- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Bağlanmak değilde tuaf degilmi önce bunları söyleyip daha sonra tüm gün sesiz kalmak?O değil de nasıl bu kadar çabuk bağlanıyorsunuz ben ona takıldım. Baktınız beklentilerinizi karşılamıyor yol verin gitsin.. takılıp kalmayın derim.
Csnim, sürekli yazmasına gerek yok, ama bunları söyleyip te tüm gün sesiz kalmak tuafima gittiBıkmadan usanmadan yazacağım hangi kültürde, karakterde bir insan olursa olsun karşındakinden elektrik almışsan tanımak istiyorsan ergen gibi mesajlaşırsın. İyi geceler demek yerine uyuyakalırsın ki sabah sohbeti devam ettirme gibi ufak taktikler yaparsın.
Nereden tanıştınız bu beyle?
Bağlanmak değilde tuaf degilmi önce bunları söyleyip daha sonra tüm gün sesiz kalmak?
Dengesiz.. Tuhaf olan sizin bunu düşünmeniz bence. Ben olsam hiç takılmazdım ve yoluma bakardım. Her söylenene inanırsanız çok yara alırsınız!
Neyi söylesem ?O beye sor bence.
Uyku konusu için bir şey diyemem,sonuçta ''yeter ben biraz da tek takılacağım hadi görüşürüz'' yazamaz adam,ayıp olmaz mı,bahane üretmiş de bari çaktırma be adamAma uzun süre konuşmayıp sormaması normal değil bu kadar mutlu oluyorsa.Bence çok takılmayın bu kişi üstünde.Ondan bekleyin adımları.
Sürekli yazmak dakika başı mesajlaşmak değil ama gün içinde aklında olduğunu belli edercesine yazışmak. İlgiyi canlı tuttuğunu göstermek.Csnim, sürekli yazmasına gerek yok, ama bunları söyleyip te tüm gün sesiz kalmak tuafima gitti
Aynen dün mesela konusuyordukSürekli yazmak dakika başı mesajlaşmak değil ama gün içinde aklında olduğunu belli edercesine yazışmak. İlgiyi canlı tuttuğunu göstermek.
Çok yoğun çalışan kişilerle de çıktım yani bu vakitle alakalı bir durum da değil. İlgi duyan gösteriyor. Soğuk da olsa, yoğun da olsa...
Sürekli yazmak dakika başı mesajlaşmak değil ama gün içinde aklında olduğunu belli edercesine yazışmak. İlgiyi canlı tuttuğunu göstermek.
Çok yoğun çalışan kişilerle de çıktım yani bu vakitle alakalı bir durum da değil. İlgi duyan gösteriyor. Soğuk da olsa, yoğun da olsa...
Neyi söylesem ?
Çok doğru, bence böyle yapmak daha iyi olucak. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?