• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl dikkat çekilirr ???

simsimii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
21
11
3
26
Kızlar Merhaba,
Dikkatini çekmek istediğim bir beyefendi var aynı iş yerinde çalışıyoruz yaşı benden biraz büyük çok cool karizmatik bir bey kendisi :D dikkatini nasıl çekebilirim çok resmi ve soğuk duruyor iş yerine geldiği zaman sadece günaydın deyip gülümsüyor göz kırpıyor onun haricinde soğuk merakım dikkatini nasıl çekerim kadınsı olurum daha çok ben 24 yaşındayım kendisi 28

Yalı büyük diyince 40 falan sandım 28in neresi büyük kız😂 flört konusunda berbatım iyi olanları konuya davet ediuorum

Kızlar Merhaba,
Dikkatini çekmek istediğim bir beyefendi var aynı iş yerinde çalışıyoruz yaşı benden biraz büyük çok cool karizmatik bir bey kendisi :KK70: dikkatini nasıl çekebilirim çok resmi ve soğuk duruyor iş yerine geldiği zaman sadece günaydın deyip gülümsüyor göz kırpıyor onun haricinde soğuk merakım dikkatini nasıl çekerim kadınsı olurum daha çok ben 24 yaşındayım kendisi 28
Hiç bir erkek cool değildir. Pusuya yatmış avını bekleyen tavrıdır o :D

saç, makyaj ve kıyafete özen göster.
Eğer işin topuklu ayakkabı giymeye müsaitse topuklu tercih et.
Güzel ve hafif bir parfüm sık ve salına salına yanından geç.
Aralarda bakışlar at göz teması kur ona baktığını, ilgilendiğini fark etsin.
Sonra bir anda ilgisiz takıl...
Eğer neden ilgisizleştiğini merak eden tavırlar takınırsa ordan iş çıkar ama hala umursamaz ve soğuksa hep senin uğraşman gerek bence salla

Back
X