Nasıl desem..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Biliyorum bıktınız benden..
Nasıl desem nasıl anlatsam bilemiyorum.. Bi boşluk var içimde.. Ağlasam geçicek ağlıyorum ama ara ara kesik kesik ağlıyorum.. Bi yerde oturup tek bi noktaya bakmak istiyorum. Çok kötü durumdayım öyle yol ayrımları var ki hayatımda hiç çıkar yol yok.
Sevgilimden ayrıldım. Babamla konuşmuyorum. Annem asla dönemeyeceği bi yerde. Okul hayatım berbat bi hal aldı. Gidecek yerim yok kalsam kalamıyorum. İşin kötüsü depresyon değil bu tamamen gerçek şeyler. Akıl alır şeyler değil inanın bana. 20 yaşındayım. Tarifi yok ama seneleerce büyüdü yaşım.. Hani bu filmlerdeki her şeyle başa çıkan kahraman tipler olur ya herkes benden onu bekliyo ama ben de insanım. Yoruldum çok yoruldum..

Annemi annemmii çok özlüyorum. O olsaydı böyle olmazdım..

Anneniz vefat mı etti?

Her şey insanlar için, bunlarında geçeceğini unutma, bol bol da dua et. Rabbim açar içini İnşallah..

Dua zamanın gelmiş demektir. En çok sıkıntılı olduğun zamanlarda yaklaşabilirsin ona, en samimi en gerçek duygularındır çünkü
hiç kimse inanmak istemez ama her kışın bir baharı mutlaka vardır
hepimiz zor zamanlar geçirdik/geçiriyoruz. önemli olan yola nasıl devam ettiğin değil nereye varmak istediğin..

Son düzenleme:
Daha öncede mi yazdım; ama konularını okumuştum hatırlıyorum,Polis olayını biliyorum noldu o durum... ondan mı ayrıldın yoksa

Evet. Diğerleri küslüktü bu ayrılık. Ha asıl mevzu buna üzülmem mi? Değil. Çünkü onun umrunda bile olmadı. Asıl mevzu hiçbir şeyle teselli bulamayacak olmam..

Bu arada, evet daha önce de yazdın hem de her konuma.. Büyük bir özen ve çok anlayışlı çok şefkatli bir üslup ile.. Teşekkür ederim😌

Son düzenleme:

nerde kalıyorsun baban evlimi..

Ben inanıyorum inan. İnan ki ettiğim dua namazımdan uzun sürüyo. Ama her şey daha da kötü oluyo..

Ey büyük Allahım en iyisini bilirsin elbet ama nolur beni üzecek olanı çıkarma karşıma diyorum..

Düşün ki her kapı kapanmış yüzüne. Sığınacak teselli bulacak hiçbi şey kalmamış. Ki Allah hiçbirinize yaşatmasın.. Duygusal olarak bomboş içim..

Bol bol dua edın ben öyle yaparım ıyı gelıyor bana

Herşey geçer üzüldüğünüze değmez

Anneniz içinde başınız sağolsun

O olsaydı belkı daha güçlü hissederdiniz

ayy teşekkür ederimmmm

Bak şunu unutma her genç kız böyle ayrılıklar yaşıyor, büyük travmalar atlatıyor.. sorsan herkesin içinde bir geçmişe dönük kalp yarası vardır... Önemli olan geçiyor, bunu bil.. Zaman gerçekten ilaç, annenden de bunu bilirsin, evet unutulmuyor ama acısı ilk günki gibi de durmuyor... Şu an bulunduğun ruh halide geçecek kendine zaman tanı, bir süre sonra değişik bir çevre yeni arkadaşlıklar vs seni kendine getirecetir. Baktın toparlayamıyosun, bi doktora git antidepresan başlasın... Depresyon belirileri bunlar aslında..

Ben seni anlıyorum, gerçekten anlıyorum. Okul bir şekilde biter onu kafana takma. Gönül ilişkilerinde benden şansızı var mıdır derim hep. inan benim kadar olamazsın :) atanma sorunum da var. yani benimde tutanacak bir dalım yok ailemden başka. Dua ediyorum neden olmuyor deme, dualar hiç bir zaman boşa gitmezler. bu dünyada cevabını alamadıkların öteki dünyada karşına çıkacaklar. kırgınlıkla dua etme, şükürle et. evren mesaj meselesi var ya ne kadar pozitif olursan o kadar iyi olur her şey diye. zor ama etkili denedim oluyor :) tabi sonra bir çöküyorum hepsi gidiyor

Bol bol dua edın ben öyle yaparım ıyı gelıyor bana

Herşey geçer üzüldüğünüze değmez

Anneniz içinde başınız sağolsun

O olsaydı belkı daha güçlü hissederdiniz

Sağolun dostlar sağolsun..
Ben annem varken çok başkaydım. Dünyalar benimdi. Bir seneye yakın oldu. Yeri dolmuyo tamam ama tesellim bile yok. Annem ciddi anlamda en yakın arkadaşımdı. Mesela hani sınıfta yurtlarda falan kankamız olur ya bildiğimiz o derece. Her şeyim oydu ondan başka hiçbişey zerre umrumda olmazdı. Amaaan der geçerdim. Ama şimdi yüzümü hiçbi şey güldüremiyo..

Değil. Evlenemez evlenirse yüzüne bile bakmam.

Evlenesi varsa hayatında birini istiyosa anneme iyi bakacaktı. Onunla ilgili konuşmak istemiyorum. O kadar dışında hayatımın.

ah ahh..
bizde on yıl önce kaybettir anneciğimi..
babam rahmetli olduktan 3..4 gün sonra hayatımı yaşamak benimde hakkım demeye başladı..ağlıyoruz diye kavga etti bizimle

Ayrıldığıma üzülmüyorum kalp ağrısı falan da değil. Arkadaş mevzusu da nasıl biliypr musun millet konuşurken içim bayılıyo. Ben sadece susmak karşıya bakmak istiyorum. Kimse ne yaşadığını bilmediğinden, konuşmalara esprilere olağan tepkiler vermeni bekliyolar. E veremeyince ortamı da bunaltıyosun. Yağmur yağsa açsam camı kapıyı ne varsa. Düşen damlalara falan bakıyorum su akıp gidiyo ya en büyük huzur. O an hiçbişey duymuyorum.

Kendini boşlukta hissediyorsun diyebilir miyiz biz buna?

Ailen varmış işte tutunacak..

Şükürle ediyorum. Derdime de şükürler olsun biliyorum ki daha beteri var diyorum. Oof 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…