• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl dayanayim nasil yüzüm gülsün. .!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
8 ocakta ilk aşkım, babami kaybettim.Bi süre önce akciğer kanseri tedavisi görmekteydi. Tedavsi baslamadan beni ikinci sevdiğim ,adama vermişti. Nisanladim , nişanin ardından ,gün aldik dogum günün olsun dedi. Ve atama icin şartti guzel tarih olsun dedi yoksa ekimde de bos gün vardi. 3 gun sonra babamin teshisi konuldu. Yikildik tabikide... Doktorlar umutsuz konsumustu ama yinede dirayetlydi babam.Gizlemistim hastaligini sirf etkilenmesin diye ,... aradan 4 ay sonra; (kurtaramadik..O zamanlarrdan 18 ocaga yani doğum doğum günüme aldik. Atama icin ama anlamli tarh olsun dedi. Nereden bilirdik. Babam son haftalarda rahatszlandi iyi giden adam. Bi haftada. Yogun bakam hastane ev serüvenimz babacagimin kalbi bu tempoya bu aciya yorgunlyga ,yetmedi oysakk babam iyiles bak nikahmiz gorceksin geleceksin dedim iyiydi. Son günde elime elbisem ulasmamisti. Son gun 8 ocak gunu geldi aksam babam yatiyordu baba bak bunlari giycem iyiles bak bi hafta kaldo iyi görmek istiyorm diyodum iyydide icimden de anne babama bsiy olmasin diyodim agrilar artiyordu... babam elbisey bana bakti güldü bisey demedi.. sanki bayramligini almis gibi 25 yasimda babama sevincimi gosteriyodum ; ( o hastayken moral olsun diye. Gecesine babam vefat etti.; ne hayallerimiz vardi oysaki daha.. Umudumj hic yitirmemiştim hic bi an inancimida; ( Simdi nikah icin ailelm bilecek kimse gelmyecek buruk olacak goz yasilim aile buyklerim dayilrin 3 ay 5 ay sonrada olsa olacak bu dediler nikah ve atama icindi bide olamsa yapamicaktik ama olemden once babamdan riza almıştık hayattayekn..rizasi vardi. Erteleyelim dedikte. Sonra oyle dediler. Bembeyaz gelinligime düştü lekelr; ( inatla beyaz sevmeme ragmen beyaz diye direktmistim elbisemi boyle mi olcakti simdi nasil mutlu olaym napayım sizce.? Anne babamda cok heveslendim giymemi mutlu olmami o an isterdi dedim giyim mi dedim kimse bilemsin giy icinde kalmsin dedi binsure gizleriz kinarlar dedi. Oysaki icimiz kan ağlıyor. Napayim ben simdj bi yanim giy babamin mezarina da gidecm insallah ama giysem mi ole beyazlar yoksa norml mi giysem keske babamda hayatta olsa da gorseydi bu gunleri ; ( böyle yazı olurmusta rabbime karsi sual olamz uzun oldu biraz ; ( bide nisanlimin uzaktaki ablasi bi bas sagligi bile dilemedi. O da dun aklima geldi. Bende sildim telfonmdan filan ablasini gerci hic hic sorunumda yok bi kac kez grstim iyide bide herkes kendine Yakışani yapar bugün bana yarın ona.daldan dala oldu kusura bakmayin çok doluyum..; (

Son düzenleme:
hiç bir şey anlamadım
hiç bir şey anlamadım
Bayagi uzun oldu. Babam rahatszdi rizasi da vardı 18 ocaga nikah tarhimizi almıştık 8 ocakta babam vefat etti.; ( nikahımda tayin için ve o gunde dogum günüm oldgu icin ogune almıştık tum hazrliklarimizi yapmistik.eVe hic sevmedim renk beyaz elbise almıştım.. babama da göstermistim. Simdj nasil olacak diyorum bu aciyla iptalde edemiuoz; (

Tarih çok yakın gerçekten. Dedikoduya bakmazdım ama evlenmekte istemezdim hemen.
Evet iyiydi bi hafta icinde oldu kötülendi; ( nikah icin bende cocuklar gibi son gün elbisemi ayakkmi gosteridm.. bide beyaz sevmem aylar oncesinden beyaz giycem dedim iicm buruk ama atama olacak bide dogum gunumaldigimz gün nasil sevinmistik simdi zerre mutlu değilim. ..

Aillerimizden kimseyi çağırmicaz.. ve yakin bi kac arkadas olacak. Oyle. Iicm aciyor.

ATA'ma için sadece nikah yapın. Sonra yemek, düğün ne istersen yaparsın.

Bi yanim giy babamin rizasi vardi giyip mezarinjn basina gitmek istiyorum. Babam cok isteyerek verdi bide beni. Ama en güzel anlarima şahit oldu neyseki..
Sonuçta eglence çalgı vs yok.... beyaz giymek istemen hakkın. Giy ve evlen. Sonra babana git. Görsün seni. Bu arada üzüldüm sizin adınıza.
Ben 8 aylık hamileyken annemi kalp krizinden kaybettim. Acı nedir bilirim. Sonra oglumu ona götürdüm. Hep istediği bi çocugum daha olsundu. Kısmet olmadı yaşarken. Mezarında torunun geldi annem dedim.

ATA'ma için sadece nikah yapın. Sonra yemek, düğün ne istersen yaparsın.
Düğün olmicak zaten sade bi nikah olacakti ama ben babam da hasta diye mutlu olsun diye elbiselerimi göstermistim. Gormemesine üzüldüm yikildim bu kadar yakin tatih bole beklemiyorduk ; ( düğün olmayacak bide dogum günümdu o gün

Başın sağolsun :( mekanı cennet olsun inşallahh... Baban seni o elbiseyle görmeyi çok isterdi inan. Giy nikahından sonra babanın mezarına git görsün seni..üzülme diyemicem ama asla elbiseyi giyiyorum diye vicdan azabı çekme. Baban seni Mutlu ve güzel görmek ister :( şimdi sen o elbiseyi giymezsen üzülmez mi kızım giymemiş diye canım

Sonuçta eglence çalgı vs yok.... beyaz giymek istemen hakkın. Giy ve evlen. Sonra babana git. Görsün seni. Bu arada üzüldüm sizin adınıza.
Ben 8 aylık hamileyken annemi kalp krizinden kaybettim. Acı nedir bilirim. Sonra oglumu ona götürdüm. Hep istediği bi çocugum daha olsundu. Kısmet olmadı yaşarken. Mezarında torunun geldi annem dedim.
Millet kinar diye ailem annem kimseye demeylim erteledik deriz dedi. ; (yaaa Allah mekanini cennet etsin..; (((( hayallim böyle degil di ama gönlümde giyip gitmek istiyor kisa bi elbse degil zaten diz altı icimi yakti bbaam keske yasada olamsaydi bugunler

Bayagi uzun oldu. Babam rahatszdi rizasi da vardı 18 ocaga nikah tarhimizi almıştık 8 ocakta babam vefat etti.; ( nikahımda tayin için ve o gunde dogum günüm oldgu icin ogune almıştık tum hazrliklarimizi yapmistik.eVe hic sevmedim renk beyaz elbise almıştım.. babama da göstermistim. Simdj nasil olacak diyorum bu aciyla iptalde edemiuoz; (
şimdi anladım başın sağolsun

nıkahı ertele bence daha babanın 40ı çıkmamış
bassaglığı için aramayan aılenın de destegını göremeyecegın bellı şimdıden. basın sagolsun

Basin sagolsun canim benim insallah mekani cennet olur..Bende babama asigim.Ama bence soyle de dusun senin gibi ona asik hayirli arkasindan dualar edebilecegi bir evladi var ne mutlu ona.Seni emanette etmis hem ,Isin guzel tarafindan bakmalisin bence :)

Dugun tarihi 18se ya da nisan bence cok erken.Aradan en az 3 4 ay gecmeli bence.

Nisanlinizin ablasida cok ayip etmis bence.Aradan 10gun gecmis aramaliydi kesinlikle.Ama silmeyin siz bosverin tas yerinde agirdir sizde yeri geldiginde belli edersiniz

Başın sağolsun :KK43: mekanı cennet olsun inşallahh... Baban seni o elbiseyle görmeyi çok isterdi inan. Giy nikahından sonra babanın mezarına git görsün seni..üzülme diyemicem ama asla elbiseyi giyiyorum diye vicdan azabı çekme. Baban seni Mutlu ve güzel görmek ister :KK43: şimdi sen o elbiseyi giymezsen üzülmez mi kızım giymemiş diye canım
Saolun Allah razi olsun bende sizin gibi düşündum hep babami telkin ediyordum bak beni üzme öğün iyiles diye ama dayanamdi kalbi yorgun geldi ; ( hastalığa Vicdanım sizliyor evet ama sizin gibide düşünüyorum sonra acaba bencilcemi yaklasiyorm babam ölmüş oyle giysem mutlu olursam babam cok cani yanarmo diyorm yillarca hayalini krudugum düs hayal oldu

nıkahı ertele bence daha babanın 40ı çıkmamış
bassaglığı için aramayan aılenın de destegını göremeyecegın bellı şimdıden. basın sagolsun
Ertelesek bu sefer annemin oldgu sehire gelmicez doğuda kalacaz annemde tek kardeslerim burada olursam sahip cikarim..o ablasi uzakta kendi ailesinide arada ariyor ama beklerdim bi o ablasi bende sildim onu zaten arasadq konusmam artik onla diger 3 kardesi oyle degil hergun geldiler insan uzakt olasa da aramaz mi...

Back
X