- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
20 yaşındayım son 7 -8 yıldır berbat bir hayatım var.Bu yıl 2 yıllık bir bölüm tercih edip gidicem buralardan hep tıp okumak istedim ama psikolojik sorunlarım çalışmama birşeyleri düzeltmeme izin vermedi.Batmanda yaşıyorum ve burda sadece 1 arkadaşım var arkadaşta denmez her türlü kazığı attı bana ama kimsem olmadıgı için konuşuyorum yanlızlık koyuyor bir süre sonra evde tüm gün boş boş oturuyorum kimsenin benimle arkadaşlık yapmak istemediğini düşünüyorum, öylede oluyor. sosyal ortamlara girdiğimde hep dışlanıyorum, sosyal fobi tedavisi olarak hep sosyal ortamlara gir zamanla alışırsın denilir ama ben girdikçe daha dibe batıyorum çünkü bulunduğum ortamda kimse beni kaale almıyor, iletişim kurmak istemiyor herkes benden kaçıyor.Ben de diğer kızlar gibi özgüvenli cıvıl cıvıl olmak istiyorum ama nereden başlıcam bilemiyorum.Tipinde etkisi oldugunu düşünüyorum 1.65 83 kiloyum oldukça berbat bir esmerliğim var gözlerimin altı mosmor dudaklar ince herkesten çirkin ezik iması yiyorum.Hiç erkek arkadaşım olmadı nasıl özgüvenli olucam bu durumdan nasıl kurtulucam bilemiyorum öneriniz varmı?