Nasıl devam edicem bilmiyorum yardııım lütfen

yaseminnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
96
1
96
İzmir
Kızlar öncelikle düşüncelerinize çok ihtiyacım var çünkü dışardan insanlar daha iyi gözlem yapabiliyor.sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz başlarda herkeste olduğu gibi herşey mükemmeldi ilk olarak benden hiç bi arkadaşımla görüşmememi istedi zaten çok ark. meraklısı deilim kabul ettim hep yanımda olduğu içinde bi yalnızlık falan hissetmiyodum başka kimseye ihtiyacım yoktu yani.nese daha sonralardan farketmeye başladım takıntılı ve paranoyak bi insan.biyere bakmadığım halde neden o çocuğa baktın biriyle konuştun mu senle konuşmak isteyen birileri varmı benden bişi saklamazsın demi falan saçma sapan sorular.ben bu soruları hep cevap verdim içi rahat etsin aramız bozulmasın diye ama sonuçta kim bütün gün boyunca böle asılsız sorulara cvp vermek isterki.bunlar bizde hep olan şeyler yani ama artık canıma tak etti bugun yazma sebebimde şu: msj geldi eski kız arkadaşlarımdan bitanesinden numarayı silmiş ama bn hatırlıodum numarıyı nese msj geldi dedim okudum sonra sil dedi ee tamam silerim şuan konuşuoruz hem silmesem ne olcak dedim(bu arada msj kandil msjı).eyvah demez olaydım daha önceden silerdin şimdi nie silmiosun napıcaksınki arayıp konuşcakmısın saçmalamaya başladı ben 2 yıldır kimseyle konuşmamışım ve ayrıca bana telefonumu sürekli kapattırıyo gelmiş bana ne diyo sinirlendim kapattım teli.bana hep dioki ben sana güvenmek için çok uğraştım sen bu güveni görmezden gelemezsin "güvenmiyosun" diyemezsin dio bu nedir ozamn ben hep bana güvenmediğini hissediyorum bunları ona söylüyorumda ama değişen hiç bişi yok.seviyorum ama bu laflarıda kaldıramıyorum artık saklı gizli başkalarıyla konuşan bi insan olsam bu yaptıkları koymaz tabi sadece bunlarda deil.telefon dökümünü incelemek annemle dışarı çıktıımda teli aç dinlicem demeler sonra sürekli benş bişilerle suçlamalar çok yoruldum ayrılmak istemiyorum ama sanki başka çarem yok.bi çok defa ayrılık konusu geçti sözler verdi ben sana güveniyorum dedi ama hiç bişey değişmiyor kendimi çok mutsuz hissediyorum onun saçma sapan soruları düşünceleri hep bizden önce geliyo napıcam bilmiyorumm hem güvenip hemde bu lafları nası söler şuan kafamda okadar çok şey varkı dağınık dağınık anlattım hep.telefon konusu bukadarda deil sadece örnek verdim yardım edin napıcam ben kafaya takmaktan başım ağrıo hergün ama o hemen unutuyo herşeyi bişey yokmuş gibi davranıyo

oldukça takıntılı biri anladığım kadarıyla. bu şimdi size çok kötü görünmese bile yıllar geçtikçe çekilmez hale gelecek. bir de zaman geçtikçe insan daha çok alışır kişilere. alışkanlıklardan vazgeçmesi de bir o kadar zordur. şimdiden vazgeçmeniz sizin için iyi olur gibi görünüyor.
aynı olayı daha önce de gördüm. vazgeçmeyen kadının şu an ki durumu içler acısı. evden dışarı bile çıkmıyor. eşi çalışmasını da yasakladı. evliliklerinin 3. senesinde ((
herkesin başına aynı şey gelecek diye bir şey yoktur ama örneklerden mümkün olduğunca ders çıkarmalıyız diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim ilgilendiğin için bana hep dioki evlendiğimzde böyle olmucak korkma bunlar geçicek falan filan hiç geçicek gibi durmuyo ve bu takıntılarıda eski kız arkadaşı yüzünden başlamış en yakın arkadaşıyla aldatmış onu.resmen onun yaptığının cezasını çekiyorum ama iyiyken herşey mükemmel nası vazgeçeyimki ben onun düzelmesi için bişi yapmak istiyorum psikoloğa gitmek istedi sonra vazgeçti insanın önce kendi istemesi gerekiyo düzelmeyi ben onu bukadar üzdüğümü görsem kahrolurum elimden geleni yaparım sevmiyomu anlamıyorumki ya

erkek arkadaşın çooook şanslı.
çünkü böyle berbat huylara katlanabilecek tek kız tanımıyorum.
sana çok çektirir,kimse senden kıymetli değil,unutma.

tatlım walla işin çok zor Allah yardımcın olsun. sen ilişkinizin başında weya arkadaşken güvenini kıracak bişiler mi yaptın acaba ki sewgilin bu kadar takıntılı?? eğer böyle bişi yoksa bunlar hastalık belirtisi walla tedawi olması gerek sewgilinin. ewlenince geçicek sözüne de sakın ha inanayım deme düzelsin sonra ewliliği düşünürsünüz. sana bolcana sabır diliyorum

Neden kabul ettiniz her şeyi?

Lütfen seviyorum onun için kabul ettim demeyin, sevgi bunların olmasına izin vermemeli.

Hayatınızı mahvediyorsunuz.

ah be güzelim hayat böyle geçer mi... neden bu kadar taviz verdn ki, ne demek arkadaşlarınla görüşmemek... arkadaş ayrı sevgili ayrı... bence ilişkini gözden geçir, evlenince değişecek bir huy gibi de görünmedi bana...

Arkadaşım suç sende neden dersen ;;;

İlkbaşlarda sen izin verdiğin için sen istediğin için bu durumdasın,,

Sen en başından açık açık konuşup şartlarını ortaya koysaydın oda sana bu kadar hükmedemezdi,,,

Ama sen onun isteklerini onayladığın için oda artık ben ne istersem onu yapar havasına girdi...

Unutma sen verdin çünkü....

Bak 2 seneni sana zehir etmiş yaşadığın kadarmı yaşayacaksın kurtul bu zincirinden özgürlüğün tadını çıkarmaya bak...

Böyle insanlar insanların hayatlarını mahveder yorarlar ruhunu çökertirler insanın,,

Yaşaman bak,,,Sevgiyle kal..

tüm hata sendeymiş ne yazık ki... neden erkek arkadaşın için tüm arkadaşlarınla görüşmeyi kesiyorsun ki..? arkadaşlarınla zaten çok samimi değilsen aynı şekilde devam edebilirdin. şimdi yaptıklarına imkan vermişsin hayatından herkesi silerek. bırak bu yüzden güvenmezse güvenmesin, onun güvenini sağlamak için mi geldin dünyaya?
bu sıradan bir örnekse daha ne yapsan ilişkinizi değiştiremezsin bence. ya böyle hayatını tek kişiye bağlı geçiriceksin, onun kararlarıyla ya da yol vericeksin, kendi yoluna bakıcaksın.

canım bunlar gerçekten çok abartı şeyler
ortada çok büyük bir güvensizlik var..
bu ilişkiyi bu şekilde yürütmen seni çok üzer,çok yıpratır.
ben evlenince düzeleceğini hiç sanmıyorum,dahada abartır.

neden kabul ettim çünkü istedikleri çoook çok önemli şeyler değildi arkadaş olayı mesela ama sizinde dediğinz gibi bu fırsatı ben verdim ilk bailarda tmam dedm ama giderek arttı bu anlamsız istekler anlamadığım ise şu ben ona bana güvenmiyosun beni sevmiyosun dediğimde okadr büyük tepkiler verioki bende diorumki demekki seviyo yoksa nie tepki versin.seviyosa üzdüğü için üzülür dimi yaaa kafayı yicem valla hep acaba şölemi bölemi diorum hepinize teşekkür ediorum ilgilendiğiniz için çözüm bulamasamda konuşmak rahatlatıyo bu arada güvenini sarscak hiç bişi yapmadım takıntılarının sebebi eski kız arkadaşı asıl koyanda bu

ya keşke güvenmiyorum dese bende ona göre davranırım ya uğraşırım güvensin die yada basar giderim ama yaptıklarını kabul etmio bana güvenmiosun dediğimde öyle bi tepki verioki ben suçlu oluorum resmen.olan oldu ben tavizler verdim zamanı döndüremem şiimdi napcam onu bilmiyorum

ilişkiniz iki senelik, eski kız arkadaşı ne zamandansa artık... seni onca zamanda tanımamış da, taa onun kafasına soktuklarıyla mı hareket ediyor? bir anormallik olduğu ortada. ama sen ondan normal olmasını istiyorsan senin de normal şeyler üzerinden ilerlemen gerekir. arkadaşlarınla görüşmemen örneği mesela, hayatında büyük bi taviz vermişsin. insan hep daha fazlasını ister... bi yerde dengeyi sağlaman gerekirdi.

onada hak vermek lazım tabi geçmişte kötü şeyler yaşamış ama bunu kesinlikle sana uygulaması yanlış.Sen yaptın sanki..

çok çok iyi düşün canım.Sevgililik bi derece idare edilebilir ama evlilik için felaket bunlar.Görüyoruz sonra her gün evliliğini bitiren çiftleri.Eğer düzeleceğinden emin değilsen ya da hiç bir değişme yoksa geleceğini mahvetme derim ben.Bugün üzülürsün ama ilerde pişman olmazsın en azından

haklısın biraz düşünmem gerekiyo sonrada içimden geçen herşeyi aman ne düşünür die düşünmeden anlatıcam bu sefer anlar belki

arkadaşlar önemli değil demişsin canım bu düşüncene katılmıyorum. yarın bigün seni terkederse içini dökebilceğin,dışarı çıkacağın çay kahve içebileceğin bi tane arkadaşın yok. bence sen büyük bi fedakarlık yapmışsın. ayrıca erkek arkadaş neyse de kız arkadaşlarına izin vermemesi tamamen takıntılı bi ruhun göstergesi bence.

şuan çok seviyosun seni anlıyorum ama bu şekilde bi ömrünü geçirdiğini düşün. evlenseniz annene babana gitmeni de problem eder muhtemelen.
senin için zor belki ama yol yakınken ayrıl bence. hayatında habis bi tümör gibi ömrünü tüketir böyle insanlar. ayrıca sana güvense bu kadar saçmalamaz.güvenen insan annenle dışarı çıktığında telden etrafı dinlemez,kız ark. görüşmeni engellemez.

iyi düşün bence hazır aranızda kötüyken uzaklaş bu insandan. inan değmez hiç kimse bu kadar fedakarlığa.

Ah be canım sen baştan vermişsin ipleri adamın eline. Arkadaşlarını neden sildin ki o istedi diye? Arkadaş ayrıdır. Hayat sadece sevgiliden ibaret değil ki yeri gelir en büyük derdini bir arkadaşına anlatırsın; sevgiline anlatamazsın. Allah yardımcın olsun... Umarım bir şeyler değişir değişmezse de bırak inceldiği yerden kopsun. Böyle kendini çok yıpratırsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…