Burunlarından fitil fitil gelsin o kazandıkları para haram zıkkım olsun insaAllah hepimizi yakıp kavurdular hayatımızi.kararttilar malzemeden calcaz diyeOff söylenecek o kadar şey var ki. Allah bunun sorumlularının topunun belasını versin. Para için yapmayacakları şey yok. Ya az katlı sağlam bina yapmak çok mu zor. Dikiyorlar dar up uzun binaları yaaa burası deprem ülkesi yatay az katlı sapasağlam bina yapmak gerçekten çok mu zor anlamıyorum. Gerçekten diyecek yazacak söz bulamıyorum. Allah hepsinin belasını versin
Çok aşırı uzuluyorsaniz günde 1 2 saat bakın oda akşamları haberlere bakın.Sosyal medyada detay olduğu için caniniz sıkılabilir.Dua edin.Arkadaşlar dayanamıyorum dayanamıyoruz her anım ağlamakla geçiyor uyku yok iştah yok her dakika ağlıyoruz . Ölü sayısı bilindik 20 bine ulaştı ve en az 200 bin kayıp daha var . Ülkemize noldu bizimbir video gördüm 2 yaşlarında bir çocuk yemek sırasına gecmis titreyerek yemek bekliyor belki evinde eskiden annesine nazlana nazlana yerken şimdi ne verseler onu yiyor annesiz babasız kalan yavrular evladını yitirenler . Rabbim kaldırılmayacak yük yüklemez derler ama bu bizi çok yoracaga benziyor nefes alamıyoruz yaşamaktan utanıyoruz. Şuan enkaz altında hala sağ insanlar varsa nasıl nefes alıyorlar nasıl yasayacaklar birçok kişi zaten açlıktan soğuktan ve nefes yetersizliğinden ölecek zaten amcam bizzat yerine gitti haberlerde görmediğimiz o kadar korkunç ölümler çarkı cesetler video attı iyice çöktük biz bu haldeysek bizim kardeşlerimiz nasıl dayanacak . Nasıl normale döncez dönebilirmuyiz
Çok aşırı uzuluyorsaniz günde 1 2 saat bakın oda akşamları haberlere bakın.Sosyal medyada detay olduğu için caniniz sıkılabilir.Dua edin
Haklısınız ama aslında bu zamana kadar izlediklerm ha bide kapalı alan fobim var onların yerine kendimi koydukca delirecek gibi oluyorum elimden gelen yardımı yapıyorrm ama gene de eksik ve yetersiz eğer bebeğim olmasa direk yerine gidip canla başla çalışrdim yükümü böyle hafifletirdim galibaÇok aşırı uzuluyorsaniz günde 1 2 saat bakın oda akşamları haberlere bakın.Sosyal medyada detay olduğu için caniniz sıkılabilir.Dua edin.
Kardeşim de gönüllü gidenlerden, bu akşam arayabildi. Sesinde hüzün vardı ve size buradan bir kare dahi atamam, çok zor abla oradan izlemek ile olmuyor inan, gözümü kapatıp yarım saat uyuyamıyorum dedi.Arkadaşlar dayanamıyorum dayanamıyoruz her anım ağlamakla geçiyor uyku yok iştah yok her dakika ağlıyoruz . Ölü sayısı bilindik 20 bine ulaştı ve en az 200 bin kayıp daha var . Ülkemize noldu bizimbir video gördüm 2 yaşlarında bir çocuk yemek sırasına gecmis titreyerek yemek bekliyor belki evinde eskiden annesine nazlana nazlana yerken şimdi ne verseler onu yiyor annesiz babasız kalan yavrular evladını yitirenler . Rabbim kaldırılmayacak yük yüklemez derler ama bu bizi çok yoracaga benziyor nefes alamıyoruz yaşamaktan utanıyoruz. Şuan enkaz altında hala sağ insanlar varsa nasıl nefes alıyorlar nasıl yasayacaklar birçok kişi zaten açlıktan soğuktan ve nefes yetersizliğinden ölecek zaten amcam bizzat yerine gitti haberlerde görmediğimiz o kadar korkunç ölümler çarkı cesetler video attı iyice çöktük biz bu haldeysek bizim kardeşlerimiz nasıl dayanacak . Nasıl normale döncez dönebilirmuyiz
İşe amcanızın attıklarını izlememekte başlayın ve ölen kimseleri videoya almasının, bunu yaymasının ahlak dışı olduğunu da izah edin lütfen. İnsanlar fellik fellik video çekip yayıyor. Hiç o insanların ailesini düşünen, diğer insanları düşünen yok. Size yollarken sizi bile düşünmüyor. Ne kadar bencilceArkadaşlar dayanamıyorum dayanamıyoruz her anım ağlamakla geçiyor uyku yok iştah yok her dakika ağlıyoruz . Ölü sayısı bilindik 20 bine ulaştı ve en az 200 bin kayıp daha var . Ülkemize noldu bizimbir video gördüm 2 yaşlarında bir çocuk yemek sırasına gecmis titreyerek yemek bekliyor belki evinde eskiden annesine nazlana nazlana yerken şimdi ne verseler onu yiyor annesiz babasız kalan yavrular evladını yitirenler . Rabbim kaldırılmayacak yük yüklemez derler ama bu bizi çok yoracaga benziyor nefes alamıyoruz yaşamaktan utanıyoruz. Şuan enkaz altında hala sağ insanlar varsa nasıl nefes alıyorlar nasıl yasayacaklar birçok kişi zaten açlıktan soğuktan ve nefes yetersizliğinden ölecek zaten amcam bizzat yerine gitti haberlerde görmediğimiz o kadar korkunç ölümler çarkı cesetler video attı iyice çöktük biz bu haldeysek bizim kardeşlerimiz nasıl dayanacak . Nasıl normale döncez dönebilirmuyiz
Grupları varmış orda atılıyormus kendisi çekmemiş aslında ama keşke atmasaydi. Bende dedimbugun piskolojim kaldırmıyor böyle şeyleriİşe amcanızın attıklarını izlememekte başlayın ve ölen kimseleri videoya almasının, bunu yaymasının ahlak dışı olduğunu da izah edin lütfen. İnsanlar fellik fellik video çekip yayıyor. Hiç o insanların ailesini düşünen, diğer insanları düşünen yok. Size yollarken sizi bile düşünmüyor. Ne kadar bencilce
Şebeke suyuna katsınlar başka çare yokBen bugün psikiyatiste gittim . Antidepresan kullanıyorum çok uzun yıllar ve son 1 aydır kendimi iyi hissettiğim için bırakmıştım.
Dedim bana uyuşturucu verin. Dayanamıyorum. Sonsuza kadar ilacaa bağımlı yaşamak istemiyorum ama çok mutsuzum dedim.
Doktor kullanacaksın ilacını başka çaresi yok dedi. Kendi kendine aşamazsın çok zor dedi. Bugün başladım yeniden antidepresana.
Bu ülkede mutlu olmak imkansız.
Bende asla uyuyamiyorum uyusam da ağlayarak titreyerek uyanıyorum oğluma bakıyorum sürekli sonra ruyamda sürekli binalardan aşağı düşüyorumGece bu saat oldu otuz saattir ilaç almama rağmen uyuyamıyorum İstanbul'u bekleyen depremi düşündükçe iyice gittim.arkadsim ölmüş bugün aldım haberini .dayanamıyorum
beni mahvetti cocuk ömrümden ömür aldı kendi oğluma o kadar benziyor üstünden uzakAh kuzum benim o minicik haliyle yemek sırasına mı girmiş
Çocuklara dayanamıyorum onlar çok masum öylece kabullenmeleri durumu…
Emzirmesem bende ilaç kullanmak isterdim sanırım çünkü altından kalkamıyorum sürekli ağlıyorum..
Sürekli avizeye bakıyorum sonra da tüm gece ağlıyorum 5 dakika uyusam kabus görüyorumIstanbul depreminden çok korkuyorum. Dumduz oluruz herhalde. Kafamda hep uykuda yakalanip oğlumu nasıl koruyabilecegim, evde nereye comelelim diye prova yapıyorum hicbirinde kurtulusumuzu goremiyorum. Uyuyamiyorum, oglumla doğru dürüst ilgilenemiyorum. Hiç iyi değilim ve daha da iyi hissedemeyecrk gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?