Nasıl döner

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Günaydın kızlar 3. Gündür detaylı ultrasona gidip geliyorum
Bugün yine saat 10'da gireceğim
Bebeğim hep ters duruyor ve uyuyor
Dun ıkı saat yurudum
Cıkolata , vısne suyu herseyı yedım donmuyor cocuk
Nasıl dondurebılırız
Doktorda bende bıktık
Orda donmuyor oynamıyor eve gelıncede yerınde durmuyor
Napıcam ben

Donmeyince muayene edemiyor mu doktor?

Canım detaylı ultrason oldugu için nwt herseyının incelenmesı gerek
Bende riskli gebelik kategorisindeyim rapor almam gerekiyor ama bebek dönmediği için bakamıyor
Bir tek sırtı dönük yani
Allah Allah neden acaba normalde tatlı birşeyler yiyince kıpır kıpır olur seninki başbaşa kalınca kuduruyor sanırım :))

İnşallah döner de gosterır kendını. Aklıma şu gorsel geldi :)

Canim giderken yoruluyorsan uyuyor olabilir. Tok git bir de .Ayrica ayni saatlerde gidiyorsan ondan da olabilir. Bebegin hareket ettiği saatleri bilirsin az cok ona gore denk getirmeye calis .Benim oglum da sırtını dönmüştü ama dr cihazi gezdirince tekrar döndü.

Kahvaltııı yap sonra çikolata değilde biri yazmıştı pekmez diye pekmezli şerbet mi yazmıştı suyla karıştırıp iç demişti bana. Daha gitmediğim için deneyenedim. Ama kahvaltı çok işe yarıyor birde öyle dene bakalım inşallah döner sıpa :)) birde sevdiğin birşey ye ben erik yiyince cinsiyetini öğrenmiştim

Canım 3. Gun farklı saatlerdeydı
Hep tok gıttım
Kahvaltıdan sonra cok oynuyor ama hastaneye glınce tık yok

Kahvaltıyı cok sevıyor
Tok gıdoyorum ama hastaneye gıtınce hareketı kesıp ters donup uykuya gecıyor
Ama pekmezı ddnıcem
Cok tesekkurler

Tatlı eksı farketmıyor , yemeğı cok sevıyor ama hastaneye alerjisi var sanırım :)

Kafein zararlı ama açık bir çay ya da hafif bir kahve de içebilirsin yanında da çikolata gibi tatlı bir şey. O zaman dayanamaz kıpır kıpır olur bence. Bende hep zararlıları tavsiye ettim ama aklıma bunlar geldi. Bir kerecikten bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…