Nasil davranmam lazim yeni tanıştığım beye ?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaslar,
Ben bir beyle tanıştım , kendisi hoş biri ama tam olarak bazı şeyleri anlamadim. Mesela beni tanmak istediğini söylüyor, iltifatlar ediyor. Benimle konusuca mutlu olduğunu söylüyor ama bi taraftan da kaciyor sanki? Mesela örneğin uyucam diyor ama uyumuyor, dün konuştuk uyucam dedi ama sonra cevrimci olduğunu gördüm, bütün gün bişey yazmadim oda yazmadi geri. Nasil davranmaliyim? Çok çocuksu gelebilir ama bir insan size seninle konuşunca mutlu oluyorum derken neden konuşmaz, yada mesela tüm gün konuşmadık nasılsın, neden birşey demedin bugün gibi tarz şeyler söylemedi?

Uyku konusu için bir şey diyemem,sonuçta ''yeter ben biraz da tek takılacağım hadi görüşürüz'' yazamaz adam,ayıp olmaz mı,bahane üretmiş de bari çaktırma be adam :KK53: Ama uzun süre konuşmayıp sormaması normal değil bu kadar mutlu oluyorsa.Bence çok takılmayın bu kişi üstünde.Ondan bekleyin adımları.

Bıkmadan usanmadan yazacağım hangi kültürde, karakterde bir insan olursa olsun karşındakinden elektrik almışsan tanımak istiyorsan ergen gibi mesajlaşırsın. İyi geceler demek yerine uyuyakalırsın ki sabah sohbeti devam ettirme gibi ufak taktikler yaparsın.

Nereden tanıştınız bu beyle?

O değil de nasıl bu kadar çabuk bağlanıyorsunuz ben ona takıldım. Baktınız beklentilerinizi karşılamıyor yol verin gitsin.. takılıp kalmayın derim.
Bağlanmak değilde tuaf degilmi önce bunları söyleyip daha sonra tüm gün sesiz kalmak?

Bıkmadan usanmadan yazacağım hangi kültürde, karakterde bir insan olursa olsun karşındakinden elektrik almışsan tanımak istiyorsan ergen gibi mesajlaşırsın. İyi geceler demek yerine uyuyakalırsın ki sabah sohbeti devam ettirme gibi ufak taktikler yaparsın.

Nereden tanıştınız bu beyle?
Csnim, sürekli yazmasına gerek yok, ama bunları söyleyip te tüm gün sesiz kalmak tuafima gitti

Çok mutlu oluyorsa bırak o mutluluğu adım atarak yaşasın. Sen bir şey yapma. Eğer lafta kalmıyorsa sözleri zaten bunu sana gösterir. Gösteremiyorsa da onun hislerinde sorun vardır.

Kısacası ben ne yapayım diye düşünmek yerine onun tavırlarını ve hareketlerini gözlemle.

Siz hiç kendiliğinizden yazdınız mı gün içinde? Belki böyle bir şey bekliyordur. Bir iki defa deneyin yine aynı devam ederse iletişimi kesersiniz.

Uyku konusu için bir şey diyemem,sonuçta ''yeter ben biraz da tek takılacağım hadi görüşürüz'' yazamaz adam,ayıp olmaz mı,bahane üretmiş de bari çaktırma be adam :KK53: Ama uzun süre konuşmayıp sormaması normal değil bu kadar mutlu oluyorsa.Bence çok takılmayın bu kişi üstünde.Ondan bekleyin adımları.

Teşekkürler canım,
Aynen benimde çok tuafima gitti : sen yazmayınca bişeyler eksik, sen konuş herzaman. Bunu diyen kişi tüm gün sesiz kalıyor. Anlamadim. Ben dürüstlükten yanayım sürekli yazmasına gerek yok. Neyse 😊 burdaki arkadaşın söylediği sözde çok dogru öyle her gelen kişinin lafına inansaydık ohoo

Csnim, sürekli yazmasına gerek yok, ama bunları söyleyip te tüm gün sesiz kalmak tuafima gitti
Sürekli yazmak dakika başı mesajlaşmak değil ama gün içinde aklında olduğunu belli edercesine yazışmak. İlgiyi canlı tuttuğunu göstermek.
Çok yoğun çalışan kişilerle de çıktım yani bu vakitle alakalı bir durum da değil. İlgi duyan gösteriyor. Soğuk da olsa, yoğun da olsa...

Sürekli yazmak dakika başı mesajlaşmak değil ama gün içinde aklında olduğunu belli edercesine yazışmak. İlgiyi canlı tuttuğunu göstermek.
Çok yoğun çalışan kişilerle de çıktım yani bu vakitle alakalı bir durum da değil. İlgi duyan gösteriyor. Soğuk da olsa, yoğun da olsa...
Aynen dün mesela konusuyorduk

Buna katılıyorum,o kadar yoğun iş arasında yine 5 dakikasını ayırıp mesaj atan insanlar var.Önemli olan onu hissettirebilmek bence.
Ama gün boyu hiçbir şey yazmayınca insan pek inanamıyor çok mutlu olduğuna tabii :bicak:

Back
X