• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil Dayanirimki Ben Buna...

optimist9696

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2017
91
17
3
29
Canım çok yanıyor çok öncelikle şunu söyleyim dediklerimizi uyguluyorum okula makyajlı gidiyorum birşeyleri değiştirmeye çalışıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor çok cirkinim 1 teklif dahi almadım okulda.Vede1 hafta önce gerçek hayatta insanlarla konusamadigim için edindiğim sanal sevgilimden tekme yedim.Bugün de platonik olarak hoşlandığım çocuğun nisanlandigini öğrendim dünyam başıma yıkıldı onu çok sevmiştim acilmistim bana seninle olamam demişti annem nisanlandigi kız çok güzel dedi yeşil gözlü sonra bana dedi ki kızım dizin ağrıyor olabilir ama yuruyusunu düzelt konusma ni düzelt giyimini düzelt dedi çok üzüldüm annem bile bemi ezik görüyor bugüne kadar hiç kimse sevmedi istemedi beni oy gibi bi hayat yaşadım ne baktım güzel ne kendim ne şansım ne tipim ne kaderim canım açıyor be. Intihara düşünüyorum niye yaşıyorum ki ben

Canım bak kardeşimin yaşındasın ne intiharı ya kendine gel silkelen.
Dış guzellik inanki önemli değil önemli olan insan olabilmek iç güzellik.
Sakın öyle şeyler getirme aklına hayat sevgiliden ibaret değil kısmetin mutlaka çıkar birgün karşına sabret ve kendine iyi davran.

Canım bak kardeşimin yaşındasın ne intiharı ya kendine gel silkelen.
Dış guzellik inanki önemli değil önemli olan insan olabilmek iç güzellik.
Sakın öyle şeyler getirme aklına hayat sevgiliden ibaret değil kısmetin mutlaka çıkar birgün karşına sabret ve kendine iyi davran.
Ablam teşekkür ederim ama ciğerim yanıyor ne elde ettim ki diye düşünüyorum canım çok açıyor çok

Merhaba. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Duygularını anlıyorum. Sana şu an hayat çok zor ve çekilmez geliyor olabilir.Ama eminim intiharı düşünecek kadar umutsuz bir durumun yoktur. Mutlaka seni farkedecek biri çıkacaktır karşına. Okulunun rehberlik bölümü varsa uzman destegi al derim. Annenin gerçekten öyle düşündüğünü sanmıyorum, sen bu konuda hassas olduğun için öyle anlamış olabilirsin. Lütfen umudunu ve çabanı kaybetme, belki hayatın sana bir sürprizi vardır beklediğin kişiyi karşına çıkarmak için de daha zamanı gelmemiştir. Belki beklediklerinin olmayışı karşına daha hayırlısını çıkaracağındandır... Biliyorum beklemek zor geliyor sana şimdi. Ama beklediğine değecektir belki, öyle düşün. Ölüm çözüm değil sadece kaçış. Seni bekleyen güzel bir gelecek var bence, sen de buna inan..

Aa saçmalama kaç yaşındasın sen elbet olur sevgilin bunun için bu kadar üzülme geç olsun iyi olsun canım aklını başına al lütfen bak güzel insanların nerdeyse %60 yalnızdır
Çirkin olduğumu düşünüyorum ilk kez bu yıl sevgilim oldu oda sanal zaten tekmeyi bastı hiç teklif almadım lisede unidede oyle oldu makyaj yapıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor kimse bakmiyor be kimse gelip konuşmuyor bile fotoğraf çekindim instagrana attım kuzenim dedi ki saftin kaymış o ne tip çok kötü oldum erkek bu kuzenim yani açıkçası cirkinlesmissin dedi

Merhaba. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Duygularını anlıyorum. Sana şu an hayat çok zor ve çekilmez geliyor olabilir.Ama eminim intiharı düşünecek kadar umutsuz bir durumun yoktur. Mutlaka seni farkedecek biri çıkacaktır karşına. Okulunun rehberlik bölümü varsa uzman destegi al derim. Annenin gerçekten öyle düşündüğünü sanmıyorum, sen bu konuda hassas olduğun için öyle anlamış olabilirsin. Lütfen umudunu ve çabanı kaybetme, belki hayatın sana bir sürprizi vardır beklediğin kişiyi karşına çıkarmak için de daha zamanı gelmemiştir. Belki beklediklerinin olmayışı karşına daha hayırlısını çıkaracağındandır... Biliyorum beklemek zor geliyor sana şimdi. Ama beklediğine değecektir belki, öyle düşün. Ölüm çözüm değil sadece kaçış. Seni bekleyen güzel bir gelecek var bence, sen de buna inan..
Bu güzel cevap için teşekkür ediyorum ama insan hayatında hiç mi teklif almaz ve hiç almadım uni kazandim ama bi teklif bile almadım bakıyorum da ablam uni okurken gelen tekliflerin haddi hesabı yoktu arkadaşlık ilişkileri iyidi hayatın tadını çıkarıyordu ben hep acı çektim hep zorluk yaşadım bıktım artık hayattan sevdiğim bile gitti başkasının oldu

O optimist9696
Öncelikle nickini değiştirmekle baslayabilirsin mesela. ;)
Ezik kız nedir Allah aşkina ya. Insan neden boyle bir nick secer kendine?
Kendinden emin ol ve kendine güven. En önemlisi bu. Guzellik görecelidir. Kendinin farkinda degilsin sadece. Kendine inancın olduktan sonra arkası gelir merak etme.

Canım çok yanıyor çok öncelikle şunu söyleyim dediklerimizi uyguluyorum okula makyajlı gidiyorum birşeyleri değiştirmeye çalışıyorum kıyafet alıyorum ama olmuyor çok cirkinim 1 teklif dahi almadım okulda.Vede1 hafta önce gerçek hayatta insanlarla konusamadigim için edindiğim sanal sevgilimden tekme yedim.Bugün de platonik olarak hoşlandığım çocuğun nisanlandigini öğrendim dünyam başıma yıkıldı onu çok sevmiştim acilmistim bana seninle olamam demişti annem nisanlandigi kız çok güzel dedi yeşil gözlü sonra bana dedi ki kızım dizin ağrıyor olabilir ama yuruyusunu düzelt konusma ni düzelt giyimini düzelt dedi çok üzüldüm annem bile bemi ezik görüyor bugüne kadar hiç kimse sevmedi istemedi beni oy gibi bi hayat yaşadım ne baktım güzel ne kendim ne şansım ne tipim ne kaderim canım açıyor be. Intihara düşünüyorum niye yaşıyorum ki ben
merhabalar.
ya herşeye baştan yanlış başlamışsın canım arkadaşm kardeşim güzelim benim:)
bu nickin ne boyle.ezikkız96.boyle bir isim olabilir mi lütfen ya,okulunda sana teklif gelmeyebilir,bu çok normal orası okul,sevgili bulma kurumu değil.şimdiki kızlar 13 yaşına geldiklernde hemen süslenip püslenip karşı cinsten teklif beklemeye başlıyorlar.sonra da gelmeyince boyle bunalıma giriyorlar.benim çoğu arkadaşm 25 yaşlarında ilk sevgilileri oluyor,çnkü okumaktan veya seçici olduklarından boyle şeylere zaman bulamıyorlar.hayat karşı cinsten ibaret değil.güzel dinlendirici müzikler dinle,kendini geliştir,giyimden daha çok bakımlı olmaya çalış.ideal kilona in mesela,karakterimi değiştireceğim diyip kendini değiştirmekle başla işe.bu yaşta 10 kişiyle çıksan ne olacak? hepsi birer pişmanlık olarak kalıcak hayatında.25 yaşlarnda tanıştığn biriyle ancak ciddi düşünecek ve ilerde evleneceksin.şuan birbirleryle sevgili olan arkadaşlarn gerçekten evlencek mi zannediyorsun sen?

lütfen canım.özgüvenini tekrar kazanmaya bak.bu nickini değiştir.gerçekten kötü.

Canımsın ya... Ne intiharı? Daha kaç yaşındasın ki şanstan, kaderden bahsediyorsun? Dur bakalım, önünde upuzun yıllar var. Bu işler belli mi olur? Hayat ummadığın anda sana öyle sürprizler sunar ki...

Özgüven denilen şey öyle önemli ki... İstediğin kadar güzel ol, bu yoksa güzelliğin hiçbir kıymeti yok. Güçlü ol! Kendine inan, güzel şeylerin olacağına inan!

Tüm güzellikler senin olsun.

Okula gidiyorsun evlilik programına değil. Kaç ay oldu okul başlayalı bi teklif bile almamışsın. Şu zihniyetle Zaten ne olur bilmiyorum. Eziğim diyip duruyorsun kimse sana ezilsin diye acıyıp bişey yapmayacak biraz kendine güven ya. Yolun başında bitmişsin.

yüzünüzü mü beğenmiyorsunuz,fiziğinizi mi? ne yani sizi bu kadar çirkin hissettiren.

kimler kimler var yüzüne bile bakılmayacak kadar çirkin ama hatunda öyle bir özgüven var ki herkesi kendine hayran bırakıyor. bence öncelikli olarak şu kafa yapınızı bırakın mesela nick değiştirin. bunu size bin defa söyledik. yeter yani bir yerden başlayın artık.

mesela sınıfa girince öylece geçip oturuyor musunuz yoksa herkese güler yüzle günaydın vs diyor musunuz? öncelikli sorununuz yapısal olmalı fiziksel değil.

Sen kendini begenmiyorsun ki baskalari begensin istiyorsun
Once kafa yapini degistirmen gerekiyor
Ha olmuyor mu degismiyor musun meslegini eline alirsin gider estetik yaptirirsin
Bilmiyorum Allah bilir de intihar etmenden daha gunah degildir

yüzünüzü mü beğenmiyorsunuz,fiziğinizi mi? ne yani sizi bu kadar çirkin hissettiren.

kimler kimler var yüzüne bile bakılmayacak kadar çirkin ama hatunda öyle bir özgüven var ki herkesi kendine hayran bırakıyor. bence öncelikli olarak şu kafa yapınızı bırakın mesela nick değiştirin. bunu size bin defa söyledik. yeter yani bir yerden başlayın artık.

mesela sınıfa girince öylece geçip oturuyor musunuz yoksa herkese güler yüzle günaydın vs diyor musunuz? öncelikli sorununuz yapısal olmalı fiziksel değil.
Şöyle diyim burnum kirik dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu leke de var yüzümde kil var saçlarım ince boyum 164 72 kiloyum

Sen kendini begenmiyorsun ki baskalari begensin istiyorsun
Once kafa yapini degistirmen gerekiyor
Ha olmuyor mu degismiyor musun meslegini eline alirsin gider estetik yaptirirsin
Bilmiyorum Allah bilir de intihar etmenden daha gunah degildir
Evet kendimi beğenmiyorum ama yani güzel olsam teklif alırdım itiraf sayfasına bakıyorum kızlara övgü yağıyor hayatım boyunca herkes bana hep çirkin dedi bu böyle gitmezya degistirecem kendimi umusamiyvamhiç bideui kendime bebek gibi bakacam prenses yapcam geliştirip kitaplar okucam başka yolu yok gibi

Şöyle diyim burnum kirik dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu leke de var yüzümde kil var saçlarım ince boyum 164 72 kiloyum

burnunuzu devlet karşılamıyor mu yaptıramıyor musunuz?

dudakları dolgun gösteren likit rujlar var onlardan alın kalemle kontür yapın bir şekilde dolgun görünüm elde edersiniz.

yüzünüz için cildiyeye gidin. temizleyici jeller,tonikler kullanın. hiç olmadı maden suyu ya da gül suyu ile silin yüzünüzü yahu temizlemiş olursunuz. çil bence çok şeker bir şey benim de çıkıyor yazları ya da mesela benim de yüzümde lekeler oluyor mevsimsel olarak.

kilo vermek de sizin elinizde biraz dikkatli olun bence çok çok fazla kilonuz yok zaten şuan big booty akımı var ben de popomu büyümeye çalışıyorum :KK70:

hep böyle üzgün konular açıyorsunuz ya siz hiç gülmüyor musunuz? yanlış hatırlamıyorsam aynı bölümde okuyoruz bence bunları düşünmek yerine java html öğrenin :KK70::KK70:

55 kilo civarlarina in. Kıllar için epilasyona yada laser tedavisine başlayabilirsin. Çiller için sakın birşey yapma , şahsen ben hep kendim için diledim ama ne yazık ki olmadılar. Kocaman bir gülümsemeyle o çiller nasıl sempatik gözüküyor biliyor musun? İnce dudaklarına gelecek olursakta herkes kocaman dudaklı olucam diye bir şart yok. Sen kendini sev bence biraz :KK76:

Back
X