8 ocakta ilk aşkım, babami kaybettim.Bi süre önce akciğer kanseri tedavisi görmekteydi. Tedavsi baslamadan beni ikinci sevdiğim ,adama vermişti. Nisanladim , nişanin ardından ,gün aldik dogum günün olsun dedi. Ve atama icin şartti guzel tarih olsun dedi yoksa ekimde de bos gün vardi. 3 gun sonra babamin teshisi konuldu. Yikildik tabikide... Doktorlar umutsuz konsumustu ama yinede dirayetlydi babam.Gizlemistim hastaligini sirf etkilenmesin diye ,... aradan 4 ay sonra; (kurtaramadik..O zamanlarrdan 18 ocaga yani doğum doğum günüme aldik. Atama icin ama anlamli tarh olsun dedi. Nereden bilirdik. Babam son haftalarda rahatszlandi iyi giden adam. Bi haftada. Yogun bakam hastane ev serüvenimz babacagimin kalbi bu tempoya bu aciya yorgunlyga ,yetmedi oysakk babam iyiles bak nikahmiz gorceksin geleceksin dedim iyiydi. Son günde elime elbisem ulasmamisti. Son gun 8 ocak gunu geldi aksam babam yatiyordu baba bak bunlari giycem iyiles bak bi hafta kaldo iyi görmek istiyorm diyodum iyydide icimden de anne babama bsiy olmasin diyodim agrilar artiyordu... babam elbisey bana bakti güldü bisey demedi.. sanki bayramligini almis gibi 25 yasimda babama sevincimi gosteriyodum ; ( o hastayken moral olsun diye. Gecesine babam vefat etti.; ne hayallerimiz vardi oysaki daha.. Umudumj hic yitirmemiştim hic bi an inancimida; ( Simdi nikah icin ailelm bilecek kimse gelmyecek buruk olacak goz yasilim aile buyklerim dayilrin 3 ay 5 ay sonrada olsa olacak bu dediler nikah ve atama icindi bide olamsa yapamicaktik ama olemden once babamdan riza almıştık hayattayekn..rizasi vardi. Erteleyelim dedikte. Sonra oyle dediler. Bembeyaz gelinligime düştü lekelr; ( inatla beyaz sevmeme ragmen beyaz diye direktmistim elbisemi boyle mi olcakti simdi nasil mutlu olaym napayım sizce.? Anne babamda cok heveslendim giymemi mutlu olmami o an isterdi dedim giyim mi dedim kimse bilemsin giy icinde kalmsin dedi binsure gizleriz kinarlar dedi. Oysaki icimiz kan ağlıyor. Napayim ben simdj bi yanim giy babamin mezarina da gidecm insallah ama giysem mi ole beyazlar yoksa norml mi giysem keske babamda hayatta olsa da gorseydi bu gunleri ; ( böyle yazı olurmusta rabbime karsi sual olamz uzun oldu biraz ; ( bide nisanlimin uzaktaki ablasi bi bas sagligi bile dilemedi. O da dun aklima geldi. Bende sildim telfonmdan filan ablasini gerci hic hic sorunumda yok bi kac kez grstim iyide bide herkes kendine Yakışani yapar bugün bana yarın ona.daldan dala oldu kusura bakmayin çok doluyum..; (
Son düzenleme: