• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl değişir bu huyum.. Yardım...

Septembre16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
44
18
3
34
Merhabalar herkese. Çok rahatsız olduğum bi özelliğim hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Şöyle anlatıyım ben çok kırılgan çok hassas bi yapıya sahibim. Karşımdaki insan konuşurken bana azcık sesini yükseltse veya biraz ters konuşsa hemen gözlerim dolu dolu oluyo. Genel olarak bütün insanlarla böyle. Karşımdaki kişinin karşısında küçük bi kız çocuğu gibi gözler dolu dolu oluyorum öyle. Bu arada evliyim 1 yaşında bi oğlum var. Çocuğumun yanında böyle çocuk gibi küçük düşmek istemiyorum artık aklı da ermeye başlayacak.Ağlayınca çok güçsüz hissediyorum kendimi Ne yapabilirim nasıl aşabilirim bu durumu veya neyden kaynaklı acaba bu huyum lütfen yardım

Merhabalar herkese. Çok rahatsız olduğum bi özelliğim hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Şöyle anlatıyım ben çok kırılgan çok hassas bi yapıya sahibim. Karşımdaki insan konuşurken bana azcık sesini yükseltse veya biraz ters konuşsa hemen gözlerim dolu dolu oluyo. Genel olarak bütün insanlarla böyle. Karşımdaki kişinin karşısında küçük bi kız çocuğu gibi gözler dolu dolu oluyorum öyle. Bu arada evliyim 1 yaşında bi oğlum var. Çocuğumun yanında böyle çocuk gibi küçük düşmek istemiyorum artık aklı da ermeye başlayacak.Ağlayınca çok güçsüz hissediyorum kendimi Ne yapabilirim nasıl aşabilirim bu durumu veya neyden kaynaklı acaba bu huyum lütfen yardım
Yani hem uzuldum hem anlatiminiza gulsedim ama malesef bu ozelliginizi torpileyebilirsiniz belki ama Degisim olacagini sanmiyorum karakter meselesi biraz bende biraz nazli olmayı isterdim ama malesef yapimda yok fazla soguk kanliyim hemde cok duygulandigim bile sayilidir

Bende senin gibiyim canım. Özellikle eşim veya babam ses tonunu yüzkseltsin hemen dolar gözlerim. Tanımadığım biriyle tartışmaya girersem hemen kalbim ağzıma geliyo gözlerim doluyor. Bende sevmiyorum bu huyumu. Malesef kalıcı.

Acaba gecmiste ezik bagrilan bir cocukluk yasadiniz
Bu uzmanla gorusseniz iyi olur

Biraz bende öyleyim...Eskiden kafama daha çok takardım her şeyi. Üzülmemeye çalış çünkü her zaman her isteğimiz gerçekleşmiyor

önce önemsemedim de sonra üzüldüm ya çocuğumun yanında küçük düşmek istemiyorum deyince.. haklısınız çocuğunuz annesinin güçsüz olduğunu düşünmesin . destek mi alsanız acaba..

Herhalde kimse size ses yükseltmekten fazla bir şey yapmamış ki bunlara gözünüz doluyor.
Kazık yedikçe, yalan duydukça bir süre sonra basit şeyleri önemsemiyorsunuz.
Aynen. Benimki de kazik yiye yiye gecti. Eskiye gore cok az agliyorum.

Herkese ver gereken cevabi. Niye aglayasin ki? Ben de senin gibiydim buyuk olçude aştim.

Ooof kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali, al benden de o kadar. Bende öyleyim ve ne yaptım ettimse de değişemedim. Bi kaç gün değişsem, sonra hemen özüme dönüyorum. Napalım biz böyleyiz. Sevincimizi de üzüntümüzü de korkumuzu da endişemizi de her şeyimizi ağlayarak ifade ediyoruz.

Ooof kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali, al benden de o kadar. Bende öyleyim ve ne yaptım ettimse de değişemedim. Bi kaç gün değişsem, sonra hemen özüme dönüyorum. Napalım biz böyleyiz. Sevincimizi de üzüntümüzü de korkumuzu da endişemizi de her şeyimizi ağlayarak ifade ediyoruz.
Aynı şekilde bazen söz veriyorum kendime güçlü olacaksın dik duracaksın ağlamak yok diye sonra fazla uzun sürmüyo engel olamıyorum.

Eskiden bende öyleydim. Ama bazı insanların taş gibi kalpleri olduğunu ve kırmak için hiç cekinmedigini gördükçe bende katılastim.
Hatta Mevlananin çok güzel bir sözü var çok severim.
Yumuşak olma,ezilirsin.Sert olma,kırılırsın.
Herzaman kendimizi her duruma hazirlamali ve dozunda tepki vermeliyiz..Ağlamak kötü birşey değildir tam tersine hassas ve duygulu insanlara özgüdür ve güzeldir.
Ama güçlü görünmek istiyorsak ağlamak doğru olmuyor tabıki.
Zamanla asacaginiza eminim.

Back
X