabah bi baktım yine olmuş bende erkeklerle olmaya başladım...

Canım önceki konunu da okudum. Tamam şuanda zor bir süreçten geçiyorsunuz, ikinizde çok hassassınız ama unutmaman gereken bir durum var sonuçta seni seviyor. Karşılıksız bir sevgi değil yaşadığın. Face konusunda da bence hatalısın. O bir anlık sinirle eklemiştir falan fistan ama o yaptı diye sende yapmak zorunda mısın? Haklı iken haksız duruma düşersin işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Öncelikle şunu aklından çıkarma o seni seviyor ve seven insan herşeye katlanır. Yeterki sen doğru ol. İnatlaşma bırak o yapsın yapsın bir yerde hatasını anlayacak.Ama sen inatlaşıp her kötü adımında sende kötü adım atarsan. O zaman senin yanlış seçim olduğuna karar verecek ve sevgisi zamanla tükenecek. Belki de seni deniyordur. Çünkü kafası çok karışık etrafta bir sürü çekemeyenin ve bir sürü söylenti var. Bir de onun tarafından düşün ne kadar zor bir durum. Kaybetmek te istemiyorsun. O zaman biraz sakinleş, alttan almasını bil. Zaten onda ki soru işaretleri tamamen bittiği anda seviyorsa eğer, ki seviyor tüm benliğiyle senin olacaktır. Ne kendini, ne de ilişkiyi daha fazla yıpratma bence. İşin zor kısmı sana düşüyor. Sen sakin ol, her yaptığını yapma ve kendin ol karşısında, zamanla herşey düzelir canım.

Canım önceki konunu da okudum. Tamam şuanda zor bir süreçten geçiyorsunuz, ikinizde çok hassassınız ama unutmaman gereken bir durum var sonuçta seni seviyor. Karşılıksız bir sevgi değil yaşadığın. Face konusunda da bence hatalısın. O bir anlık sinirle eklemiştir falan fistan ama o yaptı diye sende yapmak zorunda mısın? Haklı iken haksız duruma düşersin işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Öncelikle şunu aklından çıkarma o seni seviyor ve seven insan herşeye katlanır. Yeterki sen doğru ol. İnatlaşma bırak o yapsın yapsın bir yerde hatasını anlayacak.Ama sen inatlaşıp her kötü adımında sende kötü adım atarsan. O zaman senin yanlış seçim olduğuna karar verecek ve sevgisi zamanla tükenecek. Belki de seni deniyordur. Çünkü kafası çok karışık etrafta bir sürü çekemeyenin ve bir sürü söylenti var. Bir de onun tarafından düşün ne kadar zor bir durum. Kaybetmek te istemiyorsun. O zaman biraz sakinleş, alttan almasını bil. Zaten onda ki soru işaretleri tamamen bittiği anda seviyorsa eğer, ki seviyor tüm benliğiyle senin olacaktır. Ne kendini, ne de ilişkiyi daha fazla yıpratma bence. İşin zor kısmı sana düşüyor. Sen sakin ol, her yaptığını yapma ve kendin ol karşısında, zamanla herşey düzelir canım.

Çok güzel yazmışınız eklemekle hata yaptım biliyorum ama onun inatlaşması çok sinirimi bozdu bana sen iyice kendini bozmuşun dedi şimdi onları silsemmi
acaba ne yaptım gerektiğini bilemiyorum sakinde olamıyorum kızları eklemesi zoruma gidiyor...

1-2 kişiyle arkadaş olduğumu gördü zaten faceden çıktı hemen...

Dediğim gibi yap tatlım öncelikle sakin ol. Sağlam adımlar at. Bence eklediklerini sil . Onu kaybetmek istemiyorsan en doğrusu bu olur.
Çünkü daha sonra face açtığında onların sende ekli olmadığını görecek ve biraz olsun rahatlayacak. Şimdi çok hassassınız farklı farklı konulara sapar olayınız içinden çıkamazsının. Sende kapat onun face konusunuhiç sorma, yargılama bırak yapsın bakalım amacı ne? sonuçta senin hoşlanmadığını biliyor mu? Biliyor. İş senden çoktan çıkmış. Bence seni deniyor. Çok üzerine gelirse de sana sinirlendim hoşlanmadığımı bildiğin şeyleri yapıyorsun. Nasıl hissettiğimi anlamanı istedim dersin. Böylece konu kapanır. Oluruna bırak biraz , arkadaşın kafasını toparlasın. Bu şekilde yaklaşırsan kör düğüme döner. Arkadaşının sana olan sevgisi büyüyeceği yerde, gün geçtikçe sana olan sevgisinden şüpe duymaya başlar. Bilmiyorum anlatabildim mi??

Dediğim gibi yap tatlım öncelikle sakin ol. Sağlam adımlar at. Bence eklediklerini sil . Onu kaybetmek istemiyorsan en doğrusu bu olur.
Çünkü daha sonra face açtığında onların sende ekli olmadığını görecek ve biraz olsun rahatlayacak. Şimdi çok hassassınız farklı farklı konulara sapar olayınız içinden çıkamazsının. Sende kapat onun face konusunuhiç sorma, yargılama bırak yapsın bakalım amacı ne? sonuçta senin hoşlanmadığını biliyor mu? Biliyor. İş senden çoktan çıkmış. Bence seni deniyor. Çok üzerine gelirse de sana sinirlendim hoşlanmadığımı bildiğin şeyleri yapıyorsun. Nasıl hissettiğimi anlamanı istedim dersin. Böylece konu kapanır. Oluruna bırak biraz , arkadaşın kafasını toparlasın. Bu şekilde yaklaşırsan kör düğüme döner. Arkadaşının sana olan sevgisi büyüyeceği yerde, gün geçtikçe sana olan sevgisinden şüpe duymaya başlar. Bilmiyorum anlatabildim mi??

Anlatabildiniz çok teşekkür ederim eklediklerimin hepsini sildim sakin olmak biraz sabır ve zamanla daha iyi olucak inş dediğiniz gibi yapıcam...
Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...

Öncelikle sana olan sevgisine inan ve güven, İstediğini yapsın sonuçta seni seviyor o zaten senin. Sen sadece gözlemle ne yapmaya çalışıyor.
Kendine güven ve inan her zaman soğuk kanlı olmaya çalış. Keskin sirke küpüne zarar verir. Hatasına yeni bir hata yaparak karşılık verme. Sen mükemmel olmalısın onun gözünde. Bu yüzden sakin ol canım. Sabırlı ol ve düzeleceğine inan çünkü ortada sevgi var. Umarım herşey gönlüne göre olur canım.

Öncelikle sana olan sevgisine inan ve güven, İstediğini yapsın sonuçta seni seviyor o zaten senin. Sen sadece gözlemle ne yapmaya çalışıyor.
Kendine güven ve inan her zaman soğuk kanlı olmaya çalış. Keskin sirke küpüne zarar verir. Hatasına yeni bir hata yaparak karşılık verme. Sen mükemmel olmalısın onun gözünde. Bu yüzden sakin ol canım. Sabırlı ol ve düzeleceğine inan çünkü ortada sevgi var. Umarım herşey gönlüne göre olur canım.

Sayenizde hatamı anlamış oldum gerçekten çok teşekkkür ederim ilk başta...
Umarım düzelir her şey benim yanlış yapmadığımı görsün oda hatasını anlar inş...

Her şey düzelmişti aramızı düzeltmiştik birden tartıştık ve bitti tamammı sevmiyorum artık seni dedi çok kötüyüm....

canım daha yaşın 17. her şey geçer unutursun. kafana takmamaya çalış.
birine takılıp hayatını kendine zehir etme. sevmiyorsa sevmesin. ondan hayır gelmeyeceği belli.

Back
X