Nasıl Davransam?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.679
6.066
198
Uzunca bir aradan sonra merhaba:)
Birkaç hafta önce birisiyle tanıştım. İlk görüşte gülüşüne hayran kaldım diyebilirim ://// buraya gülüşünü yazarken bile içimde bir şeyler uçuşuyor malesefki. Malesef diyorum çünkü bu durum zaafım oldu sanırım. Çok fazla da görüşemedik esasen çünkü göreve gitti.
Mesajlaşmaya, görüntülü konuşmaya, aramalara devam ediyoruz. Ama benden hoşlanıyor mu, ilgileniyor mu yoksa tam tersi ben mi boşa heyecanlanıyorum anlamıyorum. Siz genelde beni kendime getirirsiniz, eğer boşa heyecanlanıyorsam ayaklarımı yere bastırır mısınız, teşekkürler :)) neyse bana olan tavırlarına geleyim;

her zaman günaydın yazmaz, ya da her whatsappa girdiğinde konuşmayız ama her gün konuşuyoruz. ama ben istiyorum ki hep bana yazsın.
görüntülü konuştuğumuzda çok güzel gülüp göz kırpar, ben de hayran hayran onu izlerim. malesef heyecanlandıgımın farkında.. ama ben çaktırmamazlık yapamıyorum. Görüntülü aradığında ne kadar güzel olduğumdan bahseder, iltifatlar eder..
bir kere aradığında da ''aşık oldum sana ben ya evlenelim mi'' dedi, ben gülüp geçtim. aşık olma konusunda güzelliğimi dile getirirken mübalağa etti diye düşünüyorum.
mesajlaşırken ''sana kurban olurum ben'' der, hep iltifatlar eder.
Yurda döneceğim akşam ailemden ayrılacağım diye düşünüp ses kaydı atmış, üzülmeyeyim diye. Bunu düşünmesi çok ince bir davranış olarak geldi bana. şefkatini hissettim ve bu benim hoşuma gitti.
bunlar iyi güzel ama bazen soğuk davrandığını hissediyorum, kötü davranmıyor ama her zaman davrandığı gibi davranmıyor işte hissediyorum. ben mi ilgi arsızıyım çok mu şey bekliyorum ya da o normal davranıyor da ben mi heyecanlanıyorum.

aslan burcu bir de. hafif egoistlik de var. az uzak mı davransam ben buna sizce? nasıl davraniyim şuanda?

ek : bana sevgilimin olup olmadığını sorduğunda yok dedim; bana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de. bu cümleyi neden kurduğunu da anlamadım. bana yaklaşma üzerim mi demek istedi sizce?

Belki görevin verdiği psikoloji den dolayı arada soğuktur. Ama sende ağırdan al bence biraz adamda egoistlik var ve sende bariz belli ediyorsan ilgini o görevdeyken bu ilgi hoşuna gittiğinden de seninle konuşuyor olabilir bence de biraz soğuk ol

Belki görevin verdiği psikoloji den dolayı arada soğuktur. Ama sende ağırdan al bence biraz adamda egoistlik var ve sende bariz belli ediyorsan ilgini o görevdeyken bu ilgi hoşuna gittiğinden de seninle konuşuyor olabilir bence de biraz soğuk ol
valla ben de aynını düşündüm acaba ilgim mi hoşuna gitti diye. nasıl anlarım bilmiyorum..

sevgili değiliz ya flört ediyoruz sanırım, ne oldugumuzu bilmiyorum ama sevgili olmadığımızı biliyorum:olamaz:

sevgili değiliz.. flört ediyoruz sanırım.. :işsiz: nasıl ya ???
bu durumda bunların ayrımını yapamıyorsanız. Ben şu sonucu çıkartırım
Adamın size karşı sadece beğenisi vardır oda bayan olduğunuz için yani nefes alıyor olmanız yeterli

sevgili değiliz.. flört ediyoruz sanırım.. :işsiz: nasıl ya ???
bu durumda bunların ayrımını yapamıyorsanız. Ben şu sonucu çıkartırım
Adamın size karşı sadece beğenisi vardır oda bayan olduğunuz için yani nefes alıyor olmanız yeterli
sevgili değiliz , konuşuyoruz sadece. ama normal erkek arkadaşlarımla konuştuğum gibi değil.
belki de sadece beğenisi vardır bilmiyorum, o yüzden buraya yazdım.

valla ben de aynını düşündüm acaba ilgim mi hoşuna gitti diye. nasıl anlarım bilmiyorum..

İlk mesajı hep sen atma hergun günaydın ya da iyi geceler yazma hatta bı gün o yazana kadar sen hiç yaz a yazdığında da kısa mesajlarla geçiştir klasik kaçan kovalanir mantığı kovaliyorsa vardır bı ilgisi ama tamamen de buz olma ümitsizliğe kapilmasin. 3 4 gunde bir bu hiç yazmama işini tekrarla bı sure daha çok üstüne dusuyosa vardır bence ilgisi

İlk mesajı hep sen atma hergun günaydın ya da iyi geceler yazma hatta bı gün o yazana kadar sen hiç yaz a yazdığında da kısa mesajlarla geçiştir klasik kaçan kovalanir mantığı kovaliyorsa vardır bı ilgisi ama tamamen de buz olma ümitsizliğe kapilmasin
yok her zaman ilk mesajı ben atmıyorum zaten, ama günaydın yazmadığı zamanlar yazıyorum.
teşekkür ederim, bence ben biraz uzak durayım :)

İşi gücü olan biri ergen gibi devamlı mesaj mı yazacak? Her gün konuşmak neyinize yetmiyor? Çocuk gayet ilgili görünüyor bence.
Seni üzerler cümlesi de koruma anlamında tamamen. Detaylarda boğulursanız, daha flört aşamasında her şeyi bitirirsiniz. Akışına bırakın.

Şuan nasıl davranıyorsan aynen böyle devam et, zamana bırak olacağı varsa olur..
Bende senin gibi hayran olmuştum görür görmez nişanlıma, 7 ay boyunca flörtten öteye geçiremedim sonra bir baktım evlenme teklifi :oops:
Böyle şeylerin vitamini zaman..

İşi gücü olan biri ergen gibi devamlı mesaj mı yazacak? Her gün konuşmak neyinize yetmiyor? Çocuk gayet ilgili görünüyor bence.
Seni üzerler cümlesi de koruma anlamında tamamen. Detaylarda boğulursanız, daha flört aşamasında her şeyi bitirirsiniz. Akışına bırakın.
haklısınız, işinin ne kadar zor olduğunu kendime hatırlıyorum ama yine de kötü hissediyorum.
detaycılık her konuda beni yoruyor, engel olmaya çalışıcam teşekkür ederim

bana kimseye güvenme seni üzerler dedi bir de.
Bu da twitterda şimdilerde dalga geçilen akım gibi olmuş :) Kızım güvenme bana üzerim ben seni :D bir de alakasız şekilde Aşk-ı Memnu'daki sahne geldi aklıma. Hayat bu her şey gelir başına insanın kendine bile güvenme diyordu Behlül...

Sizin durumunuza dönüyorum.
Alt anlamı bana da güvenme olabilir tabii. Nerdeyse iki gün önce tanıştığınız adama güvenmeyin tabii ki de.
İlgisi hoşunuza gider görüşürsünüz de zaten güven hemen oluşmaz.

Şuan nasıl davranıyorsan aynen böyle devam et, zamana bırak olacağı varsa olur..
Bende senin gibi hayran olmuştum görür görmez nişanlıma, 7 ay boyunca flörtten öteye geçiremedim sonra bir baktım evlenme teklifi :oops:
Böyle şeylerin vitamini zaman..
ya ne kadar pozitif bir mesaj bu:KK37:
hayırlı olsun inşallah hep mutlu olursunuz

Back
X