- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi yaseminnnnnn
-
canım teşekkür ederimm katlanmaya bayılmıyorum ama böle bişi yüzünden bitmeside saçma geliyor nolcak bilmiyorum artık
canım teşekkür ederimm katlanmaya bayılmıyorum ama böle bişi yüzünden bitmeside saçma geliyor nolcak bilmiyorum artık
böyle birsey yüzünden bitmesi saçma demişsin ama emin ol bitmesi gereken en önemli konulardan birisi bu ..benimde başımdan geçti böyle birşey çalışıyorum ben telefon eder telefonu açık bir şekilde masaya koy der ve dinlerdi .evet cok ilginç ama bunu yapardı aradıgında acmasam nerdeydin ne yapıyordun ..kızdıgım zaman ise ben seni cok seviyorum hep o yuzden kıskanıyorum derdi .kıyafetlerime karışır makyaj yapmamı istemez işe bakımsız gelmemi ister hergun ne giydin diye sorardı .artık tahammül edemeyip ayrılmak istedigim inanılmaz tehditler hakaretler küfürler inanamazsın .bu tür insanlar karşısındakine degil kendisine güvenemezler ve kompleksli insanalrdır hep kendilerinde eksiklik hissederler .beraberken iyi olacaktır çünkü onun yanında güvendesindir baskası seni onun yanından alamaz .ooofff anlatırken bile yaşıyorum o günleri evlenirsen falan da geçmicek hiç boş ümitlere kapılma .
konuştuklarım sana acımasız taş kalpli gibi gelebilir ama ne derler bilirsin yaşayan çeken bilir .ayrılmak adına çok savaş verdim çok çabaladım şükürler olsunki kurtuldum .şuanda cok güzel bir beraberliğim var .bana sonsuz güvenen güzel giyindigimde bakımlı oldugumda beni dahada seven benimle gurur duyan bir sevgilim var .asla kıyafetime nereye gittigime karışmayan .ha tabi kıskanıyor beni ama mantıklı yerlerde ve durumlarda beni boğmuyor .ve ben hergün o hastalıklı o kangren ilişkiden kurtulduguma şükrediyorum .karar tabiki senin ben seni yönlendirmek adına yazmadım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim .hayat çok uzun geçer degişir umuduna sakın kapılma böyle insanlarlada ömrüne yazık olur ..Allah hakkında hayırlısını versin .
erkek arkadasının bu tavrının eski kız arkadası yuzunden olduguna eminmisin?
yani sana bunun boyle oldugunu o mu anlattı yoksa sen ilişkilerine sahit oldun mu eger sana bunu kendisi soylediyse buna cok da itimat etme... evet aldatılmıs olabilir bu onu sarsmıs da olabilir
ama erkek arkadasının bu durumu asırı kıskanclık da degil zaten erkek arkadasında ilginç bir davranıs bozuklugu var ve bu tarz davranıs bozukluklarının altında genelde daha farklı sebepler yatar..
erkek arkadasınza dikkat edin.. sizi aldatıyor yada aldatmıs da olabilir..
bu tarz asırı tepkiler sucluluk pskilojisi ve aynı seyin kendi basına aldattıgı kişi tarafından getirilmesi korkusuyla da yapılıyor olabilir...
insanlar buna kılıf olarak da genelde aldatıldım sebebi bu aynı seyi tekrar yasamak istemiorum seklinde konusur... erkek yada bayan.. ama altında sucluluk psikolojisi ve aynı seyin basına gelmesi korkusu yatmaktadır..
illa boyle olacak demiyorum ama bu da bir secenek... bu sorunu yasayanlar bu ihtimali de goz ardı etmesinler..
benim sevgilim yapmaz benim kocam yapmazcılardan olmayın ... bazıları kendini cok guzel saklıyor ama bastırdıkları hersey boyle tuhaf davanıs bozukluklarıyla ortaya cıkabiliyor ayrıca her insanın hata yapma payı vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?