Nasıl düzeleceğim?

Hamile iken bebegimin cinsiyetini ogrenmek icin doktora gittigimizde doktor erkek dediginde ben cok uzulmustum. Hep hayalim kuz cocugumun olmasi, bana arkadas olmasi, saclarini ormem falandi. Doktorum "sen erkek dusmani misin? " demisti. Hala gulerim. Oglum dogana kadar ben hep belki doktor yanlis soylemistir diye son ana kadar kiz bekledim. Cok guzel bir oglum oldu. Iyi ki de oglum olmus diyorum simdi. O an kiz istesem de simdi bana arkadas bir oglum var. Hayirlisi bu imis. Rabbim acilarini gostermesin. Kizi erkegi hic onemli degil inanin. Hayirli olsun onemli olan o. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Hayirli olsun.

Hamile iken bebegimin cinsiyetini ogrenmek icin doktora gittigimizde doktor erkek dediginde ben cok uzulmustum. Hep hayalim kuz cocugumun olmasi, bana arkadas olmasi, saclarini ormem falandi. Doktorum "sen erkek dusmani misin? " demisti. Hala gulerim. Oglum dogana kadar ben hep belki doktor yanlis soylemistir diye son ana kadar kiz bekledim. Cok guzel bir oglum oldu. Iyi ki de oglum olmus diyorum simdi. O an kiz istesem de simdi bana arkadas bir oglum var. Hayirlisi bu imis. Rabbim acilarini gostermesin. Kizi erkegi hic onemli degil inanin. Hayirli olsun onemli olan o. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Hayirli olsun.
Çok Teşekkürler içimi rahatlattınız :)

Benim kiz cocugu isteme nedenlerimden biri de eski esimle ilgili bazi sorunlarim vardi. Onlardan bir tane de ben dunyaya getiriyorum diye kiz istiyordum. Acaba siz de oyle mi dusunuyorsunuz? Herkes ayni degil inanin. Babasi ne kadar odunsa oglum o kadar dusunceli. Hepsi ayni degil.

Hormonlardandir... kendinizi bu kadar hazirlayinca öyle gelmiştir.. Allah sağlıkla kucaginiza almak nasip ettiğinde hepsi geçer...

Benim kiz cocugu isteme nedenlerimden biri de eski esimle ilgili bazi sorunlarim vardi. Onlardan bir tane de ben dunyaya getiriyorum diye kiz istiyordum. Acaba siz de oyle mi dusunuyorsunuz? Herkes ayni degil inanin. Babasi ne kadar odunsa oglum o kadar dusunceli. Hepsi ayni degil.
Yok aslında eşim hiç öyle biri değil, kız istememin nedeni biz iki kız kardeşiz, başka kimsemiz yok hep destek olduk birbirimize istedimki o da bize kardeş gibi olsun saçma bi düşünce işte ondan vicdan yapıyorum

Bizim komşumuz kız çocuk için 3 tane oğlan çocuk yapmıştı . Çok heves ediyorsanız ikinciyi denersiniz. Bir kız Bir oğlan iyi olur. 2 oğlan da iyi olur beraber oynarlar. Ama olmuyorsa 3. ve 4. yü denemeyin bence. Hayırlı evlat olsun insallah. Ne kız çocukları var serserilikte erkek çocuklarına bin basar, ailelerine çektirmedikleri kalmiyor

Yok aslında eşim hiç öyle biri değil, kız istememin nedeni biz iki kız kardeşiz, başka kimsemiz yok hep destek olduk birbirimize istedimki o da bize kardeş gibi olsun saçma bi düşünce işte ondan vicdan yapıyorum
Evet kizi erkegi yok bu isin. Anne olunca daha iyi anliyorsun. Hatta kiz cocugunu buyutmek biraz daha zor. Evlat evlattir. Sarip op kokla. Gerisini bosver. Gule gule buyutun.

İkincisi kız olur.. boşuna üzülüyorsunuz..

merhaba arkadaşlar
17 haftalık hamileyim ,2 buçuk yıllık evliyim isteyerek oldu bebeğim hatta yaklaşık bir yıl uğraştım ilaç kullandık,değişik kürler denedik hastaneler vb..öğrendiğimde çok sevindim bi an önce doğsun istedim içimden hep kız olmasını diliyordum
Sonra geçen gün erkek olduğunu öğrendim yıkıldım resmen, içimde korkular başladı nasıl büyüteceğim doğuracağım diye bütün enerjim gitti...
Bunu bekleyen yüzlerce kadın olduğunu biliyorum, sağlıklı olması için dua etmem gerektiğini biliyorum ama bu enerjisizlik isteksizlik vicdan azabı yaşamama neden oldu..nasıl düzelirim bilmiyorum, acaba hamilelikteki psikolojiden mi oluyor bu? Daha önce yaşayan var mı?
Sen hele bir kucağına al erkek çocuk bende sevmez istemedim doğana kadar da hissedemedim ama o an var ya ilk kez ağladım mutluluktan iyi ki oğlum olmuş

Dr a gittigimde ikiz erkek dediginde sedyeden kalkamadim:KK70:çunkü hep kiz göruyordum ruyamda ve buna kendimi hazirlamistim..Evde tek kizim hatta sülalede üc taneyiz gerisi erkek
sadece yoldasim olur gözuyle bakmistim..simdi ogullarim büyudu opucukler cay icermisinler senin icin markete gideyimler havada ucusuyor:KK9::KK9:hep asik gibi bakiyorlar cok guzel bir duygu Allah sizede saglikli dogumlar nasip etsin
evladin hayirlisi en iyi yoldasmis ..cinsiyeti belirlemiyor bunu vicdani belirliyor..

Valla bizim topikte de döndü bu olaylar.. Bıktım resmen..
Merak etmeyin kasılmalar filan oluyor, erken doğum riski oluyor.. O zaman erkek kız unutursunuz.. Allah insanlara dert vermedikçe, şükretmiyoruz.. Yoktan yere, ay psikolojim ona bozuldu, yok buna bozuldu..

Canim yapma.Bi dogsun dunyalara degismezsin.Hormonlardan hep bunlar.Ben de hamileyim , umrumda bile degil cinsiyeti. Ne olursa olsun. Saglik olsun.

Benim ikizlerim erkek. Önce biri belli oldu diğeri belli değildi. Heralde o da kızdır dedik. Sonra başladık ne güzel bi kız bi erkek birbirlerini kollarlar dedik. Bikaç hafta sonra ötekinin de erkek olduğunu öğrendik. ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine dedik. İkisinin de güzel yanı var. O pencereyi bulup bakmak lazım bence. Ben de tedaviyle hamile kaldım. İçinden ne geçiyo dediklerinde. Hiç olmuyoken iki tane verdi allah, saçı da şu renk olsun demem dedim. Sanki şöyle olsun dersem o özelliğinin yanında kötü bi özellik verir diye düşünüyodum. Elinizdekinin güzelliklerini düşünün derim.

Bizim de gönlümüzden geçen kızdı ama oglusumuz olacak insallah:) herkeste farklı oluyor bu hisler kimi daha hamile olduğunu öğrenir öğrenmez giriyor annelik moduna kimi de benim gibi dogumu bekliyor:) yani başkalarında cok baskın diye bu sende de olması gerekmiyor. doğuma cok az kaldı ama yeğenlerimi nasıl beklediysem hala kendi yavrumu da o şekilde bekliyorum öyle cok aşırı Bi heyecan aşırı Bi sevgi yok normalde de çocukları hep cok severim belki de ondandır bilemiyorum. ama biliyorum ki kucağıma alayim farklı olacak, kucağıma alayım en sevgili olacak en değerlim olacak su dünyada gördüğüm tattigim her seyden daha kıymetli olacak.
Düşünsene kiminin midesi cok bulanirken kimi hiçbir şey hissetmiyor midesi bulanan bulunmayandan daha mi cok hamile? Tıp bile bu kadar genellemiyorken ne buradaki yorumları kafana tak, ne de kendi aklından geçenlerden dolayı vicdan azabı cek. Kucağına alınca hepsi uçup gidecek insallah sağlıkla gelsinler yeter ki, üzülme, kendini yok yere üzüp yavruyu da üzme, sevgiler:KK200:

Pembe elbiseler kocaman sac bantları takıp gezdiremeyeceğiniz içinse eğer, üzülmeyin yasına kadar ayırt edilmiyorlar kız gbi süsler hevesinizi alırsınız

merhaba arkadaşlar
17 haftalık hamileyim ,2 buçuk yıllık evliyim isteyerek oldu bebeğim hatta yaklaşık bir yıl uğraştım ilaç kullandık,değişik kürler denedik hastaneler vb..öğrendiğimde çok sevindim bi an önce doğsun istedim içimden hep kız olmasını diliyordum
Sonra geçen gün erkek olduğunu öğrendim yıkıldım resmen, içimde korkular başladı nasıl büyüteceğim doğuracağım diye bütün enerjim gitti...
Bunu bekleyen yüzlerce kadın olduğunu biliyorum, sağlıklı olması için dua etmem gerektiğini biliyorum ama bu enerjisizlik isteksizlik vicdan azabı yaşamama neden oldu..nasıl düzelirim bilmiyorum, acaba hamilelikteki psikolojiden mi oluyor bu? Daha önce yaşayan var mı?
Allah sağlıklı bı evlat verir inşallah dilerim
Kız erkek farketmez Allah sağlıklı versin diye dua edin etraftaki sağlık sorunu yaşayan çocukların farkında değilseniz bı bakın ve sukredin

Allah aratmasin eminim zor durumda olanları gördükçe sukredeceksiniz ...

Bir oğlum var ki aslan gibi,Allah sağlıklı uzun ömürler versin cankuşuma dünyalara değişmem varlığını .
Evlâdın kizi erkegi olmaz.
Sagliklisini dileyin.
Dogunca kucaginiza aldiginizda size bakan o yumuk yumuk gozleri gorunce şükredeceksiniz .
Erkek cocuklar anneye hayrandır ki bu bence harika bir his :KK200::KK54:

Biraz önce tv de haberlerde beşinci çocuk istediği için tüplerinden ameliyat olmak isteyen ama ameliyatta ölen kadının haberi geldi aklıma sizin konunuzu okuyunca onunda 4 kızı varmış sanırım erkek istediği için 5. Çocuk istedi Allah saglik versin 6 yillik evliyim bir bebek kaybettim o kadar şanslısın ki Allah sana evlat vermis yıllarca bekleyen var tedavi olan cevap alamayan var sukredin belki psikolojik olabilir

Back
X