- 19 Temmuz 2021
- 287
- 216
- 23
- 37
- Konu Sahibi mervecaglarr
-
Benim Babamında önce siroz olmuş sonra kansere çevirmişti. Anneniz sağmı peki?Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah .zor dönemler... bizde annemden siroz yaşamıştık bilirim ...Çektiği her saniye acı gunahlarinin kefareti olsun inşallah
Nakilli ciğere fazla işlem yapamıyoruz diyolar bize. Siz en azından kendi ciğeri olduğu için şanslısınız. Peki yaktırdıktan sonra yeni nüks ne kadar zamanda oluyor?Geçmiş olsun benim anneminde kalın bağırsağında tümör vardı. Onun alınca karaciğere sıçradı. Çok küçük olduğu için kemoterapi alıyor 3 yıldırmaalesef karaciğer sürekli yenilendiği için bitirmek zor oluyormuş. Biz de tam bitti diyoruz Bi bakıyoruz tekrar çıkmış. Şimdi çok küçük bir tümör çıktı lazerle yakılacakmış. Umarım her şey iyi olur
Bilmiyorum ilk defa yaktırma işlemi uygulanacak bizeNakilli ciğere fazla işlem yapamıyoruz diyolar bize. Siz en azından kendi ciğeri olduğu için şanslısınız. Peki yaktırdıktan sonra yeni nüks ne kadar zamanda oluyor?
Hayır canımBenim Babamında önce siroz olmuş sonra kansere çevirmişti. Anneniz sağmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?