Nasıl dayanacağım bilmiyorum..

mervecaglarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
287
216
23
37
Babam 1 yıl önce karaciğer kanseri(10 cm tümör) tanısı almıştı ve kurtarmak karaciğer nakli yaptırmıştık..

Tam herşey düzeldi, çok güzel gidiyor derken nakilden 5 ay sonra nüks yaşadı. Yeni takılan ciğerde yeniden tümör oluştu..

Doktorlar akıllı hap verdi ama hap her tarafında yaralar çıkardığı gibi tümörün ilerlemesini durdurmadı..

Şimdi tümör 5 cm oldu yaktırmak için uğraşıyorum ama nakil olduğumuz özel hastanede seansına 38.000 TL istediler.

Maddi imkanlar el vermediği için Devlet hastanesine başvurduk ama konseyden yaktırma kararı çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı gibi işlemler yavaş ilerliyor, zaman kaybediyoruz..

Babamın ise tümörden kaynaklı sırtında çok şiddetli ağrıları var, sürekli kıvranıyor, onu o halde görmek, hiç bişey yapamamak çok canımı acıtıyor, artık gücümün tükendiğini hissediyorum...

Gözümün önünde acı çekmesine, vefatına nasıl dayanacağım bilmiyorum.. En son umutlar ölür umudumu hâlâ kaybetmiş değilim ama canım çok acıyor..

Allahım sizede babanıza da şifa ve dayanma gücü versin.

Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah .zor dönemler... bizde annemden siroz yaşamıştık bilirim ...Çektiği her saniye acı gunahlarinin kefareti olsun inşallah

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşaAllah . Çektikleri günahlarına kefaret olsun. Tez zamanda şifasını bulur inşaAllah

Acısının azalması icin belden yapılan kısa süren bi işlem ile sinir uçlarını yakıyolarmış bende yeni ogrendim.. birde agri kesici bantlar var doktorunuzdan ondan yazmasını isteyin kırmızı recete ile satiliyor agızdan alınan agri kesiciden 80 kat daha etkiliymis.. rabbim şafi ismi ile sifasını versin tez vakitte insallah

Rabbim şifa versin yar ve yardımcınız olsun inşallah .zor dönemler... bizde annemden siroz yaşamıştık bilirim ...Çektiği her saniye acı gunahlarinin kefareti olsun inşallah
Benim Babamında önce siroz olmuş sonra kansere çevirmişti. Anneniz sağmı peki?

Allahım sizin ve babanızın yar ve yardımcısı olsun. Nasıl zor nasıl acı kardeşimde yaşadım biliyorum. Dualarım sizinle ❤

Geçmiş olsun benim anneminde kalın bağırsağında tümör vardı. Onun alınca karaciğere sıçradı. Çok küçük olduğu için kemoterapi alıyor 3 yıldır maalesef karaciğer sürekli yenilendiği için bitirmek zor oluyormuş. Biz de tam bitti diyoruz Bi bakıyoruz tekrar çıkmış. Şimdi çok küçük bir tümör çıktı lazerle yakılacakmış. Umarım her şey iyi olur

Nakilli ciğere fazla işlem yapamıyoruz diyolar bize. Siz en azından kendi ciğeri olduğu için şanslısınız. Peki yaktırdıktan sonra yeni nüks ne kadar zamanda oluyor?

Nakilli ciğere fazla işlem yapamıyoruz diyolar bize. Siz en azından kendi ciğeri olduğu için şanslısınız. Peki yaktırdıktan sonra yeni nüks ne kadar zamanda oluyor?
Bilmiyorum ilk defa yaktırma işlemi uygulanacak bize inşallah hiç olmaz

Hastaneyle surekli konusun durumun acileyetini surekli soyleyin gerekirse hergun arayin gidin prosedur bekleyecek zaman degil anlayisla karsilayscaklarini umuyorum

Herşeyi veren Allah doğru ama nasıl bir insanın sağlığı maddi imkanlara bağlı olur aklım almıyor…
Bu sistemin de, bu sisteme boyun eğmek zorunda bırakanların da Allah cezasını versin.
Allah mucizelerinini babanız için de gösterir inşallah Allah tüm hastalara şifa versin, ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum 2 aydır ben de anneciğim ile sınav veriyorum.
Dilerim sabrın solu selamet olur.
dik durmaktan başka çareniz (-miz) yok

Sağlık bakanlığını arayıp durumumuzun aciliyetini izah edin benimde annem kanserken yatış yapılması gerekiyordu bütün hastanelere tek tek başvurdular

Valilik izni çıkartıp Twitter da paylaşım yaparak yardımda bulunabiliriz.

Şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…