Merhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Psikolojik manevi maddi her konuda lütfen dertliyim. Doğru bi insan nasıl olunur. Bir kadin nasıl olmalı.
Bence doğru diye bir şey yok. Birilerine göre doğru olmaya çalışma.
Cahil değilsin, eksiğini giderme dersindeysen cahil olamazsın.
Kendini yerme çok. Dünyanın en bilgisi, en güzeli de olsan sen kendine nasıl davranıyorsan insanlar da sana öyle davranıyor.
Örnek, bi dönem kilolu hissederdim kendimi insanlar da iri derdi. Söylemeyi bıraktım valla herkes süzülmüşsün dedi halbuki aynı kilodaydım.
Adım adım git. Roman oku, kişisel gelişim oku, film izle, haber izle.
Herkes her şeyi bilmek zorunda değil.
X bi konu olsun, uzmanlaş. Örneğin muhasebe, film canavarlığı ya da elmalı kek denince akla sen gel.
Dolabında her yere giyilecek joker bi kombin, kim misafir gelirse gelsin çok iyi yaptığın fix basit bir menü, sabit bir parfümün olsun sana iyi hissettiren.
Ne alaka deme, çöktüğün dönmelerde sabit yetenek ve özellikler iyi geliyor.
Serhat Yabancı, Esra Ezmeci gibi kişilerin videolarını izle, kitaplarını oku.
Vücudunu sev. Karakteristik burnun ya da basenin varsa bile. Elinde olan, çok sevmediğin şeyleri düzelt.
Eğitim, çevre, iş her şey değiştirir sorunu.
Sadece kendinin en iyi versiyonu ol.
Bir günde mükemmel olursan hayatın geri kalanı boş geçer ama kendine zaman ver iyileşmek bitmez.
Benim alışma gelenler bunlar.
İlla hata yap, bazen bi konuda cahil ol, bazen rezil ol zaten. Zor oluyor ama çok öğretiyor, kendimden biliyorum.