Nasil dua etmeliyim?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Arkadaslar bir suredir cok istedigim hic birsey yolunda gitmiyor gercekten o kadar bunaldim ki ne yapmaliyim ne dusunup teselli bulmaliyim? İstedigim kisiyle evlenemedim is hayatina kafami veremiyorum hersey ters gidiyor? Mutsuzluktan herseye ruh gibi bakiyorum. Cok tesirli reddedilmeyen hayatinizin akisini degistiren bir dua yada davranis var mi? Hayatin zorluklarina karsi nasil teselli buldunuz?

Hepimizin hayatında düşüşe geçtiğimiz zor zamanlar oluyor, hayatın kendisi böyle maalesef. Yapacağınız şey umudunuzu yitirmemek, pozitif durmaya çalışmak, ve her işte bir hayır vardır düşüncesini benimsemek. Eğer evlenemeseydiniz vardır bir hayır bunda da diyip yoluna bakmalısınız.

Içten edilen her dua kabul olur. Forumda da dua gruplari var onlara bak isersen. Topluca edilen dualarin kabul edildiğini düşünüyorum.

Temiz kalpli ve yurekten edilen her duanin kabul edildigine inaniyorum... Allahin bize verdikleriyle yetinip sukredince dahasi geliyo Rabbim herkesin kalbini temiz tutsun gerisi bi duaya bakar o kimsenin avuclarini bos cevirmez..

Valla o çok tesirli dediğin duâyı bilmiyorum da , Rabbim samimiyetle yapılan hiç bir duâyı geri çevirmez ,hakkınızda hayırlısı ne ise olsun .

Doğru mu yanlış mı bilemem.Ama çokkkk bunaldığım işlerimin hep ters gittiği zor zamanlarımda oturur, resmen Rabbimle sohbet eder gibi derdimi anlatır yardım isterim.Derim ki Allah'ım senin kulunum zaten ne yaşıyorum neyin sıkıntısını çekiyorum biliyosun ama yine de derdimi anlatıp dermanını isticeğim senden başka yerim yok.Öyle başlarım keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı sen yardım et Yarabbim diye diye dert anlatırım resmen. Bunuda genelde uyumadan önce öyle oturduğum yerde içimden öyle anlatır anlatır sonra da sana sığınıyorum der yatarım.Bu benim için hep böyle olmuştur. İçim rahatlar sıkıntım azalır hatta bazen geçer işlerim yoluna girer zamanla. Yükümü mutlaka atarım ama. böyle yani.

hakıında hayırlısıysa olsun...hayırsızsa olmasın...
çünkü onu birtek Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…