Nasıl düşük yapabilirim?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.359
393
53
Selamlar kesem 6+2 de kaldı. Normalde daha büyük olmam gerekiyormuş kalp atışı da oluşmadı bu 2. Gebeliğim ilkinde de kalp atışı oluşmamıştı kürtaj olmuştum uyutulmadan çok zorlandım doktorum uyutmak istemedi.simdi de kendiliğinden düşsün istiyorum zaten daha küçük ve aşırı lekelenme oluyor kahve ve kırmızı renkte. 1 haftadır geliyor ama düşmüyor yengem de ebe o da diyo kendi düşse daha iyi diye

Doktorunuz düşük için ilaç vermedi mi evde düşmesi için küçük haftalarda ilaç veriyolar

Doktorunuzdan rica edin geçen bi arkadaş evde düşük yaptı ilaç vermişler kanama başlayınca wc otur sakin ol kendi düşecek haftası küçük zaten demişler. Denilen şekilde düşük yaşadı.
Çok iyi ya, kürtaja girince ameliyat olcakmisim hissi oluyor korku basıyor. Ben de isteyeceğim

Çok iyi ya, kürtaja girince ameliyat olcakmisim hissi oluyor korku basıyor. Ben de isteyeceğim
Evde düşük gerçekleştikten sonra yine bi kontrole gidio içerde parça kalmış mı diye baktırırsınız. Zaten zor olan bu durumu en azından ev ortamında stresi minimum yaşayarak geçirirsiniz inşallah. Ve Rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlı sağlıkla kucağınıza alacağınız nice evlatlar nasip etsin

Geçmiş olsun ben 6 haftalık gebeliğimde düşük yaptım önce leke geldi sonra kanama başladı, hastaneye giderken de arabanın içinde hissettim kesenin geldiğini. Doktora gittiğimde içerde materyal kalmamış dedi, baktım gerçekten düşmüştü pedin üstüne. Ama ilaç da verdi yani iyice temizlenmesi düşmesi için ilaç veriyorlar normalde. Siz kürtaj olmak zorunda kalırsanız genel anestezi yaptırın ısrarla. İlk gebeliğimde kürtaj oldum, uyanıkken psikolojik olarak çok zorlar diye düşünüyorum

Back
X