Nasıl düzeleceğim?

Insallah büyüdügünde bunlari okumaz

Şükür etmeniz gerekir Allah size bir evlat nasip etmiş dua edin saglikla hayirla dogmasi icin. Kac insan evladi var bu mujdeyi tatmak icin bekleyen.

Yapmayın lütfen oda sizin caniniz kanınız ne farkeder kız yada erkek sağlıklı olduğuna şükredin ve bu bebeği ne kadar çok istediğinizi düşünün. Hem erkek bebekler çok tatlı olur benimde gönlümden geçen erkek ama kızda olsa benim parçam sağlıklı dogsunlarda Allahtan tek istegim bu

Ben her gun agliyorum 3.5 senedir evlat sahibi olamiyorum pko yuzunden siz kalkmissiniz erkek kiz davasi guduyorsunuz cok kizdim size kacinci yuzyildayiz evladin erkegi kizi olmaz hayirlisi olur Rabbimin gucune gider Allah esirgesin evladinizi hayirla kucaginiza alin lakin dusunceleriniz cok kotu uzmandan destek alin

Bizde esimle 3 aydır cocuk yapmaya kararlıyız ben henuz hamile olmadgm halde esime soylemiyorum ama bi vazgeciyorum sonra tekrar hevesleniyorum elbetteki kız bebekler daha cok sevilesi gelir ama rabbim sana erkek nasip etmis. Allah korusun kız olupta ozurlu olabilirdi biraz oturup dusununce saglıgı herseyden once geliyor bence

Hamilelik psikolojisinden dolayı böyle düşünüyorsunuz bence

biraz hareketlensin sizi tekmelesin kız mı erkek mi düşünmezsiniz bile yaşattığı o heyecan mutluluk yeter

Vicdan yapacak bişey yok sağlıklı olsun eli ayagı düz , aklı fikri yerinde olsun yeter

Sen erkek çoçuğumu büyütmekten yetiştirmekten falan mı korkuyorsun acaba, gerçekten yüklenmek istemiyorum ama şükürsüzlük ediyorsun Allah senin ayakların altına cennet vaad ediyor senin düşündüklerine bak, ki bunu karnında bebeğinin kalbi durmuş umutları yarıda kalmış bi anne olarak söylüyorum :(

Korkuların olması çok normal herşeyi bir kenara bırak kız -erkek olmuş ne farkeder ? Onu ilk kucağına aldığın o kokusunu duyduğun an herşey aklından uçup gidecek ömrün boyunca yaşadığın ve yaşayabileceğin en güzel duyguyu yaşayacaksın Canından can yaratacak senin bir parçan olacak daha ötesi varmı bu duyguyu tatmak isteyen yıllarını ömrünü buna sahip olmayı bekleyen insanlar var ki sende bunun için çabalamışsın mucizenin kıymetini bil hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah .

Çocuğunuz olsun diye o kadar uğraşıyorsunuz sonra da nankörlük yapiyorsunuz.Kusura bakmayın ama lütfen keyfini çıkarın.İleride kucağına aldığında pişman olacaksın.

Ben de once saglikli olmasi temennisi ile kızım olmasini isterim ve erkek bebek bekledigimi ogrensem allak bullak olurdum. Sizi anlayabiliyorum. Genel olarak cocuk buyutmenin zor oldugu bu dunyada erkek cocuk buyutmek cok daha zor. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Vatana dinine milletine hayirli bir evlat olmayi nasip etsin.

Back
X