- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Buarada devlet hastaneleirnde de psikologlsr psikiyatristler var, ya elbette özeller gibi uzun seans olmaz ama, bi onlara da gidebilirsin.. Çıkarsın ya her derdin dermanı vardır üzme kendini..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Önceki konularına da göz gezdirdim. Sana kocaman sarılasım geldi. Günümüzde yaşıtlarının tek derdi sevgili meselesi olmuşken başında bunca dert. Birine sığınmak istemen o kadar normal ki. Ama bu senin hata yapma, aldanma yetini de ikiye katlar dikkatli olmalısın. Yaralarımı sarayım derken daha fazla yaralanma. Kaybedecek ne var ? Hiçbir şey. Tırnaklarınla kazı hayatı kardeşlerine örnek ol. Biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ama yaparsın, yapacaksın. Güçlü bir kadın olabilirsin. Üzülmek de hayatın bir parçası ama bu hep üzüleceğin anlamına gelmez. Bazen acı çekeriz bazense çiçekler açar hayatımızda. Güzel günler de gelecek.
Zordur. Ne kadar zor olacağını tahmin dahi edemeyeceğim kadar zor. Ailevi ya da aşk durumlarınızı bilmiyorum ama maalesef yakınını kaybetme durumunu herkes bir gün yaşayacak. Düşündükçe derine gidersin, yapma. Unutursun demiyorum farkındaysan düşündükçe derine gidersin diyorum. Bunun için kendine en azından seni gün içinde oyalayacak bir aktivite bul. Farklı branşlarda istediğini yap. Bu zamanla alışkanlık olur zaten sende.
Sevgili konusuna gelince ne zamandır birliktesiniz ve neden ayrıldınız? Eğer hayatınızın çok önemli noktasında ve ayrılma sebebiniz de çok basit bir nedense tekrar gözden geçirin ayrılığınızı fakat eğer tam tersi ise yolunuza bakın.
Biliyorum bıktınız benden..
Nasıl desem nasıl anlatsam bilemiyorum.. Bi boşluk var içimde.. Ağlasam geçicek ağlıyorum ama ara ara kesik kesik ağlıyorum.. Bi yerde oturup tek bi noktaya bakmak istiyorum. Çok kötü durumdayım öyle yol ayrımları var ki hayatımda hiç çıkar yol yok.
Sevgilimden ayrıldım. Babamla konuşmuyorum. Annem asla dönemeyeceği bi yerde. Okul hayatım berbat bi hal aldı. Gidecek yerim yok kalsam kalamıyorum. İşin kötüsü depresyon değil bu tamamen gerçek şeyler. Akıl alır şeyler değil inanın bana. 20 yaşındayım. Tarifi yok ama seneleerce büyüdü yaşım.. Hani bu filmlerdeki her şeyle başa çıkan kahraman tipler olur ya herkes benden onu bekliyo ama ben de insanım. Yoruldum çok yoruldum..
Annemi annemmii çok özlüyorum. O olsaydı böyle olmazdım..
bir fidandım derildim,
fırtınaydım duruldum,
yoruldum ah çok yoruldum,
siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz...
okurken aklıma bu şarkı geldi..
canım benim Allah yardımcın olsun..
arkadaşın varmı çevrende seni anladığını düşündüğün..onlarla vakit geçirsen..
kulağına müzik alıp yürüyüş yapsan sevdiğin yerlerde...
yada spora başlasan..nebileyim yani böyle sıkıntılarına odaklanmaktan seni kurtaracak şeyler olsa...
Umarım musmutlu olursun..
çok gençsin, kimsenin seni kendinden geçecek kadar üzmesine izin verme kahraman
Umarım sizler de çoook mutlu olursunuz. Yahu ne güzel yazıyosunuz..
Gerçekten öyle hissediyorum.. Müziğe bi takarsam çoooook derine giderim allah korusun toparlanamam bi kere yaşadım ordan biliyorum. Sporla resim düşünüyorum olur inşallah..
inşallah canım..
anneni yeni mi kaybettin bu arada başın sağolsun?
Bayramda bir yıl olacak.. Dostlar sağolsun..
Allah yardımcın olsun..eminim zor gunler geciriyosun ve geciriyoruz..Allah kuluna tasiyamayacagi yuk vermezmis.arkadasim 16yasindayken tum ailesini kaybetmis suan 29 yasinda ve ondan ogrenecegim daha o kadar cok sey varki..sükret arkadasim evet demesi kolay diceksin ama Allah buyuk suphesiz
....sevdigi kulusun Allah in ne guzel..sana dua edecem.Rabb im aydinliga cikarsin..
Ben anneme ağlarken biri eğildi dedi ki ağlama. Çok hırslandım sen ne bilirsin dicem. Sözde ağız payı vericem ya. Demesin mi ağlama ben sekiz kişiyi birden gömdüm. Belli ki kaza ya da deprem bilemedim. Var beteri biliyorum.. Allahıma şükürler olsun herşey için.
Duan için de allah razı olsun.. Allahım birini bin etsin dert nedir bilme inşallah..
senden de Allah razı olsun..senin gibi insanlar çok çok az..sen ne güzel bi insansın..eminim Allah bu şükretmelerini karşılıksız bırakmaz.önemli olan zorzamanda isyan etmek yerine şükretmek..sen çok şanslısın kiAllah bu duyguyu yüreǧine vermis.
Allah yardımcın olsun
Çok zor olmalıAma buraya yaz hep olur mu..Akıl akıldan üstündür sana hep yol gösterecek insanlar olur.
Okul derslerin için de bölümün ne merak ettim?İstersen özelden de yazabilirsin. Belki yardımcı olabileceğim bir bölümdür.Çünkü bazı bölümler gerçekten yardım alınınca daha rahat yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?