• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl değişir bu huyum.. Yardım...

Yani hem uzuldum hem anlatiminiza gulsedim ama malesef bu ozelliginizi torpileyebilirsiniz belki ama Degisim olacagini sanmiyorum karakter meselesi biraz bende biraz nazli olmayı isterdim ama malesef yapimda yok fazla soguk kanliyim hemde cok duygulandigim bile sayilidir
Keşke ben de bu kadar duygusal kırılgan olmasaydım diyorum

Yengeç burcu geldi aklıma:KK53:
İlk evlendiğimde öyleydim.eşim bağırmak değil eleştirdiğinde dolardı gözüm olmadı ağlardım
Sonra cevap vermedim diye kendi kendime kızardım
Zamanla ne oldu bilmem cevap vermeye başladım insanlara ağlama olayı bitti
Cevap verme derken kavga tartışma vs değil.normal düşünce söyleme
Kasmayın kendinizi sıkışmışlık hissi o ağlatan

Aglamak niye gucsuzluk olsun. Ama tabi rahatsiz oluyorsaniz o baska.
Normalde ağlamayı güçsüzlük olarak görmüyorum ama misal bi tartışma anında bi taraf sesini yükselterek sivri sivri konuşuyor bi taraf da gözyaşları içinde bakıyorsa o zaman aciz gibi duruyo.

Memur falan degilseniz hizmet sektöründe calismayla atlatabilirsiniz(Cagri merkezi gibi)
O kdr insanla bas ettikten sonra bir bakmissiniz alışmışsınız ya da stresle bas etme yollari egitimi alin musteri odakli verilen bu eğitim sosyal hayatinizda da etkili olacaktir:KK39:

Sorun o zaman aglamaktan ziyade kendini ifade edememen. Belki kendini daha iyi ifade etsen boyle hissetmessin.

Yengeç burcu geldi aklıma:KK53:
İlk evlendiğimde öyleydim.eşim bağırmak değil eleştirdiğinde dolardı gözüm olmadı ağlardım
Sonra cevap vermedim diye kendi kendime kızardım
Zamanla ne oldu bilmem cevap vermeye başladım insanlara ağlama olayı bitti
Cevap verme derken kavga tartışma vs değil.normal düşünce söyleme
Kasmayın kendinizi sıkışmışlık hissi o ağlatan
Eskiden annem yemeğin tuzu az olmuş dese ağlardım abartmıyorum o derece şimdi o derecelerde değil ama yine de fazla yani

Ayy kiyama ya :KK61: ben de ayni boyleyim. Aslinda hic hassas bir yapım yok. Aksine sert ve dikimdir ama sinirlensem aglarim. Uzulsem ağlarım. Sevinsem aglarim. Esimle iki kavgaya etmeye göreyim hemen ağlarım. Babam ters baksa aglarim :KK70:kendime sinir oluyorum. Akmasin diye yukari filan bakip arkaya burnuma akmasini saglamaya calisirim filan. Sacmalik ya :olamaz: zayifliktan degil bence. Sinirsel uyarimiz cok gidiyor :KK70: gecmiyor valla ben kendimi boyle kabullendim. Annem de hic zayıf bir kadin olmamasina ragmen hemen gozleri doluverir. 55 yasinda hala aglar. :KK14: siz de kendinizi boyle kabullenin :KK51:

Ayy kiyama ya :KK61: ben de ayni boyleyim. Aslinda hic hassas bir yapım yok. Aksine sert ve dikimdir ama sinirlensem aglarim. Uzulsem ağlarım. Sevinsem aglarim. Esimle iki kavgaya etmeye göreyim hemen ağlarım. Babam ters baksa aglarim :KK70:kendime sinir oluyorum. Akmasin diye yukari filan bakip arkaya burnuma akmasini saglamaya calisirim filan. Sacmalik ya :olamaz: zayifliktan degil bence. Sinirsel uyarimiz cok gidiyor :KK70: gecmiyor valla ben kendimi boyle kabullendim. Annem de hic zayıf bir kadin olmamasina ragmen hemen gozleri doluverir. 55 yasinda hala aglar. :KK14: siz de kendinizi boyle kabullenin :KK51:
Kabullenmek istemiyoruuuummm :(( zırlak bi çocuk gibi hissediyorum kendimi böyle. Bide çocuğu olunca insan kendine daha bi çeki düzen verme ihtiyacı hissediyo.

Memur falan degilseniz hizmet sektöründe calismayla atlatabilirsiniz(Cagri merkezi gibi)
O kdr insanla bas ettikten sonra bir bakmissiniz alışmışsınız ya da stresle bas etme yollari egitimi alin musteri odakli verilen bu eğitim sosyal hayatinizda da etkili olacaktir:KK39:
Üni mezunuyum ama çalışmıyorum. O dediğiniz iş varya benim için imkansız ötesi bişey :) 5 dk sürer iş hayatım yapamam :)

Eskiden bende öyleydim. Ama bazı insanların taş gibi kalpleri olduğunu ve kırmak için hiç cekinmedigini gördükçe bende katılastim.
Hatta Mevlananin çok güzel bir sözü var çok severim.
Yumuşak olma,ezilirsin.Sert olma,kırılırsın.
Herzaman kendimizi her duruma hazirlamali ve dozunda tepki vermeliyiz..Ağlamak kötü birşey değildir tam tersine hassas ve duygulu insanlara özgüdür ve güzeldir.
Ama güçlü görünmek istiyorsak ağlamak doğru olmuyor tabıki.
Zamanla asacaginiza eminim.
İnşallah öyle olur

Kabullenmek istemiyoruuuummm :KK43:( zırlak bi çocuk gibi hissediyorum kendimi böyle. Bide çocuğu olunca insan kendine daha bi çeki düzen verme ihtiyacı hissediyo.

Ya evet ben de gercekten gicik oluyorum. Bazen kendi kendime simdi ağlayacak ne var da ağlıyorsun diye kızıyorum :KK70: ama engel olamıyorum napayim. Sebepsiz bir goz dolması. Duygusal ve psikolojik olarak cok stabil bir insanim. Hicbir lafin altinda da kalmam ama o yaslar ille dökülecek :işsiz: cozumunu bulursanız bana da haber verin lutfen :KK61:

Ya evet ben de gercekten gicik oluyorum. Bazen kendi kendime simdi ağlayacak ne var da ağlıyorsun diye kızıyorum :KK70: ama engel olamıyorum napayim. Sebepsiz bir goz dolması. Duygusal ve psikolojik olarak cok stabil bir insanim. Hicbir lafin altinda da kalmam ama o yaslar ille dökülecek :işsiz: cozumunu bulursanız bana da haber verin lutfen :KK61:
Aynen çözüm bulursak haberleşelim :)

Keşke ben de bu kadar duygusal kırılgan olmasaydım diyorum
ama bunu gucsuzluk acizlik olarak algilamayin her insanin iradesi tavri farklidir aslinda her bireyin tavrı kendine ozeldir.Siz bana naif alingan olmayi ogretin
Üni mezunuyum ama çalışmıyorum. O dediğiniz iş varya benim için imkansız ötesi bişey :) 5 dk sürer iş hayatım yapamam :)
Ayy cok tatlisiniz ya benim gorumcemde biraz boyle bukadar olmasada bende buyuk sevinc gosterileride olmaz panik biride degilimdir hic ben olaylar karşısında buz kesiyorum resmen bende bu huyumu nix sevmem asiri soguk kanliyim hicbir konuda esime aileme nazlanamiyorum yapsamda inanmiyorlar

ama bunu gucsuzluk acizlik olarak algilamayin her insanin iradesi tavri farklidir aslinda her bireyin tavrı kendine ozeldir.Siz bana naif alingan olmayi ogretin

Ayy cok tatlisiniz ya benim gorumcemde biraz boyle bukadar olmasada bende buyuk sevinc gosterileride olmaz panik biride degilimdir hic ben olaylar karşısında buz kesiyorum resmen bende bu huyumu nix sevmem asiri soguk kanliyim hicbir konuda esime aileme nazlanamiyorum yapsamda inanmiyorlar
Ahh ahhh öğretilecek veya öğrenilebilecek bişey olsa keşke azcık bi değişime de razıyım :kızgın:

Back
X